Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Τιμή στους νεκρούς Εκτύπωση E-mail
21.07.08

Στις 5:30 ώρα έναρξης της εισβολής ήχησαν οι σειρήνες ενώ από το πρωί της Κυριακής οι σημαίες αναρτήθηκαν μεσίστιες. Στις 8 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο Υπουργός Αμυνας Κώστας Παπακώστας,

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αρωμα γυναίκας στον Λευκό Οίκο Εκτύπωση E-mail
21.07.08

Για πρώτη φορά στην αμερικανική ιστορία, υπάρχουν πολλές πιθανότητες και οι δύο υποψήφιοι για την προεδρεία να επιλέξουν γυναίκα για αντιπρόεδρό τους, καθώς τα οφέλη από μία τέτοια επιλογή θα είναι πολλαπλά

Τελευταία ανανέωση ( 21.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Προεδρική» έκκληση Εκτύπωση E-mail
21.07.08

Πρωινό με άνδρες του αμερικανικού στρατού που υπηρετούν στην Καμπούλ πήρε ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία, Μπαράκ Ομπάμα και άκουσε τις εμπειρίες τους από το Αφγανιστάν, όπου αυτό το χρόνο παρατηρείται αναζωπύρωση των ανταρτικών επιθέσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγγνώμη του Πάπα για τη σεξουαλική κακοποίηση Εκτύπωση E-mail
19.07.08

Μπροστά σε χιλιάδες πιστούς, ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ εξέφρασε το Σάββατο τη βαθιά του λύπη για τα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης από καθολικούς ιερείς και ζήτησε την παραπομπή των δραστών στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στροφή Μπους για Ιράν Εκτύπωση E-mail
19.07.08

Μια μέρα μετά την αναγγελία της απόφασης του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους να στείλει στη Γενεύη τον υφυπουργό Εξωτερικών Γουίλιαμ Μπερνς για απ’ ευθείας συνομιλίες με τους Ιρανούς γύρω από το διαφιλονικούμενο πυρηνικό τους πρόγραμμα, μια νέα, σημαντική εξέλιξη έρχεται να εδραιώσει την αίσθηση περί αλλαγής της αμερικανικής πολιτικής έναντι της Τεχεράνης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παίρνουν θέσεις μάχης Εκτύπωση E-mail
17.07.08

Το Ε.Γ. επαναβεβαίωσε ότι δεν δικαιολογείται η έναρξη απευθείας διαπραγματεύσεων, όμως, ο Μ. Καρογιάν στηρίζει το Δ. Χριστόφια - Το στρατόπεδο των τασσικών ετοιμάζεται για σύγκρουση, ενόψει της 25ης Ιουλίου

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΠΑ:Τη Δευτέρα η δίκη του Σαλίμ Χαμντάν Εκτύπωση E-mail
17.07.08

Με απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστή Τζέιμς Ρόμπερτσον σήμερα στην Ουάσινγκτον, η δίκη του Σαλίμ Χαμντάν, πρώην οδηγού του Οσάμα μπιν Λάντεν, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, όπως προγραμματιζόταν, ενώπιον του στρατιωτικού δικαστηρίου Κρατικής Ασφάλειας, που εδρεύει στη στρατιωτική βάση "Γκουαντάναμο" στην Κούβα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποστάσεις από την επιστολή… Εκτύπωση E-mail
17.07.08

Έτοιμη προς επίδοση είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή - απάντηση του Κώστα Καραμανλή, προς το σκοπιανό ομόλογό του, Νικόλα Γκρούεφσκι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεφεύγει ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
16.07.08

Η αναρρίχηση του δείκτη τιμών καταναλωτή στο 5%, για πρώτη φορά από το 1991, αιφνιδίασε τους αναλυτές, οι οποίοι προέβλεπαν κατά μέσο όρο ότι θα έτρεχε με ρυθμό 4,5% σε ετήσια βάση και 0,7% σε μηνιαία τον Ιούνιο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βίντεο από το Γκουαντάναμο Εκτύπωση E-mail
16.07.08

Το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά βλέπει βίντεο με ανάκριση μέσα από τις φυλακές του Γκουαντάναμο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εδωσαν χέρια Αμπάς - Ολμέρτ Εκτύπωση E-mail
15.07.08

Παγιδευμένος στη δίνη του σκανδάλου δωροληψίας βρίσκεται ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Εχούντ Ολμέρτ, καθώς, για τρίτη φορά, μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες, Ισραηλινοί αστυνομικοί τον ανέκριναν, αλλά και του απέδωσαν κατηγορίες για απάτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4877 - 4899 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote