Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Κόλαση στα Τίρανα από εκρήξεις πυρομαχικών Εκτύπωση E-mail
16.03.08

Φοβερές αλυσιδωτές εκρήξεις διάρκειας ωρών, που έκαναν τη γη να τρέμει, σημειώθηκαν χθες, Σάββατο απόγευμα, σε πυριτιδαποθήκη του αλβανικού στρατού στα περίχωρα των Τιράνων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυβέρνηση μειοψηφίας στα Σκόπια Εκτύπωση E-mail
16.03.08
Τη στήριξη της κυβέρνησης μειοψηφίας του Νικόλα Γκρούεφσκι μέχρι τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ τον Απρίλιο, αποφάσισαν οι αρχηγοί και εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγαλύτερων κομμάτων της ΠΓΔΜ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αιματηρές ταραχές στο Θιβέτ Εκτύπωση E-mail
14.03.08
Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον δέκα τραυματίστηκαν στα βίαια επεισόδια στο ιστορικό κέντρο της Λάσα, ανακοίνωσε το κέντρο επειγόντων περιστατικών της πρωτεύουσας του Θιβέτ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αντίο στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή Εκτύπωση E-mail
14.03.08
Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ρομάνο Πρόντι, ανακοίνωσε από τις Βρυξέλλες ότι αποχωρεί από την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραιτήθηκε στενή της συνεργάτις Εκτύπωση E-mail
14.03.08

Η πρώην υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, Τζεραλντίν Φεράρο παραιτήθηκε από τη θέση της στο οικονομικό επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον, όπως έγινε γνωστό από εκπρόσωπο του γραφείου της γερουσιαστού της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΗΕ προς Σερβία: Μην υπονομεύετε το Κοσσυφοπέδιο Εκτύπωση E-mail
14.03.08
Οι αρχές των Ηνωμένων Εθνών ζήτησαν χθες από τη Σερβία να σταματήσει να αναμειγνύεται στις σερβικές περιοχές του νέου κράτους, όπου το σερβικό μποϊκοτάζ έχει πυροδοτήσει φόβους ότι το Βελιγράδι επιδιώκει την απόσχιση αυτών των εδαφών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συναγερμός στο Χίθροου Εκτύπωση E-mail
14.03.08
Ένας άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη επειδή έτρεχε σε έναν διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου του Χήθροου κρατώντας μια τσάντα, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο «πνιγμός» του ναυάρχου Εκτύπωση E-mail
14.03.08
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχει βρεθεί για ακόμη μία φορά η φυλλορροούσα κυβέρνηση Μπους μετά την παραίτηση του διοικητή της Κεντρικής Διοίκησης (Centcom), ναυάρχου Ουίλιαμ Φάλον, για τον οποίο το περιοδικό «Εσκουάιρ» έγραψε ότι είναι ο «ισχυρότερος άνθρωπος μεταξύ της κυβέρνησης Μπους και ενός πολέμου στο Βόρειο Ιράκ».
Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποψήφιος βουλευτής στις ΗΠΑ ο Δρ. Θάνατος, Τζακ Κεβορκιάν Εκτύπωση E-mail
12.03.08

Ο υπερασπιστής του δικαιώματος στην ευθανασία, γιατρός Τζακ Κεβορκιάν, επονομαζόμενος και «Δρ. Θάνατος», που φυλακίστηκε επί οκτώ χρόνια στις ΗΠΑ γιατί βοήθησε μια νέα γυναίκα - που έπασχε από ανίατη ασθένεια - να πεθάνει, ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή του να υποβάλει υποψηφιότητα για την Βουλή των Αντιπροσώπων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χριστόφιας - Ταλάτ στις 21/3 Εκτύπωση E-mail
12.03.08
Ο νέος πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας και ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ θα συναντηθούν στις 21 Μαρτίου με σκοπό την επανάληψη των συνομιλιών για την επανένωση του νησιού, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ροζ παραίτηση Εκτύπωση E-mail
12.03.08
 Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Ελιοτ Σπίτζερ ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του, δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι εμπλέκεται σε σκάνδαλο πορνείας, γεγονός που έκλεισε οριστικά και με το χειρότερο τρόπο το κεφάλαιο των πολιτικών φιλοδοξιών του.
Τελευταία ανανέωση ( 12.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5107 - 5129 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote