Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Στις φλόγες τουρκικό πλοίο Εκτύπωση E-mail
07.02.08

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Τετάρτη σε τουρκικό πλοίο κοντά στα χωρικά ύδατα της Κροατίας και είναι πολύ πιθανό να βυθιστεί, ανακοίνωσαν οι κροατικές αρχές και πρόσθεσαν πως όλα τα μέλη του πληρώματος και οι επιβάτες έχουν διασωθεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χωρίς νικητή Εκτύπωση E-mail
06.02.08
"Αυτό που πρέπει να συγκρατήσουμε από τη βραδιά, είναι ότι δεν υπάρχει καθαρός νικητής", λέει ο Ερικ Ντέιβις, πολιτολόγος του Middlebury College του Βερμόντ. Η κούρσα για το χρίσμα εν όψει των προεδρικών εκλογών της 4ης Νοεμβρίου "θα συνεχισθεί για πολύ μετά την Τρίτη", λέει ο Μάικ Φέλντμαν, πρώην σύμβουλος του Αλ Γκορ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προβάδισμα Τζον Μακέιν, σκληρή μάχη Κλίντον-Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
06.02.08

 Σκληρή είναι η μάχη μεταξύ του Μπάρακ Ομπάμα και της Χίλαρι Κλίντον για το χρίσμα του υποψηφίου των Δημοκρατικών στις αμερικανικές εκλογές, ενώ στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών ο Τζον Μακέιν έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών δίνουν η Χ. Κλίντον και ο Μπ. Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
05.02.08

 Κρίσιμη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών δίνουν σήμερα -"Σούπερ Τρίτη"-η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπάρακ Ομπάμα σε 24 πολιτείες, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι η αναμέτρηση είναι αμφίρροπη,ενώ στο Ρεπουμπλικανικό στρατόπεδο ο βετεράνος γερουσιαστής Τζον ΜακΚέιν έχει στόχο να βγάλει νόκ άουτ τον βασικό του αντίπαλο Μιτ Ρόμνεϊ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Οχι» της Μέρκελ στις ΗΠΑ για το Αφγανιστάν Εκτύπωση E-mail
04.02.08

Ενα μεγαλοπρεπές «όχι» εισέπραξαν οι Αμερικανοί από τους Γερμανούς στο αίτημά τους να σταλούν περισσότερα μάχιμα στρατεύματα στο Αφγανιστάν και ειδικά στις νότιες επαρχίες, όπου βρίσκονται τα προπύργια των Ταλιμπάν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νίκη Τάντιτς στο νήμα Εκτύπωση E-mail
04.02.08

Τον φιλοδυτικό πρόεδρο Μπόρις Τάντιτς έβγαλε νικητή το «δημοψήφισμα» (όπως το αποκάλεσε ο ίδιος) για το μέλλον της Σερβίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Dream team Ομπάμα – Χίλαρι; Εκτύπωση E-mail
03.02.08
Με την υποστήριξη των Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Ρούντι Τζουλιάνι, οδεύει ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Τζον Μακέιν, στην «Σούπερ Τρίτη», κατά την οποία πάνω από είκοσι Πολιτείες καλούνται να συμμετάσχουν στις προκριματικές εκλογές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νίκη Τάντιτς στη Σερβία Εκτύπωση E-mail
03.02.08

Ο φιλοευρωπαίος Μπόρις Τάντιτς ανακοίνωσε τη νίκη του στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Σερβίας, συγχαίροντας παράλληλα τον αντίπαλό του, φιλορώσο Τόμισλαβ Νίκολιτς για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που σημείωσε στις εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στις κάλπες οι νέοι των ΗΠΑ για τη Σούπερ Τρίτη Εκτύπωση E-mail
03.02.08
 Δύο παράμετροι διαφοροποιούν την εκλογική αναμέτρηση αυτής της Σούπερ Τρίτης από όλες τις προηγούμενες: Πρώτον, η απόφαση του Κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Α. Σβαρτσενέγκερ, να μεταθέσει την ημερομηνία των προκριματικών από τον Ιούνιο στην πρώτη Τρίτη του Φεβρουαρίου και άρα να αναδείξει την Πολιτεία του Ηλιου, με 441 εκλέκτορες για τους Δημοκρατικούς, στο μεγαλύτερο «έπαθλο» αυτής της φάσης της προεκλογικής εκστρατείας.
Τελευταία ανανέωση ( 03.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόταση «μαμούθ» της Microsoft για την Yahoo Εκτύπωση E-mail
01.02.08
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι προσφέρει 31 δολάρια για κάθε μετοχή της Yahoo, 62% πάνω από την τιμή κλεισίματος της μετοχής την Πέμπτη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολύνεκρες επιθέσεις στη Βαγδάτη Εκτύπωση E-mail
01.02.08
Τουλάχιστον 64 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 107 τραυματίστηκαν σε δυο βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή σε δυο αγορές της Βαγδάτης, ανακοίνωσαν πηγές των δυνάμεων ασφαλείας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5199 - 5221 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote