Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Αεροπορική τραγωδία στο Χαρτούμ Εκτύπωση E-mail
11.06.08

Τραγικό τέλος είχε η πτήση αεροσκάφους της Sudan Airways όταν κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο του Χαρτούμ, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΓΔΜ: Επανάληψη της ψηφοφορίας σε 193 εκλογικά τμήματα Εκτύπωση E-mail
09.06.08

Την επανάληψη της ψηφοφορίας σε 193 εκλογικά τμήματα, τα οποία αντιστοιχούν σε περίπου 170.000 ψηφοφόρους (σχεδόν το 10% επί του συνόλου του εκλογικού σώματος το οποίο ανέρχεται στο 1.780.000 ψηφοφόρους), αποφάσισε η Κρατική Εκλογική Επιτροπή της ΠΓΔΜ, μετά την εξέταση των ενστάσεων που υπέβαλαν τα κόμματα της χώρας για περιστατικά βίας και παρατυπιών που σημειώθηκαν στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αρχίζει ο πόλεμος Ομπάμα – Μακέιν Εκτύπωση E-mail
08.06.08

Στην τελική της φάση εισήλθε η προεκλογική περίοδος στις ΗΠΑ, με τον Μπαράκ Ομπάμα να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στις κάλπες του Νοεμβρίου τον Τζον Μακέιν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στηρίζει Ομπάμα η Χίλαρι Εκτύπωση E-mail
07.06.08

Εγκατέλειψε σήμερα Σάββατο την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, η Χίλαρι Κλίντον, η πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών που ονειρεύτηκε να γίνει η πρώτη εκλεγμένη γυναίκα Πρόεδρος της αμερικανικής υπερδύναμης αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στον εσωκομματικό της αντίπαλο Μπάρακ Ομπάμα, προς τον οποίο δήλωσε την υποστήριξή της.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Λαχτάρησε» την Ε.Ε. διαρροή στη Σλοβενία Εκτύπωση E-mail
07.06.08

Σ’ έναν κυκεώνα διευκρινίσεων, διαψεύσεων και διορθωμένων διατυπώσεων ενεπλάκη η κυβέρνηση της Σλοβενίας μετά την προχθεσινή διαρροή νερού από το ψυκτικό σύστημα του πυρηνικού εργοστασίου του Κουρτσκό, που για λίγες ώρες σκόρπισε τον πανικό κατά μήκος της Ε.Ε., προτού αποσαφηνιστεί ότι «δεν υπάρχει κίνδυνος» και ότι οι εγκαταστάσεις θα επαναλειτουργήσουν κανονικά μέσα στα επόμενα 24ωρα...

Τελευταία ανανέωση ( 07.06.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Καυτά» ρεκόρ Εκτύπωση E-mail
07.06.08

Νέο ρεκόρ σημείωσε η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, καθώς η τιμή του αργού αυξήθηκε το βράδυ της Παρασκευής κατά δέκα δολάρια το βαρέλι, ξεπερνώντας τα 138 δολάρια, ενισχυμένη από το αδύναμο δολάριο και την αύξηση της ανεργίας στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγκαταλείπει η Χίλαρι Εκτύπωση E-mail
05.06.08

Η Χίλαρι Κλίντον πήρε τη μεγάλη απόφαση, άλλωστε δεν της έμειναν και πολλές επιλογές... Η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης θα εγκαταλείψει την κούρσα την Παρασκευή και θα αναγνωρίσει ότι το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος ανήκει στον Μπάρακ Ομπάμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
O Μπαράκ Ομπάμα αντίπαλος του Τζον ΜακΚέην Εκτύπωση E-mail
05.06.08

Είναι ο πρώτος μαύρος υποψήφιος που το καταφέρνει, μετά από μια νίκη που πριν από ένα χρόνο, όταν η αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον έμοιαζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρίσμα, φαινόταν αδιανόητη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζητούνται απαντήσεις στις Βρυξέλλες Εκτύπωση E-mail
04.06.08

Κυρίαρχη θέση στην ευρωπαϊκή ατζέντα καταλαμβάνει πλέον η δεινή κατάσταση της διεθνούς οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ενα βήμα πριν από το χρίσμα είναι ο Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
03.06.08

Yστερα από πέντε μήνες ολοκληρώνονται σήμερα οι προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, με τους οπαδούς του κόμματος να προσέρχονται στις κάλπες στη Μοντάνα και τη Νότια Ντακότα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αίμα, καλάσνικοφ και νοθεία Εκτύπωση E-mail
03.06.08

Το αλβανικό DUI του Αλί Αχμέτι κερδίζει 11,23%, έναντι 10,33% του Δημοκρατικού Αλβανικού Κόμματος του Μεντούχ Θάτσι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4946 - 4968 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote