Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Τρεις ορειβάτες νεκροί από χιονοστιβάδα στα Χάιλαντς Εκτύπωση E-mail
25.01.09

Τρεις ορειβάτες έχασαν τη ζωή τους σήμερα από χιονοστιβάδα στα Χάιλαντς της Σκοτίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. Ένας τέταρτος ορειβάτης νοσηλεύεται με τραύματα στο ώμο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εξετάζει σχέδιο για την οικονομία ο Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
25.01.09

Τη βεβαιότητα ότι η χώρα του θα βγει από τη σημερινή κρίση πιο δυνατή αλλά και την ελπίδα ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα θέσει σε εφαρμογή το φιλόδοξο σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας, ύψους 825 δισ. δολαρίων, εξέφρασε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Την έγκριση πακέτου για την οικονομία αναμένει ο Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
24.01.09

Την έγκριση χρηματικού πακέτου ύψους 825 δισ. δολαρίων, που θα λειτουργήσει ως στήριγμα για την αμερικανική οικονομία, δήλωσε ότι αναμένει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ευρώπη γερνά Εκτύπωση E-mail
23.01.09

H Ευρώπη, αποκαλούμενη και Γηραιά ήπειρος, τέταρτη σε έκταση ήπειρος του πλανήτη μας, γίνεται γηραιότερη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Λουκέτο» στο Γκουαντάναμο Εκτύπωση E-mail
23.01.09

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε την Πέμπτη διάταγμα, που προβλέπει το κλείσιμο της φυλακής στη βάση Γκουαντάναμο, στην Κούβα, μέσα σε διάστημα ενός έτους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Και τυπικά η Χίλαρι Κλίντον υπουργός Εξωτερικών Εκτύπωση E-mail
22.01.09

Η αμερικανική Γερουσία υπερψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για την ανάληψη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ανοίγοντάς της το δρόμο για να ορκιστεί ως επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Άντρος Κυπριανού νέος ΓΓ Εκτύπωση E-mail
21.01.09

Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ανέδειξε στη θέση του νέου ΓΓ του κόμματος τον Άντρο Κυπριανού, μετά την απόφαση του Δημήτρη Χριστόφια να παραδώσει τη σκυτάλη για να επικεντρωθεί στα καθήκοντά του ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποχωρούν τα σενάρια περί εκλογών Εκτύπωση E-mail
21.01.09

Ατονεί, χωρίς να υποχωρεί, η συζήτηση περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, υπό τις δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις, αλλά και το τελευταίο κύμα δημοσκοπήσεων, που εμφανίζει περιορισμένα τα οφέλη του κυβερνώντος κόμματος από την κοινωνική στροφή την οποία εσχάτως επιχειρεί και από τον ανασχηματισμό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι πρώτες διεθνείς αντιδράσεις για την ορκωμοσία του Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
21.01.09

Περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων ζήτησε ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο από τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και τους ευρωπαίους ηγέτες.

Τελευταία ανανέωση ( 21.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Γάζα ο Γ.Γ. του ΟΗΕ Εκτύπωση E-mail
21.01.09

Δραματική έκκληση προς το Ισραήλ και τη Χαμάς για αυτοσυγκράτηση και σεβασμό της εύθραυστης εκεχειρίας απεύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-Μουν,ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας πέρασε από το Ισραήλ στη Γάζα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελπίδα και αρετή στην εποχή Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
20.01.09

Ένα διπλό μήνυμα τόσο προς τους πολίτες της χώρας του όσο και προς τη διεθνή κοινότητα απηύθυνε με την ομιλία του ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ, στην ομιλία της ορκωμοσίας του, μπροστά σε ένα ζωντανό ακροατήριο δύο και πλέον εκατομμυρίων ανθρώπων, στην Ουάσιγκτον.

Τελευταία ανανέωση ( 20.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4463 - 4485 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote