Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Στην αντεπίθεση ο Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
05.10.08

«Ο Τζον Μακέιν ενδιαφέρεται για εκστρατεία λασπολογίας και όχι για το πώς θα φτιάξει την οικονομία».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυτός, αυτή και τα... ανέκδοτα Εκτύπωση E-mail
03.10.08

H πρώτη και τελευταία τηλεμαχία των υποψηφίων αντιπροέδρων Τζο Μπάιντεν και Σάρα Πέιλιν και η αδίστακτη τηλεόραση, πέρα από τα σοβαρά πολιτικά επιχειρήματα και την ανάλυση των ανησυχητικών για Πέιλιν και ΜακΚέιν δημοσκοπήσεων, χτύπησε με ανέκδοτα: «Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζον ΜακΚέιν παίρνει φυτικό συμπλήρωμα για να βοηθήσει τη μνήμη του. Προφανώς δυσκολεύεται να θυμηθεί γιατί επέλεξε τη Σάρα Πέιλιν».

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τελικό «οκ» στο σχέδιο Πόλσον Εκτύπωση E-mail
03.10.08

Την πολυπόθητη έγκριση και της Βουλής των Αντιπροσώπων, μετα το «ναι» που είπε την Πέμπτη η Γερουσία, έλαβε το βράδυ της Παρασκευής, με 263 ψήφους υπέρ και 171 κατά, το σχέδιο του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Χένρι Πόλσον, για την ενίσχυση του νοσούντος αμερικανικού τραπεζικού συστήματος με 700 δισ. δολάρια, προκειμένου να βγει από την κρίση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ναι» από Γερουσία Εκτύπωση E-mail
03.10.08

Στην αμερικανική βουλή στρέφονται τώρα τα βλέμματα των επενδυτών για την αποτροπή μίας παγκόσμιας οικονομικής καταστροφής, μετά την θετική ψήφο της Γερουσίας επί του τροποποιημένου σχεδίου της κυβέρνησης Μπους για τη διάθεση 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις προβληματικές τράπεζες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εμπιστεύονται Ομπάμα, αμφισβητούν την Πέιλιν Εκτύπωση E-mail
02.10.08

Στις ΗΠΑ, ένα μήνα πριν τις προεδρικές εκλογές ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Μπαράκ Ομπάμα εμφανίζει προβάδισμα 7% έναντι του Ρεπουμπλικάνου Τζων ΜακΚέην, κερδίζοντας έδαφος σε πολιτείες που θεωρούνται κρίσιμες, αλλά και μεταξύ των γυναικών - σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, μετά την πρώτη τηλεοπτική αναμέτρησή τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα Χριστόφια για την Ημέρα της Κυπριακής Δημοκρατίας Εκτύπωση E-mail
01.10.08

 

Σε τηλεοπτικό μήνυμα του, για την σημερινή επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο πρόεδρος Χριστόφιας τόνισε ότι η επανενωμένη Κύπρος θα είναι μεν ομοσπονδιακή, διζωνική, δικοινοτική, όμως θα είναι και ένα κράτος με μια και αδιαίρετη κυριαρχία, μια ιθαγένεια και ενιαία διεθνή παρουσία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στροφή της Ευρώπης στον κρατικό παρεμβατισμό Εκτύπωση E-mail
01.10.08

Νέα μέτρα σε κοινοτικό επίπεδο για την αντιμετώπιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης εξετάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία κάλεσε χθες τις Ηνωμένες Πολιτείες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, υιοθετώντας το σχέδιο των 700 δισ. δολαρίων για τη διάσωση του αμερικανικού τραπεζικού συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκπαιδεύοντας τη Σάρα Εκτύπωση E-mail
01.10.08

Ο ένας μιλά πολύ. Η άλλη δεν έχει μιλήσει αρκετά. Στο ντιμπέιτ των υποψηφίων αντιπροέδρων την Πέμπτη, ο Τζο Μπάιντεν καλείται να αποφύγει τις συνήθεις υπερβολές του, η Σάρα Πέιλιν όμως έχει πολύ πιο δύσκολο έργο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Χάος» από την απόρριψη του σχεδίου διάσωσης Εκτύπωση E-mail
30.09.08

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ύστερα από την απόρριψη του οικονομικού σχεδίου "διάσωσης" του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος από την Βουλή των Αντιπροσώπων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κρίση με πολιτική ουρά Εκτύπωση E-mail
29.09.08

Μουδιασμένη από το σοκ και το δέος της χρηματοοικονομικής κρίσης στις ΗΠΑ, η διεθνής κοινότητα προσπαθεί να προβλέψει τις πολιτικές επιπτώσεις. Το τσουνάμι που σαρώνει τα πολιτικά δεδομένα στις ΗΠΑ αναζητεί ερμηνεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αντιπυραυλικό ραντάρ των ΗΠΑ στο Ισραήλ Εκτύπωση E-mail
29.09.08

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εγκατέστησαν πρόσφατα στο Ισραήλ αντιπυραυλικό ραντάρ, με στόχο την άμυνα εναντίον πιθανών επιθέσεων από ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς, μετέδωσε σήμερα το ισραηλινό ραδιόφωνο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4716 - 4738 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote