Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Συναγερμός για τα «χαμένα παιδιά» Εκτύπωση E-mail
26.05.08

Ο Επίτροπος, αρμόδιος για θέματα δικαιοσύνης, κ. Μπαρό, παρουσίασε τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη μάχη, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κατά των εξαφανίσεων των παιδιών και κατά των σεξουαλικά κακοποιημένων παιδιών.

Τελευταία ανανέωση ( 26.05.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δολοφονία δημοσιογράφου στο Πακιστάν Εκτύπωση E-mail
25.05.08

Άγνωστοι δολοφόνησαν δημοσιογράφο την ώρα που έπαιρνε συνέντευξη από εκπρόσωπο των Ταλιμπάν σε ημιαυτόνομη περιοχή στην μεθόριο του Πακιστάν με το Αφγανιστάν, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

 
Τελευταία ανανέωση ( 25.05.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίσκεψη Μπαν Κι Μουν στην πολύπαθη Μιανμάρ Εκτύπωση E-mail
24.05.08

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, κ. Μπαν Κι Μουν, διαπίστωσε πρόοδο στις διαπραγματεύσεις για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της Μιανμάρ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δέσμευση για διζωνική ομοσπονδία Εκτύπωση E-mail
24.05.08

Τη δέσμευση τους για επίτευξη λύσης του Κυπριακού στη βάση της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας και την πολιτική ισότητα, όπως αυτή καθορίζεται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, επαναβεβαίωσαν ο πρόεδρος Χριστόφιας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στη σημερινή συνάντηση τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτός των στόχων της η Ε.Ε. λόγω της αύξησης των τιμών Εκτύπωση E-mail
23.05.08

Mε κοινή πρόταση ψηφίσματος των 6 πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ολομέλεια εκφράζει την ανησυχία της για την αύξηση των τιμών των τροφίμων στην ΕΕ αλλά και στις αναπτυσσόμενες χώρες και καλεί τη διεθνή κοινότητα να σεβασθεί το «Δικαίωμα στη διατροφή» για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ειρήνη υπό όρους ζητά το Ισραήλ Εκτύπωση E-mail
23.05.08

Όρους για την ειρήνη έθεσε το Ισραήλ στη Συρία, ζητώντας να  να πάρει αποστάσεις από το Ιράν και να διακόψει τις σχέσεις της με οργανώσεις όπως η Χεζμπολάχ και η Χαμάς, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των δυο χωρών για επανάληψη έμμεσων συνομιλιών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεπέρασε τα $133 Εκτύπωση E-mail
22.05.08

Συνεχίζονται τα ρεκόρ που σημειώνει η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, καθώς η τιμή του αργού στη Νέα Υόρκη πλησιάζει τα 134 δολάρια το βαρέλι, στον απόηχο της ανακοίνωσης για τη σημαντική μείωση των αποθεμάτων καυσίμων στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μια ανάσα πριν το χρίσμα Εκτύπωση E-mail
21.05.08

Μπάρακ Ομπάμα και Χίλαρι Κλίντον μοιράστηκαν τις νίκες στις προκριματικές εκλογές στο Ορεγκον και το Κεντάκι αντίστοιχα

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία Εκτύπωση E-mail
21.05.08

Ζωντανή ανασύρθηκε την Τρίτη από τα ερείπια μία Κινέζα, οκτώ ημέρες μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε τη νοτιοδυτική Κίνα, μετέδωσε το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τριήμερο πένθος στην Κίνα Εκτύπωση E-mail
20.05.08

Σύμφωνα με ανώτατο Κινέζο αξιωματούχο περισσότεροι από 71.000 νεκροί, αγνοούμενοι και εγκλωβισμένοι στα ερείπια είναι ο απολογισμός του καταστροφικού σεισμού της 12ης Μαΐου στην επαρχία Σιτσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας.

Τελευταία ανανέωση ( 20.05.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι Αμερικανοί στήνουν νέο Γκουαντάναμο ! Εκτύπωση E-mail
20.05.08

Την ανέγερση μεγάλης φυλακής σχεδιάζει το Πεντάγωνο στην κυριότερη βάση των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Times».

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4969 - 4991 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote