Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Στο πλευρό της ΠΓΔΜ μένουν οι ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
07.04.08
Σε ενημέρωση ξένων δημοσιογράφων στο Κέντρο Ανταποκριτών Ξένου Τύπου της Ουάσινγκτον, η οποία αφορούσε στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ντάνιελ Φριντ, χαρακτήρισε ένα από τα «δύσκολα» θέματα αυτό της ΠΓΔΜ
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο «πόλεμος» των αγωγών Εκτύπωση E-mail
06.04.08

Καταλύτης για την ελληνική επιτυχία με την οποία συνοδεύτηκε το τολμηρό εγχείρημα της άσκησης βέτο για την είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ από την Ελλάδα ήταν ο υπόγειος ενεργειακός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ, Ρωσίας και Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επεισοδιακή η πορεία της Φλόγας Εκτύπωση E-mail
06.04.08

Να σβήσουν την ολυμπιακή φλόγα με πυροσβεστήρα επιχείρησαν διαδηλωτές στο Λονδίνο καθώς η άφιξη της προκάλεσε διαδηλώσεις κατά της Κινεζικής πολιτικής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Ρωσία ο Μπους Εκτύπωση E-mail
05.04.08
Αγκαλιές και ανέκδοτα αντάλλαξαν Πούτιν και Μπους στο Σότσι όπου και θα πραγματοποιηθεί η μεταξύ τους συνάντηση. Με την άφιξη του στην περιοχή ο αμερικανός πρόεδρος έκανε μια βόλτα στο πλευρό του ρώσου ομολόγου του στο θέρετρο του Β. Πούτιν στη Μαύρη Θάλασσα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΠΑ: Ψαλίδι σε 80.000 θέσεις εργασίας το Μάρτιο (upd) Εκτύπωση E-mail
05.04.08

Απροσδόκητα αρνητικά αποδείχθηκαν τα τελευταία στοιχεία από το μέτωπο της αγοράς εργασίας των ΗΠΑ, η οποία απώλεσε το Μάρτιο 80.000 θέσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Εργασίας την Παρασκευή.

 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη μηνιαία μείωση θέσεων απασχόλησης από το 2003, και πολύ υψηλότερη από τη μέση πρόβλεψη των αναλυτών της Wall Street για μείωση της τάξης των 60.000.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τρεις νεκροί από αεροπορική επίθεση στη Βασόρα Εκτύπωση E-mail
05.04.08

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσα τους και δυο παιδιά, από επίθεση που πραγματοποίησε σήμερα η αμερικανική πολεμική αεροπορία στη Βασόρα, στο νότιο Ιράκ, σύμφωνα με ένα φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γερμανικό μπλόκο στον Μπους Εκτύπωση E-mail
04.04.08

Η γερμανική αντίθεση, αλλά και η ρωσική πίεση «τορπίλισαν» την προσπάθεια της Ουάσιγκτον να προωθήσει την ένταξη της Ουκρανίας και της Γεωργίας στους κόλπους της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Να μην περάσει η φλόγα από το Θιβέτ" Εκτύπωση E-mail
04.04.08
Ο Λόντι Γκιάρι, ειδικός απεσταλμένος του πνευματικού ηγέτη του Θιβέτ Δαλάι Λάμα, μιλώντας εξ ονόματός  του κάλεσε το Πεκίνο να αφαιρέσει από το πρόγραμμα της διαδρομής της Ολυμπιακής φλόγας το περασμά της από το Θιβέτ,
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ναυάγιο για Ουκρανία και Γεωργία Εκτύπωση E-mail
03.04.08

Οι χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ συμφώνησαν, στο δείπνο που είχαν οι 26 ηγέτες στο Βουκουρέστι, να προσκαλέσουν την Κροατία και την Αλβανία για να ενταχθούν στη συμμαχία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ, Τζέιμς Απατουράι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συμφωνια με την κ. Ράις Εκτύπωση E-mail
02.04.08
 Ειρηνευτική συμφωνία εντός του 2008 είναι εφικτή, δήλωσε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς μετά τη συνάντησή του χθες με την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι στις 7 Απριλίου θα έχει την πρώτη, μετά τα αιματηρά επεισόδια με 100 και πλέον νεκρούς στη Γάζα, επαφή του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Εχούντ Ολμέρτ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε πρώτο ρόλο ο Μπους Εκτύπωση E-mail
02.04.08
Στο Βουκουρέστι έφτασε αργά το απόγευμα της Τρίτης ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζορτζ Μπους, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Λόρα και την υπουργό του των Εξωτερικών, Κοντολίζα Ράις. Το Αφγανιστάν και οι σχέσεις με τη Ρωσία στην κορυφή της ατζέντας του.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5061 - 5083 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote