Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Καθυστερεί το φυσικό αέριο Εκτύπωση E-mail
13.01.09

Εμπλοκή σημειώθηκε την Τρίτη με την επανατροφοδότηση της Ευρώπης με ρωσικό φυσικό αέριο, καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η ροή είναι "πολύ μικρή εώς μηδενική"

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπους: «Μη χτυπήσετε το Ιράν» Εκτύπωση E-mail
13.01.09

Ο πρόεδρος Μπους αρνήθηκε πριν από ένα χρόνο να ικανοποιήσει απόρρητο αίτημα του Ισραήλ για την παροχή ειδικών διατρητικών βομβών, οι οποίες θα χρησιμοποιούνταν από το Τελ Αβίβ για να πλήξουν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Χριστόφια - Ταλάτ Εκτύπωση E-mail
13.01.09

Οι σχέσεις της κυβέρνησης του ομοσπονδιακού κράτους με τις συνιστώσες πολιτείες και το θέμα του μηχανισμού επίλυσης αδιεξόδων, συζητήθηκαν κατά την απογευματινή συνάντηση του προέδρου Χριστόφια και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Τελευταία ανανέωση ( 13.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου Εκτύπωση E-mail
13.01.09

Η πιθανότητα μιας επίθεσης σε αμερικανικό έδαφος είναι «η σοβαρότερη απειλή» την οποία θα αντιμετωπίσει ο Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε τη Δευτέρα ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ολοκληρώνουμε... προσεχώς» Εκτύπωση E-mail
13.01.09

Ο πρωθυπουργός Εχούντ Ολμερτ δήλωσε ότι ο στρατός έχει αποκομίσει εντυπωσιακά κέρδη από τις επιχειρήσεις εναντίον της Χαμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσει να μάχεται για να ολοκληρώσει τους στόχους που έχει βάλει σε ό,τι αφορά τις εκτοξεύσεις ρουκετών στο Νότιο Ισραήλ. Χθες έπεσαν δεκαπέντε.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ισραηλινά μαχητικά πάνω από την Αίγυπτο Εκτύπωση E-mail
11.01.09

Χαμηλές πτήσεις πάνω από το έδαφος της Αιγύπτου πραγματοποίησαν την Κυριακή μαχητικά αεροπλάνα του Ισραήλ, με αποτέλεσμα να σημειωθούν τραυματισμοί Αιγυπτίων στρατιωτών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανθρωπιστική αποστολή Εκτύπωση E-mail
11.01.09

Τη Δεύτερα το πρωί αναμένεται να αναχωρήσει από τη Λάρνακα το υπό ελληνική σημαία πλοίο «Αρίων», με ανθρωπιστική βοήθεια για τους Παλαιστίνιους ενώ την Δευτέρα συνεδριάζει και το ΚΥΣΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαβεβαιώσεις Μπαν Κι Μουν για το Κυπριακό Εκτύπωση E-mail
11.01.09

Ο γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν επαναβεβαίωσε τον πρόεδρο Χριστόφια για το προσωπικό του ενδιαφέρον για το κυπριακό

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι μάσκες έπεσαν Εκτύπωση E-mail
11.01.09

Η παγκόσμια κατακραυγή για την παραβίαση κάθε αρχής διεθνούς δικαίου, ακόμα και των κανόνων που διέπουν τις πολεμικές επιχειρήσεις, ανάγκασε τις ΗΠΑ να απέχουν από την ψηφοφορία του Συμβουλίου Ασφαλείας για «άμεση, διαρκή και πλήρως σεβαστή κατάπαυση του πυρός».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε ένα λεπτό εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την ορκωμοσία Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
10.01.09

Εξήντα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για τη διαδικτυακή διάθεση των 5.000 θέσεων της τελετής για την ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα.

Τελευταία ανανέωση ( 10.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπέγραψαν Πρωτόκολλο Εκτύπωση E-mail
10.01.09

Η Ρωσία και η Ευρωπαϊκή Ενωση υπέγραψαν το Σάββατο ένα πρωτόκολλο σχετικά με τον έλεγχο της μεταφοράς ρωσικού φυσικού αερίου μέσω της Ουκρανίας, ανέφερε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4486 - 4508 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote