Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Τα Χριστούγεννα του Μπαράκ Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
27.12.08

Ήσυχα πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων, που ήταν οι τελευταίες διακοπές του πριν την ορκωμοσία της 20ης Ιανουαρίου, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του στην Χαβάη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Θλιβερή επέτειος Εκτύπωση E-mail
27.12.08

Πάνε τέσσερα χρόνια, από τότε, που το τσουνάμι, έπληξε τις χώρες του Ινδικού Ωκεανού, αφήνοντας πίσω, όλεθρο. Σήμερα, η κατάσταση εκεί έχει βελτιωθεί, ενώ η βοήθεια που πρόσφερε η διεθνής κοινότητα, ολοκληρώθηκε.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γαλλία: Εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού Εκτύπωση E-mail
26.12.08

Εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Κέντρου στο Καπμπρετόν στην νοτιοδυτική Γαλλία και εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δώρο το «λουκέτο» στο Γκουαντάναμο Εκτύπωση E-mail
26.12.08

Έξι ευρωπαϊκές χώρες σχεδιάζουν να δεχθούν στο έδαφός τους κρατουμένους από το Γκουαντάναμο, με στόχο να διευκολύνουν τον Μπαράκ Ομπάμα να κλείσει τις αμερικανικές στρατιωτικές φυλακές στην Κούβα. Είναι το «ευρωπαϊκό δώρο» στον νέο Αμερικανό πρόεδρο που ορκίζεται στις 20 Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πλήθος στη Βηθλεέμ Εκτύπωση E-mail
25.12.08

Χιλιάδες πιστοί βρέθηκαν και φέτος στη Βηθλεέμ για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Στην Εκκλησία της Γεννήσεως βρέθηκε και ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς. Ο δήμαρχος της πόλης υπολογίζει ότι τουλάχιστον 250 χιλιάδες πιστοί θα βρεθούν στους Αγιους Τόπους όλη την εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μακελειό στο Λος Άντζελες Εκτύπωση E-mail
25.12.08

Μακελειό στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένας 45χρονος άντρας που ήταν ντυμένος Αϊ Βασίλης εισέβαλε σε χριστουγεννιάτικο πάρτυ σε σπίτι ανοίγοντας πυρ αδιακρίτως κατά των προσκεκλημένων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιορτινό μήνυμα Ομπάμα με επίκεντρο την κρίση Εκτύπωση E-mail
24.12.08

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα καλεί στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του τους συμπατριώτες του να ενωθούν για «να γυρίσουν τους τροχούς της ιστορίας» και να ξεπεράσουν μαζί την οικονομική κρίση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Στο κόκκινο» τα κρούσματα χολέρας Εκτύπωση E-mail
24.12.08

Η επιδημία χολέρας συνεχίζει να μαίνεται ανεξέλεγκτη στη Ζιμπάμπουε, όπου από τον περασμένο Αύγουστο έχει στοιχίσει τη ζωή 1.174 ανθρώπων, δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος της Unicef στην αφρικανική χώρα, Ρόελαντ Μόνας, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με δημοσιογράφους.

Τελευταία ανανέωση ( 24.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαισιόδοξες προβλέψεις για την αμερικανική οικονομία Εκτύπωση E-mail
24.12.08

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε σήμερα ότι αναμένει ότι το τέταρτο τρίμηνο του 2008 θα είναι ακόμη χειρότερο για την ανάπτυξη από το τρίτο, στη διάρκεια του οποίου το ΑΕΠ υποχώρησε κατά 0,5% σε ετήσιο ρυθμό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι δέκα σημαντικότερες επιστημονικές ανακαλύψεις του 2008 Εκτύπωση E-mail
24.12.08

Το 2008 η επιστήμη, για μια ακόμη χρονιά, έκανε σημαντικά άλματα σε όλους τους τομείς. Το κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό Science έδωσε τη μεγαλύτερη "βαθμολογία" σε δύο ερευνητικές ομάδες, μια στις ΗΠΑ και μια στην Ιαπωνία, που κατόρθωσαν να παράγουν "κατά παραγγελία" νέες κυτταρικές σειρές μέσω αναπρογραμματισμού κυττάρων από το δέρμα ασθενών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα δεδομένα στο Κυπριακό από εκλογή Χριστόφια Εκτύπωση E-mail
23.12.08

ΝΕΑ δεδομένα έφερε στο Κυπριακό η εκλογή Χριστόφια στην Προεδρία της Δημοκρατίας σύμφωνα με τη διακήρυξη του έκτακτου παγκύπριου συνεδρίου του ΑΚΕΛ που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4532 - 4554 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote