Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Τελευταίο «φιλί της ζωής» στο Χαμπλ Εκτύπωση E-mail
13.01.08
Τον Αύγουστο θα μπει οριστικά η τελεία στην εικοσάχρονη ιστορία του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble, μια ιστορία γεμάτη σφάλματα και θριάμβους, ενθουσιασμό και απογοήτευση, μια ιστορία γεμάτη με τις πιο υπέροχες όψεις του Διαστήματος που είδε ποτέ ο άνθρωπος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προειδοποίηση Μουσάραφ προς ΗΠΑ για χωρίς άδεια εισβολή στο Πακιστάν Εκτύπωση E-mail
11.01.08

Ο Πακιστανός πρόεδρος Περβέζ Μουσάραφ προειδοποίησε σήμερα τις ΗΠΑ και τα στρατεύματα της συμμαχίας που είναι παρούσα στο Αφγανιστάν κατά της οποιασδήποτε χωρίς άδεια εισβολής στο πακιστανικό έδαφος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Σιγκαπούρης «The Straits Times».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο Μνημείο Ολοκαυτώματος ο Τζορτζ Μπους Εκτύπωση E-mail
11.01.08
Πιέσεις προς Ισραήλ για το ζήτημα των παλαιστινίων.Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους άρχισε την τρίτη και τελευταία ημέρα των συνομιλιών στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη με επίσκεψη στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος "Γιαντ Βασέμ" της Ιερουσαλήμ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΠΑ: Οι επόμενοι σταθμοί της προεδρικής κούρσας Εκτύπωση E-mail
10.01.08

Σε ετοιμότητα βρέθηκαν οι υποψήφιοι για το χρίσμα των κομμάτων, ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των τεσσάρων επερχόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δύσκολες επιλογές» Εκτύπωση E-mail
10.01.08
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους έδωσε σήμερα στη Ραμάλα τη διαβεβαίωση ότι μια ειρηνευτική συμφωνία ισραηλινών και Παλαιστινίων θα υπογραφεί και ένα παλαιστινιακό κράτος θα ιδρυθεί πριν από τη λήξη της θητείας του τον Ιανουάριο του 2009.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επικράτησε η Κλίντον Εκτύπωση E-mail
09.01.08
Η Χίλαρυ Κλίντον, ανατρέποντας τα προγνωστικά, πέτυχε μια νίκη στο νήμα επί του Μπάρακ Ομπάμα (39-37%, στο 90% των εκλογικών τμημάτων) στις προκριματικές εκλογές στο Νιου Χάμσαϊρ για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος εν όψει των Προεδρικών εκλογών του 2008, δίνοντας εκ νέου ώθηση στην προεκλογική της εκστρατεία μετά την ήττα της στην Άιοβα, όπου είχε έλθει στην τρίτη θέση.
Τελευταία ανανέωση ( 09.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιράν και ΗΠΑ έφθασαν στο χείλος θερμού επεισοδίου Εκτύπωση E-mail
08.01.08

Ενα περίεργο επεισόδιο στα στενά του Ορμούζ, στον Περσικό Κόλπο, μέσω των οποίων διέρχεται καθημερινά πολύ μεγάλο μέρος της παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου, εκτόξευσε στα ύψη τις διεθνείς τιμές του μαύρου χρυσού και αναζωπύρωσε τους φόβους για στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεκίνησε η ψηφοφορία με προβάδισμα για τον Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
08.01.08
Ο γερουσιαστής Μπάρακ Ομπάμα κέρδισε επτά από τις δέκα ψήφους που ρίχτηκαν για τους Δημοκρατικούς στην πρώτη ψηφοφορία  στις προκριματικές του Νιου Χαμσάιρ, στο βόρειο χωριό Ντίξβιλ Νοτς, ενώ ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν κέρδισε την ψήφο των Ρεπουμπλικάνων του ίδιου χωριού.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διπλή επίθεση αυτοκτονίας στη Βαγδάτη Εκτύπωση E-mail
07.01.08

Καμικάζι ανατινάχτηκε σε είσοδο κτιρίου και σχεδόν ταυτόχρονα εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο.Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, κατά την σημερινή διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε σουνιτική αραβική περιοχή της Βαγδάτης, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 14 άτομα και 20 τραυματίστηκαν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αέρας «αλλαγής» φύσηξε από την Αϊόβα Εκτύπωση E-mail
07.01.08
Η Χίλαρι Κλίντον, με τη συχνή επίκληση της «εμπειρίας» της στην πολιτική, ήρθε τρίτη και... τρέχει τώρα για την αυριανή αναμέτρηση στο Νιου Χάμσαϊρ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στα κινητά ο Μπίν Λάντεν Εκτύπωση E-mail
07.01.08
Την δυνατότητα να «κατέβουν» στα κινητά τηλέφωνα τα τηλεοπτικά μηνύματα του Οσάμα Μπίν Λάντεν και του Αιμάν Αλ Ζαουάχρι δίνει η Αλ Κάιντα στην προσπάθεια της να επεκτείνει την επιρροή της.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5245 - 5267 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote