Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
«Αντιφατικός ο Ταλάτ» Εκτύπωση E-mail
28.11.08

«Στόχος μας δεν είναι να παρεμποδίσουμε την τουρκική ένταξη στην ΕΕ, αλλά να αξιοποιήσουμε την τουρκική επιθυμία για ένταξη» τόνισε ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
28.11.08

Τρεις συνεντεύξεις Τύπου και μία ακόμη τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε αυτήν την εβδομάδα ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει την αμερικανική κοινή γνώμη για την κατάσταση της οικονομίας.

Τελευταία ανανέωση ( 28.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παγκόσμιο σοκ για το μακελειό Εκτύπωση E-mail
28.11.08

Δύο ντουζίνες «αμούστακα παιδιά» γύρω στα 20, οπλισμένα με αυτόματα, χειροβομβίδες και εκρηκτικά, ήταν οι μαυροντυμένοι τρομοκράτες που αιματοκύλισαν την οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας, τη Βομβάη, προκαλώντας παρατεταμένο σοκ και δέος σε όλο τον πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Ανοιχτοί" στις συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν Εκτύπωση E-mail
28.11.08

Θετικό ως προς τις συνομιλίες μεταξύ του προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ και του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, εμφανίζεται το Ιράν, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος του Ιράν σε συνέντευξή του στο ιαπωνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Kyodo.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολύνεκρες επιθέσεις στη Βομβάη Εκτύπωση E-mail
27.11.08

Μονάδες του ινδικού στρατού εισέβαλλαν στο ξενοδοχείο Ομπερόι της Βομβάης μετά τις πληροφορίες ότι οι δράστες των επιθέσεων εισήλθαν στα ξενοδοχεία Ομπερόι και Ταζ Μαχάλ και κρατούν ομήρους τουρίστες, μετέδωσαν τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο πακέτο Πόλσον Εκτύπωση E-mail
27.11.08

Μπορεί το «πακέτο διάσωσης» του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος ύψους 700 δισ. που εκπονήθηκε απ τον απερχόμενο υπουργό Οικονομικών, Χένρι Πόλσον, και υιοθετήθηκε τον περασμένο μήνα απ' το Κογκρέσο να είχε αρχικά ακουστεί σαν αστρονομικό ποσό, όμως η ανάγκη για τη νεκρανάσταση των καταναλωτικών, μικροεπιχειρηματικών και στεγαστικών πιστώσεων είναι τόσο μεγάλη που χθες και πάλι Πόλσον και Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) ανακοίνωσαν δυο μέτρα με τα οποία θα διοχετευθούν άλλα 800 δισ. δολάρια

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δηλώσεις Φριντ για την ΠΓΔΜ, πριν απ΄ τη σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ Εκτύπωση E-mail
27.11.08

O αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα βοηθός υπ. Εξωτερικών, Ντάνιελ Φριντ, στη διάρκεια ενημέρωσης για την επικείμενη περιοδεία της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις, στην Ευρώπη την επόμενη εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μακελειό στη Βομβάη Εκτύπωση E-mail
26.11.08

Τουλάχιστον 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 250 τραυματίστηκαν σε σειρά επιθέσεων στη Βομβάη της Ινδίας, μεταδίδουν τα ινδικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Τελευταία ανανέωση ( 26.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα «μεγάλα όπλα» βγάζει η Fed, με πακέτο 800 δισ. δολ. Εκτύπωση E-mail
26.11.08

Δύο νέα μέτρα κόστους 800 δισ. δολαρίων περιλαμβάνει η προσπάθεια της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, Fed, για την αντιμετώπιση της πιστωτικής ασφυξίας που επικρατεί στην αγορά, και την διευκόλυνση των στεγαστικών δανειοληπτών, των καταναλωτών και των μικρών επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζητά χείρα βοηθείας ο Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
25.11.08

Τη συνεργασία από τις άλλες μεγάλες οικονομικές δυνάμεις θα ζητήσει η επόμενη αμερικανική κυβέρνηση προκειμένου να βρεθεί μια λύση στην παγκόσμια οικονομική κρίση, διαβεβαίωσε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σε συνέντευξη τύπου για την ανακοίνωση του οικονομικού του επιτελείου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κύπρος: σταθερή η κατάσταση του Τ.Παπαδόπουλου Εκτύπωση E-mail
24.11.08

Σταθερή παρουσιάζεται η κατάσταση του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται από προχθές αργά το βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4601 - 4623 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote