Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Νότια Κορέα: Μεθυσμένες οδηγοί Εκτύπωση E-mail
19.12.08

Ο αριθμός των γυναικών που συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένες έχει αυξηθεί σημαντικά στη Νότια Κορέα όπου καθημερινά σκοτώνονται ή τραυματίζονται κατά μέσο όρο 144 άνθρωποι σε τροχαία που οφείλονται στην κατανάλωση αλκοόλ

Διαβάστε περισσότερα...
 
Με «βήμα χελώνας» η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ Εκτύπωση E-mail
19.12.08

Η Τουρκία θα κάνει αύριο Παρασκευή ένα νέο μικρό βήμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, με το άνοιγμα δύο νέων κεφαλαίων των διαπραγματεύσεων για την ένταξή της στον ευρωπαϊκό συνασπισμό, έγινε γνωστό από τη γαλλική προεδρία της ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η μονομαχία των δυναστειών Εκτύπωση E-mail
18.12.08

Καρολάιν Κέννεντυ ή Άντριου Κουόμο; Στη μονομαχία για την έδρα που αφήνει η Χίλαρι Κλίντον στη Νέα Υόρκη δεν βρίσκονται αντιμέτωπα απλώς δύο πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγγνώμη Τούρκων δημοσιογράφων - ακαδημαϊκών για το 1915 Εκτύπωση E-mail
17.12.08

Περισσότεροι από 5.000 Τούρκοι υπέγραψαν ψήφισμα με την οποία ζητούν συγγνώμη για τη "μεγάλη καταστροφή" που προκλήθηκε με το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων Αρμενίων την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκρηκτικά εντοπίστηκαν σε κατάστημα στο Παρίσι Εκτύπωση E-mail
17.12.08

Πέντε δεσμίδες δυναμίτη εντοπίστηκαν σε κεντρικό κατάστημα στο Παρίσι. Όπως ανακοίνωσε η γαλλική τηλεόραση, επικαλούμενη πηγές της αστυνομίας, οι αρχές έδρασαν άμεσα, εντόπισαν και απενεργοποίησαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολύνεκρο δυστύχημα στο Ισραήλ Εκτύπωση E-mail
17.12.08

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 28 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων 15 σοβαρά, όταν λεωφορείο με ρώσους τουρίστες έπεσε σε φαράγγι καθώς κινείτο σε δρόμο κοντά στο ισραηλινό θέρετρο Εϊλάτ στην Ερυθρά Θάλασσα, σύμφωνα με τα ισραηλινά σωστικά συνεργεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόστιμο-μαμούθ στη Siemens Εκτύπωση E-mail
15.12.08

Ο γερμανικός όμιλος Siemens καταδικάστηκε σε πρόστιμο-ρεκόρ 800 εκατομμυρίων δολαρίων επειδή χρησιμοποίησε τη διαφθορά για να εξασφαλίσει συμβόλαια, έγινε γνωστό από τις αμερικανικές δικαστικές αρχές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πυραμίδα 50 δισ. δολαρίων Εκτύπωση E-mail
15.12.08

Μια απάτη ύψους 50 δισ. δολαρίων με θύματα ιδιώτες και μεγάλες τράπεζες από όλο τον κόσμο συγκλονίζει τη Γουόλ Στριτ. Πίσω από το σκάνδαλο του αιώνα βρίσκεται ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του αμερικανικού χρηματιστηρίου, ένας σύμβουλος επενδύσεων υπεράνω πάσης υποψίας.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η επιστροφή των παλαιστινιακών εδαφών προϋπόθεση για συμφωνία με το Ισραήλ Εκτύπωση E-mail
15.12.08

Ο Μαχμούντ Αμπάς, υποδεχόμενος σήμερα Δευτέρα στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης τους Παλαιστίνιους κρατούμενους που απελευθερώθηκαν από το Ισραήλ, δήλωσε ότι «δεν θα γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία, εάν αυτή δεν μας δώσει πίσω όλα τα παλαιστινιακά εδάφη, και ιδιαίτερα την Ιερουσαλήμ».

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΟΤΟ ΙΙ Εκτύπωση E-mail
15.12.08

Με βήμα σημειωτόν πορεύονται οι μεγαλύτερες χώρες του κόσμου προς τη διάσκεψη της Κοπεγχάγης, η οποία θα γίνει του χρόνου με σκοπό να αντικαταστήσει τη συμφωνία του Κιότο για τη μείωση των εκπομπών που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Τελευταία ανανέωση ( 15.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επεισοδιακή επίσκεψη Μπους στο Ιράκ Εκτύπωση E-mail
15.12.08

Ο Τζορτζ Μπους έφθασε αιφνιδιαστικά σήμερα στο Ιράκ για μια επίσκεψη αποχαιρετισμού, η οποία όμως έμελλε να είναι επεισοδιακή.

Τελευταία ανανέωση ( 15.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4555 - 4577 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote