Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» του μακελειού της Βομβάης Εκτύπωση E-mail
08.12.08

Ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Βομβάη συνελήφθη από τις πακιστανικές δυνάμεις ασφαλείας σε έφοδο σε στρατόπεδο ενόπλων, δήλωσε τη Δευτέρα αξιωματούχος φιλανθρωπικής οργάνωσης που συνδέεται με εκείνη των δραστών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιρλανδικό κρέας με διοξίνη στο Βέλγιο και τη Γαλλία Εκτύπωση E-mail
08.12.08

Προϊόντα ιρλανδικού χοιρινού κρέατος, μολυσμένου με διοξίνη, εντοπίστηκαν στη Γαλλία και το Βέλγιο κατά τη διάρκεια ελέγχων στα σύνορα, όπως ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή η ιρλανδική υπηρεσία ασφάλειας τροφίμων (FSAI).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σομαλία: δεκάδες νεκροί σε συγκρούσεις Εκτύπωση E-mail
08.12.08

Τουλάχιστον 15 Σομαλοί άμαχοι σκοτώθηκαν και πολλοί ακόμη τραυματίσθηκαν όταν Αιθιοπικές δυνάμεις βομβάρδισαν προπύργιο των ισλαμιστών ανταρτών στο βόρειο τμήμα του Μογκαντίσου την Παρασκευή, έγινε γνωστό από μαρτυρίες κατοίκων τοΣάββατο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ Σημίτης! Εκτύπωση E-mail
08.12.08

Οργισμένος είναι, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, ο πρωθυπουργός με όλη τη σεναριολογία που εξελίχθηκε τις τελευταίες ημέρες και από ΜΜΕ και από πολιτικούς κύκλους, αλλά και από στελέχη της ΝΔ, σεναριολογία που στόχευε απευθείας τον ίδιο και μάλιστα με βασική συνισταμένη...

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ένας νεκρός, πολλά γιατί Εκτύπωση E-mail
07.12.08

Νεκρός έπεσε ανήλικος στην περιοχή των Εξαρχείων κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.Σύμφωνα με τα επίσημα ΜΜΕ και τις διαρροές από την ΕΛ.ΑΣ. περιπολικό δέχτηκε επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καλωσήρθες στον κόσμο μου, Μπαράκ Εκτύπωση E-mail
07.12.08

Στις 20 Ιανουαρίου ο Μπαράκ Ομπάμα θα κληθεί να χαράξει την πορεία της αμερικανικής υπερδύναμης σε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από αυτόν που βρήκε ο προκάτοχός του τον Ιανουάριο του 2001.

Τελευταία ανανέωση ( 07.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κρίσιμη η κατάσταση του Τ. Παπαδόπουλου Εκτύπωση E-mail
07.12.08

Με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η κληρονομιά του Γκουαντάναμο Εκτύπωση E-mail
05.12.08

Το Γκουαντάναμο θα είναι από τις πιο δύσκολες αποφάσεις του Μπαράκ Ομπάμα- και μία από τις πρώτες που καλείται να λάβει. Το μέλλον των 250 κρατουμένων στην αμερικανική στρατιωτική βάση στην Κούβα, λένε οι αναλυτές, θα αποκαλύψει πολλά για την πολιτική που σκοπεύει να ακολουθήσει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παραδέχθηκε «ύφεση» Εκτύπωση E-mail
05.12.08

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε την Παρασκευή ότι «θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ριζικό τρόπο τα βαθιά αίτια της σημαντικής επιβράδυνσης του ρυθμού ανάπτυξης της αμερικανικής οικονομίας, πριν αυτή επανέλθει σε μία υγιή κατάσταση».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Aνθρωπιστική κρίση στη Ζιμπάμπουε Εκτύπωση E-mail
05.12.08

Δοκιμάζεται από επιδημία χολέρας η Ζιμπάμπουε, όπου 600 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και οι καταγεγραμμένοι ασθενείς ανέρχονται σε 12.500.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γερουσιαστής έκλεισε το τηλέφωνο στον Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
05.12.08

 

Όταν άκουσε στην άλλη άκρη της γραμμής του τηλεφώνου, να της μιλά μία φωνή που έμοιαζε με αυτή του Μπαράκ Ομπάμα, η Αμερικανίδα γερουσιαστής, Ιλεάμα Ρος Λέχτιμεν, θεώρησε ότι κάποιος της κάνει πλάκα και του το έκλεισε.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4578 - 4600 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote