Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Κούβα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του κυκλώνα Παλόμα Εκτύπωση E-mail
09.11.08

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια και τα καταλύματά τους και μεταφέρθηκαν στις ανατολικές περιοχές της Κούβας, η οποία έχει τεθεί σε κατάσταση υψίστου συναγερμού, καθώς ο κυκλώνας Παλόμα πλησιάζει τις νότιες ακτές της, μετά τις σημαντικές ζημιές που προκάλεσε στις Νήσους Κέιμαν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τραγωδία σε σχολείο της Αϊτής Εκτύπωση E-mail
09.11.08

Στους 58 έφτασαν οι νεκροί και τους 107 οι τραυματίες μαθητές μετά την κατάρρευση την Παρασκευή ενός τριώροφου σχολείου στο οποίο φοιτούν περίπου 700 μαθητές, ηλικίας 3 ως 20 ετών, στο Πεσιόν-βιλ, στα προάστια της πρωτεύουσας της χώρας, Πορτ-ο-Πρενς

Διαβάστε περισσότερα...
 
Λιθοβολισμός 13χρονης μέχρι θανάτου Εκτύπωση E-mail
09.11.08

Αυστηρή ήταν η καταδίκη από τον ΟΗΕ, της δημόσιας εκτέλεσης, δια λιθοβολισμού σε γήπεδο, ενός κοριτσιού 13 ετών, θύματος βιασμού, που διέταξαν πνευματικοί στη Σομαλία, κατηγορώντας το για "μοιχεία".

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Θα επιτεθώ στην οικονομική κρίση» Εκτύπωση E-mail
08.11.08

«Θα επιτεθώ κατά μέτωπο στην οικονομική κρίση, παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα μόλις αναλάβω τα καθήκοντά μου στις 20 Ιανουαρίου» δήλωσε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην πρώτη, μετά την εκλογή του, συνέντευξη Τύπου την οποία έδωσε αργά χθες βράδυ στο Σικάγο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπερλουσκόνι: «Ο Ομπάμα είναι νέος, όμορφος και μαυρισμένος» Εκτύπωση E-mail
07.11.08

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δήλωσε σήμερα ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είναι "νέος, όμορφος και μαυρισμένος", και πρόσθεσε ότι πολλοί τον περίμεναν σχεδόν σαν "μεσσία".

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η πρώτη συνέντευξη Τύπου Εκτύπωση E-mail
06.11.08

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη τύπου την Παρασκευή μετά τη συνάντηση που θα έχει με την ομάδα των οικονομικών του συμβούλων, δήλωσε στενός του συνεργάτης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Ομπάμα «φτιάχνει» ομάδα Εκτύπωση E-mail
06.11.08

Το παζλ των συμβούλων και συνεργατών του έχει αρχίσει να συμπληρώνει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ μπάμα. Ο Ραμ Εμάνιουελ, ένα μαχητικό μέλος της ηγεσίας του Δημοκρατικού Κόμματος στο Κογκρέσο, αναμένεται να γίνει ο επικεφαλής του επιτελείου του νικητή των προεδρικών εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Εκτύπωση E-mail
05.11.08

Μία από τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία τους έγραψαν οι ΗΠΑ, εκλέγοντας θριαμβευτικά τον πρώτο Αφροαμερικανό πρόεδρο της χώρας. Ο Μπαράκ Ομπάμα με εντυπωσιακή νίκη είναι ο 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τελευταία ανανέωση ( 05.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ώρα των εκλογών στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
04.11.08

Εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει για τις προεδρικές εκλογές της Τρίτης 4 Νοεμβρίου, αλλά η επίσημη ημέρα των εκλογών παραμένει η πρώτη Τρίτη του Νοεμβρίου, και όλα είναι έτοιμα στα εκλογικά τμήματα τα οποία θα δέχονται εκλογείς τουλάχιστον για 24 ώρες από το Νιου Χαμσάιρ έως την Αλάσκα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Όραμα διαιώνισης αδιεξόδων Εκτύπωση E-mail
03.11.08

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στη συμμετοχή μας στην Ε.Ε. θα προκαλέσουν θέσεις που προωθεί η τουρκική πλευρά, εάν και εφόσον γίνουν αποδεκτές στα πλαίσια μιας συμφωνίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κέντρο αποφάσεων οι Βρυξέλλες Εκτύπωση E-mail
01.11.08

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση της κρίσης.Τη Δευτέρα συνεδριάζουν οι υπουργοί οικονομικών της ευρωζώνης, την Τρίτη το ECOFIN και την Παρασκευή πραγματοποιείται η έκτακτη σύνοδος κορυφής, όπου θα συζητηθούν οι 11 προτάσεις της γαλλικής προεδρίας, ενόψει της διεθνούς διάσκεψης του G20, που θα γίνει στη Νέα Υόρκη, στις 15 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4647 - 4669 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote