Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
CNN: Απολύθηκε ο παρουσιαστής Κρις Κουόμο γιατί “κάλυπτε” τον αδελφό του Εκτύπωση E-mail
05.12.21

Το CNN ανακοίνωσε το Σάββατο πως απέλυσε τον παρουσιαστή ειδήσεων Κρις Κουόμο αφού ήρθαν στο φως «πρόσθετες πληροφορίες» στη διάρκεια έρευνας σχετικά με τις προσπάθειές του να βοηθήσει τον αδελφό του, τον πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, να απαντήσει σε κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Bloomberg – Ευρώπη: Απαντά στη νέα έξαρση με lockdown, πρόστιμα και πίεση στους ανεμβολίαστους Εκτύπωση E-mail
04.12.21

bloomberg-eyropi-apanta-sti-nea-exarsi-me-lockdown-prostima-kai-piesi-stoys-anemvoliastoys-561616588 Ακόμη και πριν την εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον, η μάχη της Ευρώπης κατά της Covid-19 βρισκόταν σε ασταθές έδαφος, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Bloomberg

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοροναϊός – Πρώτο κρούσμα της παραλλαγής «Όμικρον» στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
01.12.21

Κοροναϊός – Πρώτο κρούσμα της παραλλαγής «Όμικρον» στις ΗΠΑ | tanea.gr Tο πρώτο κρούσμα της παραλλαγής «Όμικρον» στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν οι αμερικανικές Αρχές. Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), το πρώτο κρούσμα εντοπίστηκε στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φάουτσι: Η Όμικρον δεν έχει εντοπιστεί ακόμη στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
30.11.21

faoytsi-i-omikron-den-echei-entopistei-akomi-stis-ipa-561609373 Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουν οι ειδικοί αν η παραλλαγή Όμικρον του SARS-CoV-2 προκαλεί σοβαρότερη ασθένεια, όμως οι πρώτες πληροφορίες από τη Νότια Αφρική υποδηλώνουν ότι τα συμπτώματα δεν είναι ασυνήθιστα, δήλωσε ο Άντονι Φάουτσι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μετάλλαξη Όμικρον: Πολύ μεταδοτική, απαιτείται άμεση δράση, κατέληξαν οι υπουργοί Υγείας της G7 Εκτύπωση E-mail
29.11.21

Η παραλλαγή του κορωνοϊού Όμικρον είναι «πολύ μεταδοτική» και απαιτεί «επείγουσα δράση», προειδοποίησαν οι υπουργοί Υγείας των χωρών της Ομάδας των Επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών (G7), έπειτα από έκτακτη σύνοδο που συγκάλεσε το Λονδίνο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραλλαγή Όμικρον – Ανατρέπει τα δεδομένα – Φόβος για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων Εκτύπωση E-mail
26.11.21

Παραλλαγή Όμικρον – Ανατρέπει τα δεδομένα – Φόβος για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων | tanea.gr Καθώς τα lockdown επιστρέφουν στην Ευρώπη, η νέα παραλλαγή «Όμικρον» ξυπνάει τον εφιάλτη του 2020. Στη σκιά της μετάλλαξης Δέλτα, η εμφάνιση της νέας παραλλαγής Όμικρον έρχεται να ανατρέψει προς το χειρότερο τα δεδομένα της επιδημίας στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΠΑ – Ο Μπάιντεν απέκλεισε την Τουρκία από τη Σύνοδο Κορυφής για τη Δημοκρατία Εκτύπωση E-mail
24.11.21

ΗΠΑ – Ο Μπάιντεν απέκλεισε την Τουρκία από τη Σύνοδο Κορυφής για τη Δημοκρατία Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών έδωσε σήμερα τον κατάλογο των προσκεκλημένων χωρών, από τον οποίο υπάρχουν ηχηρές απουσίες

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοροναϊός – Η ισορροπία του τρόμου εν όψει Χριστουγέννων Εκτύπωση E-mail
22.11.21

Κοροναϊός – Η ισορροπία του τρόμου εν όψει Χριστουγέννων | tanea.gr Παρότι στην κυβέρνηση ξορκίζουν τα σενάρια για μίνι ή γενικευμένο κλείσιμο δραστηριοτήτων, αφήνουν ανοιχτό παράθυρο για νεότερα μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας…

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εμβολιασμός: Τρεις δόσεις για όλους και αναμνηστική κάθε χρόνο Εκτύπωση E-mail
16.11.21

Ενημέρωση για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος πραγματοποίησαν η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός – 2+1 λόγοι για να κάνετε την τρίτη δόση αμέσως μετά τους έξι μήνες Εκτύπωση E-mail
10.11.21

Κορωνοϊός – 2+1 λόγοι για να κάνετε την τρίτη δόση αμέσως μετά τους έξι μήνες | vita.gr Ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Γκίγκας Μαγιορκίνης παραθέτει τρεις λόγους για να κάνετε την τρίτη δόση μετά το πέρας των έξι μηνών..

 

Τελευταία ανανέωση ( 10.11.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τηλεφώνημα Μπάιντεν σε Βαρθολομαίο – Τι ειπώθηκε Εκτύπωση E-mail
08.11.21

Προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου έδειξε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας αναχώρησε την Κυριακή το μεσημέρι από την Νέα Υόρκη με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 47 - 69 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote