Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Λαχτάρα... στον αέρα Εκτύπωση E-mail
08.07.08

Επιτυχημένη αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Σεντ Λούις, στο Μιζούρι, έκανε γύρω το απόγευμα της Δευτέρας, το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε - στο πλαίσιο μιάς προεκλογικής περιοδείας - ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μετέδωσε το απόγευμα σήμερα το δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Τελευταία ανανέωση ( 08.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ Ο ΤΑΛΑΤ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ! Εκτύπωση E-mail
06.07.08

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα του κ. Ταλάτ είχε υποβάλει αίτηση να γίνει μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, όμως επειδή αυτό δεν περνούσε με τίποτα, οι Τουρκοκύπριοι άλλαξαν βιολί ζητώντας να πάρουν το καθεστώς του κόμματος - παρατηρητή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αρχισαν τις... εκπτώσεις για Ιράκ Εκτύπωση E-mail
06.07.08

Νέα πυρά δέχεται ο Μπάρακ Ομπάμα από τους Ρεπουμπλικάνους, οι οποίοι τον κατηγορούν για σειρά «πισωγυρισμάτων» σε θέματα-κλειδιά της πολιτικής του εκστρατείας, ενώ, καθώς πλησιάζει η μάχη του Νοέμβρη, εξίσου πιο «διαλλακτικός» εμφανίζεται και ο Τζον ΜακΚέιν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ετοιμάζει διάγγελμα Εκτύπωση E-mail
05.07.08

Διάγγελμα, με το οποίο θα ενημερώσει το λαό για τις ρεαλιστικές προσδοκίες και το εφικτό πλαίσιο λύσης του Κυπριακού, σχεδιάζει να απευθύνει ο Δημήτρης Χριστόφιας, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση για έναρξη απευθείας συνομιλιών με τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγγυήσεις δίνει ο Ερντογάν Εκτύπωση E-mail
05.07.08

Οι πολιτικές εντάσεις θα διευθετηθούν και η δημοκρατία δεν απειλείται, τονίζει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχολιάζοντας την υπόθεση με το σχεδιαζόμενο πραξικόπημα και τη δίωξη σε βάρος του κυβερνώντος ισλαμικού κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανεπιθύμητος στο Πεκίνο Εκτύπωση E-mail
04.07.08

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί δεν θα είναι ευπρόσδεκτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, σύμφωνα με τα επίσημα κινεζικά μέσα ενημέρωσης εξαιτίας της στάσης του στο θέμα του Θιβέτ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπουλντόζα θανάτου στην Ιερουσαλήμ Εκτύπωση E-mail
04.07.08

Σκηνές φρίκης ξετυλίχθηκαν χθες το πρωί στο κέντρο της Ιερουσαλήμ όταν Παλαιστίνιος από τον ανατολικό τομέα της πόλης προσέκρουσε εσκεμμένα την μπουλντόζα που οδηγούσε πάνω σε σταθμευμένο αστικό λεωφορείο. Δευτερόλεπτα, νωρίτερα, ο δράστης είχε διεμβολίσει διερχόμενο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Τζάφα, προκαλώντας τον θάνατο της γυναίκας οδηγού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χάος στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Φορτώνουν επιβάτες σε λάθος πτήσεις Εκτύπωση E-mail
03.07.08

 Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Συγκοινωνιών της Βουλής Ζαχαρίας Κουλίας επισκέφθηκε την Τετάρτη το πρωί το αεροδρόμιο Λάρνακας και συζήτησε με τους αρμόδιους φορείς τα προβλήματα που παρατηρούνται καθημερινά στην εξυπηρέτηση των επιβατών και τη διαχείριση των πτήσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απελευθερώθηκε η Μπετανκούρ Εκτύπωση E-mail
03.07.08

Απελευθερώθηκε, ύστερα από έξι χρόνια ομηρίας στα χέρια των Ένοπλων Επαναστατικών Δυνάμεων της Κολομβίας (FARC), η 44χρονη Γαλλο-κολομβιανή Ίνγκριντ Μπετανκούρ, η οποία υπήρξε υποψήφια για την προεδρία της Κολομβίας και απήχθη τον Φεβρουάριο του 2002. Μαζί με την Μπετανκούρ απελευθερώθηκαν τρεις Αμερικανοί και 11 ακόμα Κολομβιανοί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιστορικό ρεκόρ πληθωρισμού στην ΕΕ Εκτύπωση E-mail
01.07.08

Σοκ στην οικονομία και στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς προκαλεί πλέον η έκρηξη της τιμής του πετρελαίου και του πληθωρισμού.

Τελευταία ανανέωση ( 01.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανοίγουν τα ιρακινά κοιτάσματα για ξένες επενδύσεις Εκτύπωση E-mail
01.07.08

Ένα ακόμη βήμα πλησιέστερα στην επιστροφή τους στο Ιράκ, μετά από σχεδόν 40 χρόνια, βρέθηκαν σήμερα οι πετρελαϊκές πολυεθνικές καθώς η Βαγδάτη άνοιξε, σήμερα, σε ξένες επενδύσεις τα γιγαντιαία κοιτάσματα του «μαύρου χρυσού» της χώρας και δύο μεγάλα κοιτάσματα φυσικού αερίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4900 - 4922 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote