Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Το Κόσοβο γιορτάζει για την ανεξαρτησία του Εκτύπωση E-mail
17.02.08
Δεκάδες χιλιάδες Κοσοβάροι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους της Πρίστινα με αλβανικές σημαίες στα χέρια πανηγυρίζοντας με χορούς και πυροτεχνήματα ενόψει της μονομερούς κήρυξης της ανεξαρτησίας του Κοσόβου, η οποία αναμένεται να γίνει αργότερα σήμερα. "Το Σύνταγμα είναι έτοιμο και τα σύμβολα είναι έτοιμα", η Κυριακή θα είναι "μια ιστορική ημέρα (...) για ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο Κόσοβο", δήλωσε ο πρωθυπουργός του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο... πάρτι στις 4 του Μάρτη Εκτύπωση E-mail
17.02.08

Αν η «σούπερ Τρίτη» της 5ης Φεβρουαρίου δεν ανέδειξε «νικητή» στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών, μήπως μπορέσουν να το καταφέρουν οι εκλογές σε Τέξας και Οχάιο την Τρίτη, 4 Μαρτίου;

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ντροπή σας για Κόσοβο και Β. Κύπρο» Εκτύπωση E-mail
15.02.08
Οξύτατη φραστική επίθεση εναντίον της Δύσης και κυρίως της Ευρώπης εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος της Ρωσίας, με αφορμή τις εξελίξεις για το καθεστώς του Κοσσυφοπεδίου, λέγοντας ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να ντρέπονται για την πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών που χρησιμοποιούν σε σχέση με Κύπρο και Κοσσυφοπέδιο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη λωρίδα της Γάζας Εκτύπωση E-mail
15.02.08
Από έκρηξη στη λωρίδα της Γάζας σκοτώθηκαν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένας υψηλόβαθμος διοικητής του παλαιστινιακού κινήματος Ισλαμικός Τζιχάντ και τραυμαστίστηκαν άλλοι 25, δήλωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης και τοπικές ιατρικές πηγές, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
'Ενοπλος άνοιξε πυρ σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
14.02.08

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Νόρθερν Ιλινόι, έξω από το Σικάγο, όπως ανέφεραν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και οι τοπικές αρχές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επικυρώθηκε η Συνθήκη της Λισαβόνας Εκτύπωση E-mail
14.02.08
Επικυρώθηκε και επισήμως η ευρωπαϊκή Συνθήκη της Λισαβόνας με την υπογραφή του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί και δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Γαλλίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Τσάβες απειλεί τις ΗΠΑ με εμπάργκο πετρελαίου Εκτύπωση E-mail
14.02.08
Κλιμακώνεται ο ακήρυχτος πόλεμος ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βενεζουέλα, με τις πετρελαϊκές εταιρείες των δύο πλευρών να σηκώνουν, σε αυτή τη φάση, το μεγαλύτερο βάρος της σύγκρουσης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νίκη Ομπάμα σε Βιρτζίνια, Κολούμπια, Μέριλαντ - Μάχη στους Ρεπουμπλικανούς Εκτύπωση E-mail
13.02.08
 Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, όπως μεταδίδονται από το CNN, ο γερουσιαστής από το Ιλινόις, Μπάρακ Ομπάμα, κερδίζει την πολιτεία της Βιρτζίνια αφήνοντας την Χίλαρι Κλίντον δεύτερη. Στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών οι Μακέιν και Χάκαμπι δίνουν μάχη με τον Μακέιν να επικρατεί.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συμφώνησαν για το αέριο Εκτύπωση E-mail
12.02.08
Η Ρωσία αποδέχθηκε πρόταση της Ουκρανίας για την αποπληρωμή χρέους από το φυσικό αέριο,δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν ύστερα από τις συνομιλίες που είχε με τον ουκρανό ομόλογό του Βίκτορ Γιούσενκο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μονομαχία με 3 έπαθλα Εκτύπωση E-mail
12.02.08

O «τυφώνας Ομπάμα» είναι έτοιμος να σαρώσει και τις προκριματικές του Ποτόμακ, εκεί όπου οι λευκές ελίτ του συστήματος εξουσίας έδειχναν να υποστηρίζουν με νύχια και με δόντια τη Χίλαρι Κλίντον.

Τελευταία ανανέωση ( 12.02.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακαλύφθηκε πλανήτης 10 εκατ. ετών έξω από το ηλιακό μας σύστημα Εκτύπωση E-mail
12.02.08

Γερμανοί αστρονόμοι ανακάλυψαν «ένα γιγάντιο νεαρό» πλανήτη στα βαθύ διάστημα, ο οποίος όπως τονίζουν έχει μάζα κατά 10 φορές πυκνότερη από αυτήν του πλανήτη Δία, αλλά είναι ηλικίας μόλις 10 εκατ. ετών -‘νεογένητος’ σύμφωνα με τα κοσμικά μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5176 - 5198 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote