Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ακυβέρνητο παραμένει... Εκτύπωση E-mail
13.09.08

Ένα φορτηγό πλοίο κυπριακού νηολογίου παραμένει ακυβέρνητο 150 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Γκάλβεστον στον Κόλπο του Μεξικού, καθώς ο κυκλώντας Άικ πλησιάζει τις ακτές του Τέξας, μετέδωσαν ΜΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
SOS από κυπριακό πλοίο στον Κόλπο του Μεξικού λόγω Άικ Εκτύπωση E-mail
12.09.08

Πλοίο κυπριακού νηολογίου με 22 επιβαίνοντες εξέπεμψε σήμα κινδύνου από τον Κόλπο του Μεξικού από όπου περνάει ο κυκλώνας Άικ, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αμερικανικής ακτοφυλακής, ο οποίος εξήγησε ότι οι πιθανότητες παροχής βοήθειας είναι περιορισμένες προς το παρόν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εφτά χρόνια μνήμης Εκτύπωση E-mail
12.09.08

Με ενός λεπτού σιγή στις 08:46 τοπική ώρα (15:46 ώρα Ελλάδος) άρχισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες οι εκδηλώσεις μνήμης για την έβδομη επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα των Ταλιμπάν Εκτύπωση E-mail
11.09.08

Οι ΗΠΑ βρίσκονται μπροστά «σε μια ιστορική ήττα τους στο Αφγανιστάν» γράφουν οι Ταλιμπάν σε ανακοίνωσή τους που μοιράστηκε στον Τύπο, με την ευκαιρία της 11ης Σεπτεμβρίου, έβδομη επέτειο της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη.

Τελευταία ανανέωση ( 12.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οξύνεται η κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ-Βολιβίας Εκτύπωση E-mail
11.09.08

Η απόφαση του προέδρου της Βολιβίας Εβο Μοράλες, να απελαθεί ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Λα Πας, Φίλιπ Γκόλντμπεργκ, "δεν θα οδηγήσει, κατ’ ανάγκην, στη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων υπογράμμισε, ο υπουργός της Προεδρίας, Ραμόν Κουΐτάνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το γουρούνι με το κραγιόν Εκτύπωση E-mail
11.09.08

 

Ανεβαίνουν οι τόνοι της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά με αφορμή ένα... γουρούνι, ένδειξη της σκληρής μάχης που θα δοθεί στις κάλπες, σε μια αναμέτρηση που, καθώς φαίνεται, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Την εκτίμηση φαίνεται να επιβεβαιώνουν και οι δημοσκοπήσεις, που δείχνουν τους υποψηφίους να πορεύονται στήθος με στήθος
Τελευταία ανανέωση ( 11.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
9/11: Οι επιθέσεις «στοιχειώνουν» ακόμη τις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
11.09.08

Επτά χρόνια μετά τις επιθέσεις της Αλ Κάιντα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη και το Πεντάγωνο στην Ουάσιγκτον, οι Αμερικανοί ζουν ακόμη στη σκιά του πολέμου κατά της τρομοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυξάνουν τα θύματα των τυφώνων Χάννα - Αϊκ Εκτύπωση E-mail
11.09.08

Εκατόν ένδεκα πτώματα βρέθηκαν μέχρι τη Δευτέρα στην πόλη Γκονέβ που καταστράφηκε από το φονικό πέρασμα των τυφώνων Χάννα και Αϊκ, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αϊτής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γκρίζο το φόντο για το Κυπριακό Εκτύπωση E-mail
11.09.08

ΑΘΗΝΑ και Λευκωσία συντονίζονται ενόψει της νέας διαδικασίας στο Κυπριακό, είναι όμως προφανές πως τις δυο κυβερνήσεις χαρακτηρίζει σκεπτικισμός, λόγω της τουρκικής στάσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιτυχής έναρξη Εκτύπωση E-mail
10.09.08

Το πιο μεγαλεπήβολο, το πιο πολύπλοκο, το πιο ακριβό (κόστους περίπου 6 δισ. ευρώ) και ίσως το πιο αμφισβητούμενο πείραμα στην ιστορία της επιστήμης, το οποίο τα επόμενα χρόνια που θα διαρκέσει, φιλοδοξεί να αποκαλύψει θεμελιώδη μυστικά για το σύμπαν και την καταγωγή του,

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Tρέχει» στην Κούβα o «Αϊκ» Εκτύπωση E-mail
10.09.08

Το μάτι του κυκλώνα «Αϊκ» αναμένεται εκ νέου να πλήξει την Κούβα στο δυτικό τμήμα της νήσου, αφού κατά την πρώτη του «επίσκεψη» σάρωσε το ανατολικό τμήμα της νήσου, ανακοινώθηκε από το αμερικανικό Κέντρο για τους τυφώνες που εδρεύει στο Μαϊάμι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4762 - 4784 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote