Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα παγκόσμια σύνοδο οργανώνει η Γαλλία Εκτύπωση E-mail
18.11.08

Διεθνές οικονομικό φόρουμ με τη συμμετοχή αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων και διεθνούς φήμης οικονομολόγων πρόκειται να διοργανώσει τον Ιανουάριο η Γαλλία με τη συνδρομή του Τόνι Μπλερ, σε συνέχεια της συνόδου της G20 για τη μεταρρύθμιση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η σύνοδος των 20 τελείωσε ... περιμένοντας τον Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
17.11.08

Ηταν μια παγκόσμια οικονομική σύνοδος που, όσο κι αν είναι λυπηρό, δεν ανταποκρίθηκε στην κρισιμότητα των καιρών, με τις μεγάλες δυνάμεις να διαγκωνίζονται για μια θέση ισχύος στο διεθνές στερέωμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προσφυγή στη Χάγη κατά της Αθήνας Εκτύπωση E-mail
17.11.08

Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση της χώρας κίνησε διαδικασία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της Ελλάδας, κατηγορώντας την για παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, που υπεγράφη στη Νέα Υόρκη το Σεπτέμβριο του 1995, εξαιτίας του βέτο της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μεγαλύτερος εχθρός, ο εαυτός τους Εκτύπωση E-mail
17.11.08

Δεν είναι τυχαίο που η σημερινή νύχτα, παραμονές της ψηφοφορίας από την οποία θα αναδειχθεί ο διάδοχος του Φρανσουά Ολάντ στη θέση του γενικού γραμματέα των Σοσιαλιστών, ονομάζεται στην κομματική αργκό «νύχτα των μεγάλων μαχαιριών».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σεισμός 7,7 ρίχτερ στην Ινδονησία Εκτύπωση E-mail
17.11.08

Ξύπνησαν οι μνήμες απο το τσουνάμι στην Ινδονησία. Σεισμός  μεγέθους 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ  καταγράφηκε στα βόρεια στο νησί Σουλαουέζι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συντονισμός και ταχεία δράση Εκτύπωση E-mail
17.11.08

Τον ερχόμενο Απρίλιο, παρουσία και του νέου Aμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις της G20 για την αντιμετώπιση της κρίσης στην παγκόσμια οικονομία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παγκόσμια συμφωνία για την στήριξη της οικονομίας Εκτύπωση E-mail
15.11.08

Σε συμφωνία για την στήριξη της οικονομίας, εφαρμόζοντας μια συντονισμένη διεθνή στρατηγική και θέτοντας νέο πλαίσιο για την παγκόσμια διακυβέρνηση, κατέληξαν οι ηγέτες των μεγαλύτερων βιομηχανικών και των αναδυόμενων χωρών (G20), όπως ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.

Τελευταία ανανέωση ( 15.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκκληση αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου για ειρήνη στην Κύπρο Εκτύπωση E-mail
15.11.08

Τις ευχές και ενέργειες των χριστιανικών εκκλησιών και των άλλων θρησκειών, για να αποκατασταθούν στην Κύπρο η ειρήνη, η δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα για όλους τους νομίμους κατοίκους της, ζήτησε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος,

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πυρκαγιά κατέστρεψε 100 πολυτελείς κατοικίες στην Καλιφόρνια Εκτύπωση E-mail
15.11.08

Περίπου 100 πολυτελείς κατοικίες έγιναν στάχτη και περισσότερα από 4.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους εξαιτίας πυρκαγιάς που κατέκαψε 10.000 στρέμματα χθες τη νύχτα της Πέμπτης στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε καλό δρόμο η σύνοδος της G20 Εκτύπωση E-mail
15.11.08

Οι ηγέτες των μεγαλύτερων βιομηχανικών και των αναδυόμενων χωρών κατέληξαν σε συμφωνία για την στήριξη της οικονομίας, εφαρμόζοντας μια συντονισμένη διεθνή στρατηγική και θέτοντας νέο πλαίσιο για την παγκόσμια διακυβέρνηση, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε τεχνητή ύφεση η ευρωζώνη, με συρρίκνωση -0,2%. Εκτύπωση E-mail
14.11.08

Στην πρώτη της ύφεση για 15 χρόνια εισήλθε η οικονομία της Ευρώπης το τρίτο τρίμηνο του έτους, «ανοίγοντας τον δρόμο» για περαιτέρω περικοπές επιτοκίων αλλά και φορολογίας, εν μέσω της παρατεταμένης παγκόσμιας χρηματοοικονομικής και πιστωτικής κρίσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4624 - 4646 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote