Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ζητούν διεθνή προετοιμασία Εκτύπωση E-mail
22.09.08

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Χένρι Πόλσον, δήλωσε ότι προτίθεται να ζητήσει από τους ομολόγους του άλλων χωρών να υιοθετήσουν σχέδια για την εξαγορά του επισφαλούς ενεργητικού οικονομικών ιδρυμάτων «εφόσον χρειαστεί».

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Σεμνά μεν, αποφασιστικά δε, θα υπερασπιστούμε τις αρχές λύσης του κυπριακού προβλήματος", δηλώνει ο Εκτύπωση E-mail
22.09.08

Την πρόθεση της ελληνοκυπριακής πλευράς να υπερασπιστεί με σεμνότητα και αποφασιστικότητα τις αρχές λύσης του Κυπριακού, παρουσιάζοντας βεβαίως και ευελιξία, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να παρεξηγηθεί από κανένα, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σωσίβιο στις αγορές Εκτύπωση E-mail
21.09.08

Όλο το Σαββατοκύριακο θα συνεδριάζουν στελέχη του υπουργείου Οικονομίας των ΗΠΑ, του Κογκρέσου και της FED για την εξειδίκευση του «τεράστιου», όπως το χαρακτήρισε ο Τζορτζ Μπους, σχεδίου της αμερικάνικης κυβέρνησης για την επιβίωση των αγορών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τραγωδία από έκρηξη στο "Μarriot" του Ισλαμαμπάντ Εκτύπωση E-mail
21.09.08

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στο Ισλαμαμπάντ, το "Marriot", ανακοινώθηκε από την αστυνομία προς το Γαλλικό Πρακτορείο σε ένα προσωρινό απολογισμό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζητά κράτος και... τα ρέστα Εκτύπωση E-mail
20.09.08

ΘΕΣΕΙΣ που προάγουν το διαχωρισμό εξακολουθεί να προτάσσει και να προωθεί κατά τις διαπραγματεύσεις η τουρκική πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Σερβία πέτυχε να μπει στην «ατζέντα» του ΟΗΕ η νομιμότητα της «ανεξαρτησίας» Εκτύπωση E-mail
20.09.08

Περίπου 100 μέλη της ευρωπαϊκής αποστολής, αστυνομικοί στην πλειονότητά τους, θα αναπτυχθούν εντός των ημερών στην επικράτεια του Κοσόβου, σύμφωνα με πληροφορίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Πρίστινας, που επικαλούνται πηγές της EULEX.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέες αντεγκλήσεις Μόσχας - ΝΑΤΟ Εκτύπωση E-mail
20.09.08

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κατηγόρησε την Παρασκευή το ΝΑΤΟ ότι «προκάλεσε» τη σύγκρουση με τη Γεωργία, στις αρχές Αυγούστου και επανέλαβε ότι η Ρωσία δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο σοβιετικό παρελθόν της.

Τελευταία ανανέωση ( 20.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Άναψε κόκκινο η Λευκωσία Εκτύπωση E-mail
18.09.08

ΔΕΝ συζητά λύση με παρθενογένεση η Λευκωσία και το κατέστησε σαφές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο ανώτατο επίπεδο, σε αυτό του Προέδρου, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόσο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία της Υεμένης Εκτύπωση E-mail
18.09.08

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους έξι στρατιώτες και τέσσερις από τους δράστες της επίθεσης, έχασαν τη ζωή τους κατά την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε την Τετάρτη έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαναά, ανακοίνωσε πηγή των δυνάμεων ασφαλείας της Υεμένης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τρεις για τον Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
18.09.08

Ενα ηχηρό μήνυμα στον κόσμο θα έστελναν οι Αμερικανοί πολίτες εάν αναδείκνυαν τον Μπαράκ Ομπάμα πρώτο μαύρο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, εκτιμούν τρεις πρώην υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ. Στο πλευρό του Ομπάμα τάσσονται τώρα οι Αμερικανίδες, δίνοντας ουσιαστικά αρνητική ψήφο στη Σάρα Πέιλιν, την υπερ-συντηρητική υποψήφια αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικανών.

Τελευταία ανανέωση ( 18.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μεγαλώνει απειλητικά η τρύπα του όζοντος Εκτύπωση E-mail
17.09.08

Η τρύπα στο στρώμα του όζοντος πάνω από την Ανταρτική έχει ήδη φέτος ξεπεράσει το μέγεθος που είχε το 2007 και θα αυξάνεται για ακόμη μερικές εβδομάδες, ανακοινώθηκε την Τρίτη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Μετεωρολογίας (WMO).

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4739 - 4761 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote