Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Έκρηξη βίας στο Αφγανιστάν Εκτύπωση E-mail
19.08.08

Στην Καμπούλ μεταβαίνει εκτάκτως ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί μετά το θάνατο δέκα Γάλλων στρατιωτών στο Αφγανιστάν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τους Ταλιμπάν ανατολικά της πρωτεύουσας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΝΑΤΟ: Η Ρωσία παραβίασε το διεθνές δίκαιο Εκτύπωση E-mail
19.08.08

Το ΝΑΤΟ αποφάσισε σήμερα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τις σχέσεις του με την Ρωσία σαν να μην συμβαίνει τίποτα εξαιτίας των ενεργειών της Μόσχας στη Γεωργία, σύμφωνα με μία ανακοίνωση των υπουργών Εξωτερικών των 26 χωρών της Ατλαντικής Συμμαχίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκεχειρία με «μάχες» διπλωματίας Εκτύπωση E-mail
19.08.08

Παρά την υπογραφή της συμφωνίας εκεχειρίας από τον πρόεδρο της Γεωργίας Σαακασβίλι και τη ρητή δέσμευση της Μόσχας ότι θα τηρήσει τους όρους της, ο πρόεδρος Μπους στην εβδομαδιαία ραδιοφωνική του ομιλία προς τους Αμερικανούς πολίτες «ανέβασε τους τόνους» αναφερόμενος στις ενέργειες της Ρωσίας στον Καύκασο, τις οποίες χαρακτήρισε «εντελώς απαράδεκτες».

Τελευταία ανανέωση ( 19.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραιτήθηκε ο Μουσάραφ Εκτύπωση E-mail
18.08.08

Ο πρόεδρος του Πακιστάν Περβέζ Μουσάραφ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παραιτηθεί, μια ημέρα πριν από την εκκίνηση της διαδικασίας αποπομπής του που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ουσιαστικές συνομιλίες στις 11 Σεπτεμβρίου Εκτύπωση E-mail
18.08.08

Προετοιμάζεται για τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στις 3 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος δήλωσε ότι αυτή η πρώτη συνάντηση με τον κ. Ταλάτ θα είναι περισσότερο διαδικαστική, η δε πρώτη παραγωγική τους συνάντηση θα είναι η επόμενη, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διπλωματικός πόλεμος στον Καύκασο Εκτύπωση E-mail
18.08.08

Συνομιλίες με τον πρόεδρο της Γεωργίας, Μιχαήλ Σαακασβίλι, είχε στη Γεωργία, η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, η οποία εκτίμησε ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν αποχωρούν από τη Γεωργία τόσο γρήγορα, όσο θα έπρεπε και χαρακτήρισε την αποχώρηση ως ζήτημα «αξιοπιστίας».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα Μπους στη Μόσχα Εκτύπωση E-mail
17.08.08

Και την υπογραφή του Ρώσου πρόεδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ φέρει πλέον το γαλλικό ειρηνευτικό σχέδιο, το οποίο είχε υπογράψει την Παρασκευή και ο Γεωργιανός ομόλογός του, Μιχαήλ Σαακασβίλι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπέγραψε την εκεχειρία η Γεωργία Εκτύπωση E-mail
16.08.08

Η αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από το Γκόρι και η αποδοχή του ειρηνευτικού σχεδίου από την Μόσχα και την Τυφλίδα είναι η μία όψη -η θετική πλευρά- του νομίσματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
'Αγνωστη η ημερομηνία αποχώρησης των Ρώσων από την Ν. Οσετία Εκτύπωση E-mail
15.08.08

Το γενικό επιτελείο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων ανακοίνωσε σήμερα ότι ανησυχεί για τον τύπο των φορτίων που οι ΗΠΑ μεταφέρουν αεροπορικώς στη Γεωργία και υπογράμμισε πως ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας παίρνει εντολές μόνον από τον πρόεδρο της Ρωσίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μόρφου... γιοκ Εκτύπωση E-mail
15.08.08

Το επιχείρημα ότι έχουν γίνει αναπτύξεις στη Μόρφου με λεφτά της Τουρκίας φέρεται να χρησιμοποίησε ο Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποχώρηση των Γεωργιανών από τη Νότια Οσετία Εκτύπωση E-mail
14.08.08

Η Γεωργιανή ΥΠΕΞ Έκα Τκετσαλασβίλι έψεξε  τη διεθνή κοινότητα διότι «εγκατέλειψε» τη χώρα της μετά την εκδήλωση της επίθεσης του ρωσικού στρατού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4831 - 4853 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote