Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Μπους: ΄Αμεση ανάγκη η εκλογή νέου προέδρου στο Λίβανο Εκτύπωση E-mail
27.01.08
Ο Τζορτζ Μπους καταδίκασε τη  βομβιστική επίθεση στη Βηρυτό που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και στον υψηλόβαθμο αξιωματούχο των λιβανικών μυστικών υπηρεσιών λοχαγό Ουΐσαμ Έιντ, και κάλεσε τη Συρία και το Ιράν να μην αναμειγνύονται στις διεργασίες για την εκλογή νέου προέδρου του Λιβάνου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Ιράν αντιστέκεται στις απειλές των ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
27.01.08

Οι συστάσεις της κυβέρνησης Μπους προς τις διεθνείς τράπεζες να αποφεύγουν τις συναλλαγές με το καθεστώς της Τεχεράνης, βρήκαν εμπόδιο στο πρόσωπο του Μποπ του Σφουγγαράκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ηρωική έξοδος» Πρόντι - Ανοίγει ο δρόμος για τον Μπερλουσκόνι Εκτύπωση E-mail
26.01.08
Το σκληρό «κυνήγι» για τις ψήφους των γερουσιαστών, στο οποίο επιδόθηκε ο Ρομάνο Πρόντι, στέφθηκε από παταγώδη αποτυχία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διασχίζουν κατά χιλιάδες τα σύνορα Εκτύπωση E-mail
26.01.08
Χιλιάδες Παλαιστίνιοι κάτοικοι της Λωρίδας της Γάζας συνεχίζουν να διασχίζουν για τέταρτη συνεχή ημέρα τα σύνορα με την Αίγυπτο για να προμηθευτούν αγαθά πρώτης ανάγκης ώστε να αντιμετωπίσουν τον ισραηλινό αποκλεισμό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προβάδισμα του Ομπάμα στη Ν. Καρολίνα Εκτύπωση E-mail
24.01.08
Με διψήφιο ποσοστό προηγείται ο Μπάρακ Ομπάμα της Χίλαρι Κλίντον στη Νότια Καρολίνα, έδειξε δημοσκόπηση τρεις ημέρες πριν από τις προκριματικές εκλογές στη συγκεκριμένη πολιτεία των ΗΠΑ.
Τελευταία ανανέωση ( 24.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραίτηση Πρόντι Εκτύπωση E-mail
24.01.08
Ο Ιταλός Πρωθυπουργός δεν κατάφερε να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γερουσία, με 156 υπέρ και 161 κατά. Ο Ρομάνο Πρόντι υπέβαλε το βράδυ της Παρασκευής την παραίτησή του στον πρόεδρο της χώρας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Πρόντι ελπίζει σε... θαύμα Εκτύπωση E-mail
24.01.08

Μόνον ο... Θεός μπορεί να σώσει πλέον τον ηλικίας 20 μηνών εννιακομματικό κυβερνητικό συνασπισμό του Ρομάνο Πρόντι από το ναυάγιο και την Ιταλία από μια νέα περίοδο κυβερνητικής αναταραχής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γονατίζει τη Γάζα Εκτύπωση E-mail
22.01.08
Στα πρόθυρα ανθρωπιστικής κρίσης βρίσκεται η Γάζα, αντιμέτωπη με την αδιαλλαξία του Ισραήλ, που δηλώνει αποφασισμένο να συνεχίσει να πιέζει τη Χαμάς.
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Ελεύθερη πτώση" στα χρηματιστήρια Εκτύπωση E-mail
22.01.08
Νέα δεδομένα τις διεθνείς χρηματαγορές δημιουργεί η αιφνιδιαστική μείωση των επιτοκίων κατά 0,75% από την Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, προκειμένου να στηρίξει την αμερικανική οικονομία, που πολλοί αναλυτές φοβούνται ότι βρίσκεται στο χείλος της ύφεσης. Συγκεκριμένα, η FED μείωσε το βασικό επιτόκιο (federal funds rate) -που καθορίζει το διατραπεζικό δανεισμό για διάρκεια μιας μέρας- στο 3,5%, το χαμηλότερο επίπεδο από το Σεπτέμβριο 2005.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολύνεκρο δυστύχημα στην Ινδία Εκτύπωση E-mail
21.01.08
Τουλάχιστον 38 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν μετά την πτώση σε χαράδρα κατάμεστου από κόσμο λεωφορείου που μετέφερε προσκυνητές στη δυτική Ινδία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
Τελευταία ανανέωση ( 21.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χαλάρωση του αποκλεισμού από το Ισραήλ Εκτύπωση E-mail
21.01.08

Η Χαμάς υπόσχεται να συνεχίσει την αντίσταση στη Γάζα παρά τα δεινά από τον ισραηλινό αποκλεισμό.Το Ισραήλ συμφώνησε τη  Δευτέρα να χαλαρώσει τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας και να επιτρέψει την εισαγωγή καυσίμων και φαρμάκων στην περιοχή, μετά τη διεθνή κατακραυγή που προκάλεσαν τα μέτρα που έλαβε η ισραηλινή κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5222 - 5244 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote