Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Με «άδεια χέρια» ο Μ. Νίμιτς σε Σκόπια - Αθήνα Εκτύπωση E-mail
18.04.08

Δεν μεταφέρει προτάσεις στα Σκόπια και την Αθήνα ο μεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς που φτάνει σήμερα στη σκοπιανή πρωτεύουσα για «να ενεργοποιήσει ξανά», όπως αναφέρει ανακοίνωση του εκπροσώπου του, τις διαπραγματεύσεις για το θέμα της ονομασίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο «φακέλωμα» από το FBI Εκτύπωση E-mail
18.04.08
Τη συλλογή γενετικού υλικού από κάθε πολίτη που συλλαμβάνεται για αδίκημα που τιμωρείται από τους ομοσπονδιακούς νόμους, αλλά και από πολλούς κρατούμενους μετανάστες, αποφάσισε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post.
Τελευταία ανανέωση ( 18.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Happy Birthday» στο Λευκό Οίκο Εκτύπωση E-mail
16.04.08
Υπό τους ήχους του «Happy Birthday», που του τραγούδησε το πλήθος των περίπου 10.000 προσκεκλημένων με αφορμή τα 81α γενέθλιά του, ο Πάπας Βενέδικτος 16ος έγινε δεκτός το απόγευμα της Τετάρτης από τον Τζορτζ Μπους και τη σύζυγό του, Λόρα, στο Λευκό Οίκο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
O «καβαλιέρε» αντιμέτωπος με τα προβλήματα Εκτύπωση E-mail
16.04.08
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που θα αναλάβει την πρωθυπουργία της Ιταλίας, για τρίτη φορά, θα ασχοληθεί με την κρίση των σκουπιδιών στη Νάπολη, με τα προβλήματα της Alitalia, θα κλείσει τα σύνορα για τους παράνομους λαθρομετανάστες και θα συναντηθεί μεθαύριο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, σε ένα από τα τελευταία ταξίδια του Ρώσου προέδρου, προτού αποχωρήσει από το αξίωμά του στις 7 Μαΐου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιστρέφει ο Νίμιτς Εκτύπωση E-mail
16.04.08
Την Πέμπτη ο απεσταλμένος του γ. γ. του OHE Μ. Νίμιτς επισκέπτεται τα Σκόπια με στόχο να επανενεργοποιήσει τη διαπραγματευτική διαδικασία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεπέρασε τα 114 δολάρια το αργό Εκτύπωση E-mail
16.04.08
Η προσπάθεια των επενδυτών να αντισταθμίσουν την εξασθένηση του δολαρίου, διοχετεύοντας κεφάλαια στις διεθνείς αγορές πετρελαίου, εκτίναξε την τιμή του αμερικανικού ελαφρού αργού και του Μπρεντ
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αεροπορική τραγωδία Εκτύπωση E-mail
16.04.08

Αεροσκάφος ιδιωτικής εταιρείας (Hewa Bora) του Κονγκό συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Γκόμα, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο φόβος των χορτάτων Εκτύπωση E-mail
14.04.08

Δολάριο και... Τρίτος Κόσμος ανησυχούν τους ισχυρούς του πλανήτη. Το πρώτο για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η κατάρρευση του «βασιλιά» των νομισμάτων σε όλες τις αναπτυγμένες οικονομίες, ενώ η αύρα εξέγερσης που φυσά, με αφορμή το ράλι στα τρόφιμα και το ψωμί σε πολλές χώρες του Τρίτου Κόσμου, φοβίζει τους χορτάτους...

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τρίτη πρωθυπουργική θητεία Εκτύπωση E-mail
14.04.08

 Τρίτη πρωθυπουργική θητεία εξασφαλίζει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των ιταλικών εκλογών.

Το υπουργείο Εσωτερικών της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε ότι στο 20% των εκλογικών τμημάτων, ο κεντροδεξιός συνασπισμός υπό τον Μπερλουσκόνι συγκεντρώνει 45,47% των ψήφων και την πλειοψηφία των εδρών, με τον κεντροαριστερό συνασπισμό του Βάλτερ Βελτρόνι να εξασφαλίζει το 40,16%.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επεκτείνονται οι εβραϊκοί εποικισμοί! Εκτύπωση E-mail
13.04.08
Δεν πρόλαβε να χαθεί στον ορίζοντα το αεροπλάνο με το οποίο επέστρεφε στην Ουάσινγκτον η Κοντολίζα Ράις από το Ισραήλ, αφού είχε πρώτα δηλώσει ότι η διαδικασία ειρήνης «κινείται στη σωστή κατεύθυνση», και η κυβέρνηση του Εχούντ Ολμέρτ αποφάσισε να δώσει άδεια για την κατασκευή 800 νέων κατοικιών εβραίων εποίκων στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη της βορειοανατολικής Ιερουσαλήμ!
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία Εκτύπωση E-mail
13.04.08

 Στις 08.00, τοπική ώρα (09.00, ώρα Ελλάδος) άνοιξαν οι κάλπες στην Ιταλία για τις καθοριστικές βουλευτικές εκλογές, στις οποίες επικρατέστερος -σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις-νικητής φέρεται ο ηγέτης της δεξιάς Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έναντι του ηγέτη της κεντροαριστεράς Βάλτερ Βελτρόνι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5038 - 5060 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote