Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Περιοδεία Μπους στη Μέση Ανατολή τον Ιανουάριο Εκτύπωση E-mail
18.12.07

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους θα βρίσκεται από τις 8 έως τις 16 Ιανουαρίου, για πρώτη φορά, στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη στο πλαίσιο περιοδείας του που θα τον οδηγήσει και σε διάφορες αραβικές χώρες, ανακοινώθηκε σήμερα από τον Λευκό Οίκο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Φιάσκο» η διάσκεψη για το κλίμα στο Μπαλί Εκτύπωση E-mail
17.12.07
Σε ένα απογοητευτικό «φιάσκο» κατέληξε η πολυαναμενόμενη διάσκεψη του ΟΗΕ για τις Κλιματικές Αλλαγές στο Μπαλί της Ινδονησίας, εξαιτίας του συνήθους υπόπτου, των ΗΠΑ
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπαν Γκι Μουν: Δεν αναγνωρίζεται η προσφορά των μεταναστών Εκτύπωση E-mail
17.12.07
Την προτροπή να αντικατασταθούν οι διακρίσεις σε βάρος των μεταναστών με την κατανόηση «για να κερδίσουν έτσι όχι μόνο οι μετανάστες αλλά όλος ο κόσμος», διατυπώνει ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Γκι Μουν, σε μήνυμά του για τη Διεθνή Ημέρα για τους Μετανάστες
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ενας «τρομοκράτης» στα Ηλύσια Εκτύπωση E-mail
17.12.07
Διπλωματία χωρίς κόμπλεξ και εντυπωσιακή υποδοχή του Μουαμάρ Καντάφι στο Παρίσι από τον Νικολά Σαρκοζί, παρά την κριτική αριστεράς και δεξιάς και την αποδοκιμασία του 61% των Γάλλων για την επίσκεψη του λίβυου ηγέτη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η εκδίκηση των μεταναστών Εκτύπωση E-mail
17.12.07
Η μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών έχει εξελιχθεί εδώ και καιρό σ' ένα «man-woman show», με τη Χίλαρι Κλίντον και τον Μπάρακ Ομπάμα να μην αφήνουν χώρο για κανέναν άλλον υποψήφιο.
Τελευταία ανανέωση ( 17.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μια συνθήκη κατά συνθήκην Εκτύπωση E-mail
17.12.07
Το διήμερο Πέμπτη-Παρασκευή αναμενόταν εθιμοτυπικό, χωρίς πολλά παρατράγουδα. Τελικά, όμως, τόσο η φιέστα της υπογραφής της Συνθήκης της Λισαβόνας όσο και η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες δεν έκλεισαν αναίμακτα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι επικοινωνιολόγοι μετακομίζουν Εκτύπωση E-mail
16.12.07
Κάθε εβδομάδα, στις πτήσεις Αθήνα-Λευκωσία συναντώνται περίπου δέκα «παράξενοι ταξιδιώτες». Ολοι τους κρατούν από μια μικρή χειραποσκευή, έναν φορητό υπολογιστή και δυο-τρία βιβλία. Κάθονται συνήθως σε διακεκριμένες θέσεις, ανταλλάσσουν μερικές κουβέντες, αλλά σύντομα κλείνονται ο καθένας στις σκέψεις του. Είναι οι έλληνες σύμβουλοι που συνεργάζονται με τους τρεις υποψήφιους προέδρους της Κύπρου.
Τελευταία ανανέωση ( 16.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Θύμα και ο Αη Βασίλης; Εκτύπωση E-mail
16.12.07

Χριστουγεννιάτικα ψώνια. Ναι, αλλά όχι όπως πέρσι. Ο λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ τις πρώτες δυο εβδομάδες του Δεκεμβρίου ήταν πτωτικές σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. Οι λιανικές πωλήσεις υποχώρησαν 2,7% και 4,4% αντιστοίχως τις δυο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Shopper Trak RCT.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προεκλογική εκστρατεία από πόρτα σε πόρτα για την X. Κλίντον Εκτύπωση E-mail
16.12.07

Προεκλογική εκστρατεία από πόρτα σε πόρτα έκανε η Χίλαρι Κλίντον στο Νιού Χαμσάιρ, παρά το τσουχτερό κρύο, ζητώντας την υποστήριξη των ψηφοφόρων στις προκριματικές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Ιανουαρίου, καθώς βλέπει να εξανεμίζεται η τεράστια διαφορά που την χώριζε από τον βασικό αντίπαλό της για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Τελευταία ανανέωση ( 16.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Του επιβλήθηκε πρόστιμο Εκτύπωση E-mail
15.12.07
Τουρκικό δικαστήριο καταδίκασε τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να καταβάλει ένα συμβολικό πρόστιμο στις οικογένειες των στρατιωτών που δολοφονήθηκαν από κούρδους αντάρτες,επειδή χρησιμοποίησε μία υποτιμητική λέξη για να χαρακτηρίσει τους νεκρούς τους. 
Τελευταία ανανέωση ( 15.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βοήθεια των ΗΠΑ ζητά η πΓΔΜ Εκτύπωση E-mail
14.12.07
Η απόσπαση δεσμεύσεων από τους Αμερικανούς ότι δεν θα αναβληθεί η πρόσκληση της ΠΓΔΜ για ένταξη στο ΝΑΤΟ, αλλά και η προώθηση των θέσεων της χώρας του για το θέμα της ονομασίας υπό το πρίσμα των εξελίξεων στο Κόσοβο, βρίσκονται στο επίκεντρο της επίσκεψης που πραγματοποιεί σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών Α. Μιλοσόσκι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5291 - 5313 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote