Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ένταση στις σχέσεις Ρωσίας - ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
27.11.07

Νέα ένταση δημιουργήθηκε στις σχέσεις Ηνωμένων Πολιτειών και Ρωσίας, μία βδομάδα πριν τις βουλευτικές εκλογές, καθώς ο πρόεδρος της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν, κατηγόρησε τις ΗΠΑ, ότι ότι επιχειρούν να υπονομεύσουν τις βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου και ότι "χώνουν τη μύτη τους" στις δικές της υποθέσεις. ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση ανησυχούν για τα φαινόμενα σκληρής αντιμετώπισης των πολιτικών αντιπάλων του κ. Πούτιν, καθώς έχουν σημειωθεί συλλήψεις πολιτών και πολιτικών κατά το Σαββατοκύριακο στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη στη διάρκεια αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραμονή των ΗΠΑ στο Ιράκ Εκτύπωση E-mail
27.11.07
Γραπτή συμφωνία για την παραμονή των αμερικανών στρατιωτών στο Ιράκ, υπέγραψαν σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Νούρι αλ-Μαλίκι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τετραπλάσιες φυσικές καταστροφές σε 20 χρόνια Εκτύπωση E-mail
26.11.07

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, οι φυσικές καταστροφές τετραπλασιάστηκαν -κυρίως λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη-, προειδοποιεί η Oxfam και, σε έκθεσή της, εκπέμπει σήμα κινδύνου για το μέλλον της γης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νίκη αντιπολίτευσης στη Ρουμανία Εκτύπωση E-mail
26.11.07
Το αντιπολιτευόμενο Δημοκρατικό Κόμμα (PD) που πρόσκειται στον πρόεδρο Τράιαν Μπασέσκου, κερδίζει τις σημερινές πρώτες Ευρωεκλογές που διεξήχθησαν στη Ρουμανία, περίπου έντεκα μήνες μετά την ένταξή της στην ΕΕ, δείχνει δημοσκόπηση που έγινε κατά την έξοδο από τις κάλπες (exit poll), τα αποτελέσματα της οποίας μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Realitatea TV. 
Τελευταία ανανέωση ( 26.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Σίλβιο βάζει τα ρούχα του αλλιώς Εκτύπωση E-mail
25.11.07
.Με το γνωστό του μπρίο, χρησιμοποιώντας το λευκό του αυτοκίνητο για εξέδρα σε μια πλατεία και μπροστά σ' ένα έξαλλο πλήθος, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επέλεξε να ανακοινώσει αυτή τη φορά στους Ιταλούς τη δημιουργία του νέου του κόμματος.
Τελευταία ανανέωση ( 26.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το ΡΚΚ δεν θα απειλεί την Τουρκία σε έξι μήνες Εκτύπωση E-mail
23.11.07
Την εξάλειψη της απειλής του ΡΚΚ ως τον ερχόμενο Μάιο υποσχέθηκε στην Τουρκία, η Ουάσινγκτον, διά στόματος δύο κορυφαίων στελεχών του Πενταγώνου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το χαμηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας άγγιξε φέτος η Ν. Υόρκη Εκτύπωση E-mail
23.11.07

Το ποσοστό της εγκληματικότητας στη Νέα Υόρκη έχει μειωθεί κάτω από 500 δολοφονίες το 2007, τον χαμηλότερο αριθμό από το 1963, όταν η αστυνομία ξεκίνησε τη δημιουργία ετήσιων στατιστικών..

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοντολίζα καλεί Ντόρα στη διάσκεψη Εκτύπωση E-mail
22.11.07
Η σχετική επιστολή της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις έφτασε χθες το βράδυ στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη διάσκεψη αυτή θα πάρουν μέρος τα μέλη του Κουαρτέτου (Ρωσία , ΗΠΑ, Ε.Ε., ΟΗΕ), τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, ο Αραβικός Σύνδεσμος, οι εκπρόσωποι της Διεθνούς Τράπεζας και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, διάφορες χώρες-μέλη της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, καθώς και η Τουρκία κ.ά.
Τελευταία ανανέωση ( 22.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανησυχία των Ελλήνων μεταναστών για την «ψήφο των απόδημων» Εκτύπωση E-mail
22.11.07
Την ανησυχία των Ελλήνων μεταναστών για τις εξελίξεις στο θέμα της «ψήφου των αποδήμων» εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων (ΟΕΚ) Γερμανίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σύννεφα ενός νέου εμφυλίου Εκτύπωση E-mail
22.11.07
Ιδιαίτερη ανησυχία για το μέλλον της χώρας κυριαρχεί στη Βηρυτό, σήμερα επέτειο της ανεξαρτησίας της, καθώς αύριο λήγει η θητεία φιλοσύριου προέδρου Εμίλ Λαχούντ και μαζί και η τελευταία προθεσμία που έχει το κοινοβούλιο για να εκλέξει το διάδοχο του.
Τελευταία ανανέωση ( 22.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ατλάντικ Σίτι: Το νέο Λας Βέγκας Εκτύπωση E-mail
21.11.07

Τουλάχιστον τέσσερις εταιρίες διεκδικούν το συμβόλαιο ύψους 9 δισ. δολαρίων, που θα βοηθήσει το Ατλάντικ Σίτι να προσεγγίσει το Λας Βέγκας ως τουριστικός προορισμός όχι μόνο όσων θέλουν να παίξουν τυχερά παιχνίδια, αλλά και όσων αναζητούν οικογενειακές διακοπές γεμάτες συγκινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5337 - 5359 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote