Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ ζητούν λύση πριν το Βουκουρέστι Εκτύπωση E-mail
26.03.08
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζ. Μπους πιστεύει ότι Αθήνα και Σκόπια θα έπρεπε να μπορούν να διευθετήσουν την εκκρεμότητα της ονομασίας, πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λ. Οίκου, μετά την υποβολή της νέας πρότασης Νίμιτς προς τους διαπραγματευτές των δύο πλευρών, που περιλαμβάνει ονομασία με γεωγραφική διάσταση.
Τελευταία ανανέωση ( 26.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κύπρος:Εμπλοκή στη διάνοιξη του οδοφράγματος Εκτύπωση E-mail
25.03.08
Αντιδρώντας ο Τουρκικός στρατός στη συμφωνία Χριστόφια -Ταλάτ για διάνοιξη του οδοφράγματος της οδού Λήδρας στη Λευκωσία, δεν επέτρεψε στους άνδρες των Ηνωμένων Εθνών να αρχίσουν εργασίες για εντοπισμό και απομάκρυνση εκρηκτικών υλών από τη νεκρή ζώνη.
Τελευταία ανανέωση ( 25.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πιέσεις για τον υποψήφιο Εκτύπωση E-mail
25.03.08

Ισχυρές πιέσεις ασκούνται στους Δημοκρατικούς να στοιχηθούν πίσω από έναν υποψήφιο, καθώς και μαθηματικά έχουν περιοριστεί οι πιθανότητες της Χίλαρι Κλίντον να εξασφαλίσει το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
4.000 νεκροί Αμερικανοί στρατιωτικοί Εκτύπωση E-mail
25.03.08
Βομβιστική επίθεση στα νότια προάστια της Βαγδάτης την Κυριακή, στοίχισε τη ζωή σε 4 Αμερικανούς στρατιώτες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στις τάξεις των αμερικανικών δυνάμεων στους 4.000 νεκρούς.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κρατική σωτηρία για τις αμερικανικές τράπεζες Εκτύπωση E-mail
24.03.08
ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ οι φωνές στις Ηνωμένες Πολιτείες για κατ' ευθείαν κρατική στήριξη των μεγάλων τραπεζών της χώρας, ώστε αυτές να ξεπεράσουν το τεράστιο πρόβλημα των δανείων μειωμένης εξασφάλισης.
Τελευταία ανανέωση ( 24.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βλ. Πoύτιν ...γκεστ-σταρ στη σύνοδο του ΝΑΤΟ Εκτύπωση E-mail
24.03.08
Εδώ στην Ελλάδα, πολλοί νομίζουν ότι το μεγάλο θέμα στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία θα διεξαχθεί από τις 2 ως τις 4 Απριλίου στο Βουκουρέστι, είναι η πρόσκληση ή μη στην ΠΓΔΜ για να ενταχθεί στη συμμαχία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Μπους εκβιάζει για διπλό όνομα Εκτύπωση E-mail
24.03.08
Όλα δείχνουν πως πλέον η Ουάσινγκτον «τα δίνει όλα», σύμφωνα δε με ορισμένους έμπειρους πολιτικούς-διπλωματικούς αναλυτές έχει κυριολεκτικά «ξεσαλώσει» και πιέζει αφόρητα Ελλάδα και Σκόπια για να φτάσουν σε λύση στο θέμα της ονομασίας οπωσδήποτε και μάλιστα μέχρι τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις 2 του Απρίλη.
Τελευταία ανανέωση ( 24.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προηγείται ο ΜακΚέιν και των 2 Δημοκρατικών Εκτύπωση E-mail
23.03.08
Μια σημαντικότατη μεταστροφή σημειώθηκε εδώ και δύο ημέρες όσον αφορά τα προγνωστικά των αμερικανικών προεδρικών εκλογών
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι καουμπόι πήραν το όπλο τους Εκτύπωση E-mail
23.03.08
Να οπλοφορεί κανείς ή να μην οπλοφορεί; Αυτό το δίλημμα που διχάζει την αμερικανική κοινωνία, φτάνει πρώτη φορά ύστερα από 70 χρόνια στο Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σάλος με ύποπτη έρευνα για Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
23.03.08

 Φωτιά στην προεκλογική εκστρατεία εν όψει των προεδρικών εκλογών του ερχόμενου Νοεμβρίου έβαλε η «μη εξουσιοδοτημένη» έρευνα που πραγματοποίησαν τρεις υπάλληλοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στους φακέλους του υποψήφιου για το χρίσμα των Δημοκρατικών Μπάρακ Ομπάμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παράνομες έρευνες και για τους τρείς Εκτύπωση E-mail
22.03.08
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποκάλυψε την Παρασκευή ότι υπάλληλοί του ερεύνησαν παράνομα όχι μόνο τα αρχεία του διαβατηρίου του Μπάρακ Ομπάμα αλλά επίσης και της Χίλαρι Κλίντον και του Τζον Μακέιν. 
Τελευταία ανανέωση ( 22.03.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5084 - 5106 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote