Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Η Χίλαρι με το βλέμμα στο 2012 Εκτύπωση E-mail
13.05.08

Η Χίλαρι Κλίντον καλείται να αποδεχθεί τη σκληρή πραγματικότητα. Ο Μπαράκ Ομπάμα θα είναι ο Δημοκρατικός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Τελευταία ανανέωση ( 14.05.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χιλιάδες νεκροί Εκτύπωση E-mail
12.05.08

Ο καταστροφικότερος σεισμός που έχει χτυπήσει την Κίνα εδώ και τρεις δεκαετίες άφησε πίσω του περισσότερους από 8.500 νεκρούς σε μία και μόνη περιοχή, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 10.000, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο «Νέα Κίνα», επικαλούμενο τις αρχές της επαρχίας Σετσουάν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μεγαλώνει ο επίσημος αριθμός των θυμάτων Εκτύπωση E-mail
11.05.08

Απελπισμένοι επιζώντες του κυκλώνα Ναργκίς που έπληξε δεινά τη νότια Μιανμάρ και ειδικά στο "δέλτα" του ποταμού Ιραουάντι ψάχνουν συνεχώς για τρόφιμα, νερό, φάρμακα, ενώ κατά γενική διαπίστωση αργοπορούν να προστρέξουν σε άμεση βοήθειά τους τα σωστικά συνεργεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σφοδρές συγκρούσεις στο Λίβανο Εκτύπωση E-mail
10.05.08

Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι σφοδρές συγκρούσεις στη Βηρυτό ανάμεσα σε υποστηρικτές της αντισυριακής πλειοψηφίας και αυτών της αντιπολίτευσης που υποστηρίζεται από τη Δαμασκό και την Τεχεράνη, αυξάνοντας τους φόβους για ένα νέο εμφύλιο πόλεμο στο Λίβανο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Εβερεστ Εκτύπωση E-mail
10.05.08

Πραγματοποιώντας «το όνειρο ολόκληρου του κινεζικού λαού», τρεις μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, ομάδα Κινέζων ορειβατών, μεταξύ τους και η Θιβετιανή λαμπαδηδρόμος, Σερίν Ουάγκμπο, η οποία έκανε τα τελευταία βήματα στην κορυφή, μετέφερε, χθες, την ολυμπιακή φλόγα στο Εβερεστ.

Τελευταία ανανέωση ( 10.05.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μισή» αποδοχή της βοήθειας Εκτύπωση E-mail
10.05.08

Αλλάζουν τα δεδομένα στη Μιανμάρ. Ενώ αρχικά η χούντα που κυβερνά τη χώρα φερόταν αποφασισμένη να αποτρέψει την παροχή οποιασδήποτε ξένης βοήθειας στους πληγέντες, αργά το απόγευμα της Παρασκευής η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι η επείγουσα αμερικανική ανθρωπιστική βοήθεια «γίνεται δεκτή», χωρίς ωστόσο να αναφέρει τι είδους βοήθεια είναι αυτή, αλλά και πως θα διανεμηθεί άμεσα στους πληγέντες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ορκίσθηκε η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι Εκτύπωση E-mail
08.05.08

Ορκίσθηκε ενώπιον του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζώρτζιο Ναπολιτάνο, η τέταρτη κυβέρνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Δώδεκα οι υπουργοί με χαρτοφυλάκιο, άλλοι εννέα άνευ χαρτοφυλακίου, χωρίς, δηλαδή, να διαθέτουν δικό τους προϋπολογισμό. Σε ό,τι αφορά την παρουσία των γυναικών ο "Καβαλιέρε" τήρησε τις υποσχέσεις του και στο υπουργικό συμβούλιο είναι τέσσερις οι εκπρόσωποι του ευγενούς φύλου.

Τελευταία ανανέωση ( 09.05.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απειλή το έλλειμμα Εκτύπωση E-mail
08.05.08

Η αβεβαιότητα για την εξέλιξη της διεθνούς οικονομικής κρίσης αλλά και για τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή στην Ευρώπη, κυριάρχησε στις τοποθετήσεις της διοίκησης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, το ΔΣ της οποίας συνεδρίασε στην Αθήνα, αποφασίζοντας να διατηρηθούν αμετάβλητα τα επιτόκια του ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εικόνες Αποκάλυψης Εκτύπωση E-mail
07.05.08

Χιλιάδες πτώματα στις εκβολές ποταμών, την ώρα που η χούντα απελαύνει δημοσιογράφους και επιτρέπει την είσοδο σε... ένα αεροσκάφος με βοήθεια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Χριστόφια - Ταλάτ Εκτύπωση E-mail
07.05.08

Ο πρόεδρος Χριστόφιας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ παραβρέθηκαν απόψε σε δικοινοτική εκδήλωση, στο Λήδρα Πάλας στη νεκρή ζώνη της Λευκωσίας, που οργάνωσε η πρεσβεία της Σλοβακίας για αρχηγούς και στελέχη Ελληνοκυπριακών και Τουρκοκυπριακών κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποδείξεις προς Αθήνα και Σκόπια Εκτύπωση E-mail
07.05.08

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις, κάλεσε την Αθήνα και τα Σκόπια να επιδείξουν βούληση και ευελιξία για να λύσουν το ζήτημα της ονομασίας το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να ενταχθεί η ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, κάτι που, όπως τόνισε, επιθυμούν όλα τα κράτη - μέλη της Συμμαχίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4992 - 5014 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote