Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Στο πλευρό του Μακέιν Εκτύπωση E-mail
29.08.08

O υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την αμερικανική προεδρία, Τζον Μακέιν, επέλεξε για αντιπρόεδρό του, στην περίπτωση που γίνει ο επόμενος κάτοικος του Λευκού Οίκου, την κυβερνήτη της Αλάσκα, Σάρα Πάλιν.

Τελευταία ανανέωση ( 30.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίθεση Πούτιν στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
29.08.08

Σφοδρή επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν ο οποίος σε συνέντευξή του στο CNN τόνισε ότι οι ΗΠΑ οργάνωσαν παρασκηνιακά τη σύγκρουση στη Γεωργία για να αποκομίσει οφέλη ένας από τους δύο υποψηφίους για τις εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επισφράγιση της υποψηφιότητας Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
29.08.08

Φωνάζοντας ρυθμικά "ναι, μπορούμε" - αμέσως μετά και από τις ομιλίες που εξέφρασαν πειστικά τη στήριξη των εσωκομματικών αντιπάλων του, Μπιλ και Χίλαρυ Κλίντον, στο πρόσωπό του - οι Δημοκρατικοί έδωσαν κι επίσημα το χρίσμα του κόμματος για την διεκδίκηση της προεδρίας στις εκλογές του Νοεμβρίου στον Μπαράκ Ομπάμα, επισφραγίζοντας την ιστορική πρώτη της υποψηφιότητας ενός Αφροαμερικανού για το κορυφαίο αξίωμα στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυξάνεται το ποσοστό των ευτυχισμένων ανθρώπων Εκτύπωση E-mail
28.08.08

Ομάδα Αμερικανών και Γερμανών ερευνητών διαπίστωσε ότι υπάρχουν όλο και περισσότεροι ευτυχισμένοι άνθρωποι στον πλανήτη, παρά τις παγκόσμιες κρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αγκαλιάζει» την Ουκρανία η ΕΕ Εκτύπωση E-mail
28.08.08

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να υποστηρίξει την ένταξη της Ουκρανίας στους κόλπους της, προκειμένου να αποτρέψει το ενδεχόμενο να γίνει η χώρα αυτή ο επόμενος στόχος της Ρωσίας, δήλωσε ο επίτροπος Ολι Ρεν, αρμόδιος για τη διεύρυνση της ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίδειξη δύναμης Ρωσίας σε ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
28.08.08

Με εντυπωσιακή ταχύτητα και αποφασιστικότητα το Κρεμλίνο «ξαφνιάζει» και διαταράσσει τα λιμνάζοντα διπλωματικά ύδατα της Ουάσιγκτον και πολλών δυτικών πρωτευουσών, με την αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μη «αξιόπιστη απειλή» η απόπειρα κατά Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
27.08.08

Οι Αρχές ξεκίνησαν κανονικά έρευνα αλλά υπεύθυνοι αποδυνάμωσαν τα σενάρια περί σχεδίων δολοφονίας με στόχο τον Μπαράκ Ομπάμα, δηλώνοντας ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν, δεν συνιστούσε μια «αξιόπιστη απειλή» η φερόμενη ως συνωμοσία σε βάρος του υποψηφίου των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φέρνει σχέδιο για το Σκοπιανό Εκτύπωση E-mail
26.08.08

Σχέδιο για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων θα παρουσιάσει στις 23 Σεπτεμβρίου, η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
'Εντονες αντιδράσεις κατά ρωσικής απόφασης για Αμπχαζία - Ν. Οσετία Εκτύπωση E-mail
26.08.08

«Η Ρωσία θα πρέπει να αναθεωρήσει αυτή την ανεύθυνη απόφαση», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους, αναφερόμενος στην αναγνώριση από τη Μόσχα της ανεξαρτησίας της Ν.Οσετίας και της Αμπχαζίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεκίνησε το συνέδριο των Δημοκρατικών Εκτύπωση E-mail
26.08.08

Στο Ντένβερ, των Ηνωμένων Πολιτειών, ξεκίνησε τη Δευτέρα το συνέδριο των Δημοκρατικών, στη διάρκεια του οποίου αναμένεται, ο Μπάρακ Ομπάμα να ανακηρυχτεί και επίσημα υποψήφιος του κόμματος για το προεδρικό αξίωμα της χώρας και να γίνει έτσι ο πρώτος Αφροαμερικανός υποψήφιος.

Τελευταία ανανέωση ( 26.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ράις στη Μέση Ανατολή Εκτύπωση E-mail
26.08.08

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράις αναμένεται στη Μέση Ανατολή στο πλαίσιο των προσπαθειών της Ουάσινγκτον για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων πριν από τη λήξη της θητείας του προέδρου Τζορτζ Μπους τον Ιανουάριο του 2009.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4808 - 4830 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote