Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Συναγερμό σήμανε ο Σαρκοζί Εκτύπωση E-mail
27.10.08

Η γαλλική προεδρία συγκαλεί εκτάκτως τους Ευρωπαίους ηγέτες στις 7 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες, για την προετοιμασία της κοινοτικής θέσης εν όψει της διάσκεψης της G20 στις 15 Νοεμβρίου στην Ουάσιγκτον.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σέβεται τον Μπους αλλά δεν ταυτίζεται μαζί του Εκτύπωση E-mail
27.10.08

Την αποστασιοποίηση του από τον πρόεδρο των ΗΠΑ επιχειρεί ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος επιμένοντας ότι έχει διαφωνήσει, μεταξύ άλλων, για το Ιράκ και τις κλιματικές αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ψηφίζουν τον Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
26.10.08

Μετά τον Κόλιν Πάουελ και δεύτερος πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης Μπους, ο πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σκοτ ΜακΚλέλαν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ψηφίσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Μπάρακ Ομπάμα

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΠΑ: Έξαρση των αυτοκτονιών λόγω της οικονομικής κρίσης Εκτύπωση E-mail
24.10.08

Η πρόσφατη οικογενειακή τραγωδία με έναν άνεργο αμερικανό μάνατζερ που σκότωσε την πενταμελή οικογένειά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, καθώς και η αυτοκτονία μιας 53χρονης που αποφάσισε να κάψει το ίδιο της το σπίτι και να αυτοπυροβοληθεί προκειμένου να γλιτώσει την κατάσχεσή του, μαρτυρούν μια νέα έξαρση των αυτοκτονιών στις ΗΠΑ λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

Τελευταία ανανέωση ( 24.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τρίτη τετραετία για το δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ Εκτύπωση E-mail
24.10.08

Το συμβούλιο του δήμου της Νέας Υόρκης υπερψήφισε την πρόταση για παράταση της θητείας του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων και για τρίτη τετραετία, από τις δύο που επιτρεπόταν μέχρι σήμερα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στον Μάικλ Μπλούμπεργκ να είναι και πάλι υποψήφιος ώστε να βοηθήσει την πόλη να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σαρωτικός ο Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
23.10.08

Πολύ κοντά στο διψήφιο προβάδισμα έναντι του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του βρίσκεται ο Μπάρακ Ομπάμα λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 4ης Νοεμβρίου, για τις οποίες πλέον επιφανείς εκλογολόγοι αρχίζουν δημοσίως να εκτιμούν πως εφόσον διατηρηθούν τα σημερινά ποσοστά ή και διευρυνθούν, ο Δημοκρατικός υποψήφιος δεν θα οδεύσει μόνο σε νίκη αλλά σε σαρωτική ανατροπή των πολιτικών δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση σε φιλικό κλίμα Εκτύπωση E-mail
23.10.08

Η συνάντηση διήρκεσε τρεις περίπου ώρες. Εξερχόμενος της συνάντησης και ερωτηθείς πώς πήγε αυτή, ο Πρόεδρος Χριστόφιας απάντησε "καλά, φιλικά". Από την πλευρά του, ο Τ/κ ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, είπε: «Εύχομαι να είναι εύκολη(η διαδικασία), για εσάς και για εμάς».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διψήφιο προβάδισμα Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
22.10.08

Με δέκα ποσοστιαίες μονάδες εμφανίζεται να προηγείται ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Μπαράκ Ομπάμα έναντι του αντιπάλου του Τζον Μακέιν για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Ιράκ σε αναμονή των αμερικανικών εκλογών Εκτύπωση E-mail
21.10.08

Το σχέδιο για την ανανέωση της παραμονής των αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ γι' άλλη μία τριετία είναι μάλλον απίθανο να κυρωθεί από το ιρακινό Κοινοβούλιο πριν τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο ιρακινός ΥΠΕΞ Χοσιάρ Ζεμπάρι

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στήριξη Πάουελ στον Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
21.10.08

Ενα ακόμη βαρύ πλήγμα για τον ΜακΚέιν και μάλιστα από ομοϊδεάτη, φίλο και πρώην σύμβουλό του: τον Ρεπουμπλικάνο πρώην αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων και πρώην υπουργό Εξωτερικών του Τζορτζ Μπους, Κόλιν Πάουελ, που ανακοίνωσε την υποστήριξή του προς τον Δημοκρατικό υποψήφιο Μπάρακ Ομπάμα, περιοριζόμενος σε κάποιες αναγκαστικές «φιλοφρονήσεις» για τον επί δεκαετίες φίλο του ΜακΚέιν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι ιδέες ήταν τελικά της Ράις Εκτύπωση E-mail
20.10.08

Αμερικανικής έμπνευσης σχέδιο που καταρτίστηκε στα Σκόπια, σε αγαστή συνεργασία με τη σκοπιανή ηγεσία, αποκαλύπτεται ότι ήταν τελικά το περίφημο «πακέτο ιδεών» το οποίο παρουσίασε ως προϊόν των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ ο διεθνής μεσολαβητής Μ. Νίμιτς, στις 11 Σεπτεμβρίου αρχικώς και στις 8 Οκτωβρίου στην τελική μορφή του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4670 - 4692 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote