Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Διάδοχος της Μπούτο ο γιός της Μπιλαουάλ Εκτύπωση E-mail
31.12.07
Καμία αναβολή για τις εκλογές λέει το Λαϊκό Κόμμα.Το κόμμα της δολοφονημένης πακιστανής ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Μπεναζίρ Μπούτο αποφάσισε να μετάσχει στις εκλογές, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν στη χώρα στις 8 Ιανουάριου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σκάνδαλα που έγραψαν πολιτική ιστορία Εκτύπωση E-mail
30.12.07
Tο σκάνδαλο είναι πάντοτε μια πολύ ενοχλητική υπόθεση για κάθε εξουσία. Είτε στα μικρά κλειστά πολιτικά συστήματα, όπως το ελληνικό (με τις γνωστές αντιδράσεις σαν αυτές που είδαμε και τις τελευταίες ημέρες στην πολύκροτη υπόθεση Ζαχόπουλου), είτε σε φιλελεύθερες, ανοικτές κοινωνίες όπως των Ηνωμένων Πολιτειών
Τελευταία ανανέωση ( 30.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο μήνυμα Μπιν Λάντεν Εκτύπωση E-mail
30.12.07
Ο Οσάμα μπιν Λάντεν, σε σημερινό του μήνυμα στο Διαδίκτυο, υποσχέθηκε πως οι ισλαμιστές μαχητές θα επεκτείνουν τον ιερό τους πόλεμο για να απελευθερώσουν την παλαιστινιακή γη και τόνισε πως η οργάνωσή του δεν θα αναγνωρίσει το Ισραήλ.
Τελευταία ανανέωση ( 30.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δώδεκα μήνες προφίλ και ανφάς Εκτύπωση E-mail
30.12.07
Το άστρο του Πούτιν έλαμψε και αναδείχθηκε πρόσωπο του 2007. Ηταν η χρονιά της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της πολιτικής κατάρρευσης της νεοσυντηρητικής λαίλαπας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυξάνονται οι νεκροί στο Πακιστάν Εκτύπωση E-mail
29.12.07
Εκρυθμη είναι η κατάσταση στο Πακιστάν, μετά τη δολοφονία της πρώην πρωθυπουργού Μπεναζίρ Μπούτο. Τους 32 έφτασαν οι νεκροί από τις ταραχές που ξέσπασαν σε όλη τη χώρα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Λευκός Οίκος: Με μεθόδους «Αλ Κάιντα» η δολοφονία Μπούτο Εκτύπωση E-mail
28.12.07

Ο Λευκός Οίκος απέδωσε, σήμερα, τη δολοφονία της πρώην πρωθυπουργού του Πακιστάν, Μπεναζίρ Μπούτο, στους «εχθρούς της Δημοκρατίας» που χρησιμοποίησαν «μεθόδους ίδιες με αυτές που χρησιμοποιεί η Αλ Κάιντα», κρίνοντας πρόωρο «να καταγγελθούν με τρόπο ρητό οι ένοχοι» της δολοφονίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επεκτείνονται τα βίαια επεισόδια στο Πακιστάν Εκτύπωση E-mail
28.12.07

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις ταραχές που ξέσπασαν μετά τη δολοφονία της Μπεναζίρ Μπούτο στο Πακιστάν καθώς εξαγριωμένα πλήθη έχουν ξεχυθεί στους δρόμους πολλών πόλεων, συγκρούονται με την αστυνομία και πυρπολούν αυτοκίνητα και κυβερνητικά κτήρια ενώ έχουν αναφερθεί επίσης λεηλασίες σε τράπεζες και καταστήματα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νεκρή η Μπεναζίρ Μπούτο Εκτύπωση E-mail
27.12.07

Η πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν Μπεναζίρ Μπούτο σκοτώθηκε από την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε σήμερα σε προεκλογική της συγκέντρωση, ανακοίνωσε το κόμμα της και μετέδωσε ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο του Πακιστάν.
"Έγινε μάρτυρας", πρόσθεσε ο αξιωματούχος του κόμματός της Ρέχμαν Μάλικ. Νωρίτερα άλλος εκπρόσωπος του κόμματός της είχε δηλώσει ότι δεν είχε τραυματιστεί.Το θανατό της επιβεβαίωσε επίσης ο εκπρόσωπος του πακιστανικού υπουργείου Εσωτερικών Τζαβίντ Σίμα.

Τελευταία ανανέωση ( 28.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκατοντάδες αγνοούμενοι στο Νεπάλ Εκτύπωση E-mail
27.12.07
Εκατοντάδες άνθρωποι παρασύρθηκαν στο κενό όταν εναέρια γέφυρα γεμάτη προσκυνητές κατέρρευσε την Τρίτη στο δυτικό Νεπάλ. Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για τουλάχιστον 15 νεκρούς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι ΗΠΑ ανησυχούν Εκτύπωση E-mail
27.12.07
Την ανησυχία του για τον κίνδυνο κλιμάκωσης έπειτα από τις επανειλημμένες τουρκικές επιθέσεις στο βόρειο Ιράκ κατά των κούρδων ανταρτών του ΡΚΚ εξέφρασε ο Λευκός Οίκος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η «βάπτιση» του Τόνι Εκτύπωση E-mail
26.12.07
Η αλήθεια ήταν και είναι, όπως αποδεικνύεται, τελείως διαφορετική, καθώς, επιβεβαιώνοντας φήμες ετών, ο Τόνι Μπλερ εγκατέλειψε την Αγγλικανική Εκκλησία και ασπάσθηκε τον καθολικισμό.
Τελευταία ανανέωση ( 26.12.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5268 - 5290 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote