Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
«Πίστωση χρόνου» δίνει ο Μ. Νίμιτς σε Αθήνα - Σκόπια Εκτύπωση E-mail
07.03.08
Δεν θα κηρύξει αδιέξοδο, αλλά θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό, ο μεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς, παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές δεν συμφωνούν πουθενά και σε κανένα σημείο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η επιστροφή της Χίλαρι Εκτύπωση E-mail
07.03.08

Ισχυρότατη τόνωση για τη Χίλαρι Κλίντον και αναζωογόνηση των ελπίδων της για την απόσπαση του χρίσματος του Δημοκρατικού Κόμματος επεφύλαξαν οι προχθεσινές προκριματικές εκλογές, καθώς η γερουσιαστής Νέας Υόρκης κέρδισε τις δύο μεγα-πολιτείες του Τέξας και του Οχάιο, ενώ επίσης απέσπασε το Ρόουντ Αϊλαντ, αφήνοντας για τον Μπάρακ Ομπάμα μόνον το Βερμόντ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ Εκτύπωση E-mail
06.03.08

Του Σάκη Σερέτη 

Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε γύρω στις 3.45 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Times Square της Νέας Υόρκης, λίγα μέτρα  μακριά από το  Κέντρο Στρατολόγησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Τελευταία ανανέωση ( 06.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Σαρκοζί σήμανε υποχώρηση μπροστά στη «Σιδηρά Κυρία» Εκτύπωση E-mail
05.03.08

Σε συμβιβασμό έφτασαν το Βερολίνο και το Παρίσι στο επίμαχο θέμα της συγκρότησης μιας «Ευρωμεσογειακής Ένωσης», με τους Γάλλους να είναι οι χαμένοι της υπόθεσης, καθώς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν μεγάλο μέρος της αρχικής τους ιδέας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Πολύ σκληρή για να πεθάνει" Εκτύπωση E-mail
05.03.08

"Πολύ σκληρή για να πεθάνει" αποδεικνύεται η Χίλαρι Κλίντον, καθώς επικράτησε στις τρεις από τις τέσσερις πολιτείες -μεταξύ των οποίων στο Οχάιο και το Τέξας- όπου διεξήχθησαν προκριματικές εκλογές για το χρίσμα των Δημοκρατικών, βάζοντας "φρένο" στον αντίπαλό της Μπαράκ Ομπάμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Ούγγο Τσάβες απειλεί την Κολομβία με πόλεμο Εκτύπωση E-mail
05.03.08

Στη δίνη της χειρότερης κρίσης των τελευταίων δεκαετιών βυθίζει τη Λατινική Αμερική η απόφαση της Κολομβίας να προχωρήσει σε επιθέσεις εναντίον στρατοπέδου της οργάνωσης ανταρτών FARC (Επαναστατικές Ενοπλες Δυνάμεις Κολομβίας) στο έδαφος του Εκουαδόρ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Χειρότερη από ολοκαύτωμα» η επίθεση στη Γάζα Εκτύπωση E-mail
03.03.08
Κατευθείαν στην καρδιά της ειρηνευτικής διαδικασίας σημαδεύουν οι ισραηλινές δυνάμεις που εδώ και μέρες σφυροκοπούν από ξηράς και αέρος τη Λωρίδα της Γάζας, αλλά και οι Παλαιστίνιοι που συνεχίζουν να εκτοξεύουν ρουκέτες στο νότιο Ισραήλ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ίδια πολιτική με τον Πούτιν» Εκτύπωση E-mail
03.03.08
 Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δεσμεύθηκε να διατηρήσει την πολιτική του μέντορά του Βλαντίμιρ Πούτιν.
"Πιστεύω ότι η προεδρία μου θα είναι η άμεση συνέχεια" της οκταετίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, που χαρακτηρίσθηκε από τη συγκέντρωση της εξουσίας στο Κρεμλίνο και την πρόθεση να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στη Δύση στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το «Μεγάλο Παιχνίδι» Εκτύπωση E-mail
03.03.08
Η μονομερής ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου επανατοποθέτησε το κρίσιμο θέμα των συνόρων (όχι μόνο στα Βαλκάνια),
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κρίση ανάμεσα σε Ισημερινό - Κολομβία Εκτύπωση E-mail
03.03.08
Την απέλαση του κολομβιανού πρεσβευτή από την πρωτεύουσα και την κινητοποίηση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας στη μεθόριο με την Κολομβία, ανακοίνωσε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του, ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κακοί οιωνοί για τη Χίλαρι Εκτύπωση E-mail
02.03.08

Με τους χειρότερους οιωνούς βαδίζει η Κλίντον στις εκλογές της ερχόμενης Τρίτης. Το κλίμα της εποχής επιβάλλει Ομπάμα. Θα μπορέσει η πρώην πρώτη κυρία να μεταστρέψει το κλίμα; Οι τελευταίες ενδείξεις είναι μάλλον απαισιόδοξες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5130 - 5152 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote