Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Χριστοδουλίδης: Γι' αυτό η Κύπρος θα προσφύγει στη Χάγη κατά της Τουρκίας Εκτύπωση E-mail
08.12.19

Χριστοδουλίδης: Γι' αυτό η Κύπρος θα προσφύγει στη Χάγη κατά της Τουρκίας - Media Για τη Λευκωσία η κίνηση να προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης έχει ουσιαστικό περιεχόμενο, με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, να απορρίπτει ότι είναι μια επικοινωνιακή κίνηση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι σεισμοί στην Αλβανία άφησαν πίσω τουλάχιστον 51 νεκρούς, χιλιάδες τραυματίες και άστεγους Εκτύπωση E-mail
04.12.19

Οι σεισμοί στην Αλβανία άφησαν πίσω τουλάχιστον 51 νεκρούς, χιλιάδες τραυματίες και άστεγους Τουλάχιστον 51 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη σεισμική δόνηση 6,4 Ρίχτερ που χτύπησε την Αλβανία την προηγούμενη Τρίτη, αλλά και τους πολύ ισχυρούς μετασεισμούς που ακολούθησαν. Τουλάχιστον 3.000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ περίπου 10.000 έχουν μείνει χωρίς στέγη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Λονδίνο Εκτύπωση E-mail
01.12.19

londinotromokratia Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση της Παρασκευής στο κέντρο του Λονδίνου που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά και ο ίδιος ο δράστης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι «αξιότιμοι εταίροι» του Μακρόν και η πλάστιγγα της Γαλλίας με τις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
30.11.19

«Η δυστυχία, φίλοι μου, είναι πολύ μεγάλη για να μην κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο πίσω της» ανέφερε σε ένα στίχο του ο Τάσος Λειβαδίτης, και τις μέρες αυτές ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες του «ελεύθερου δυτικού κόσμου» θα πρέπει να συμφωνεί -σε ένα βαθμό και για τους δικούς του λόγους- με τη γνώμη του σπουδαίου Έλληνα ποιητή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εσπευσε στο Δυρράχιο ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος Εκτύπωση E-mail
28.11.19

Εσπευσε στο Δυρράχιο ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος | tanea.gr Kαι στις μεγάλες δοκιμασίες που παρουσιάζονται υπάρχουν ευκαιρίες για να δείξουμε αλληλεγγύη και αγάπη». Με τα λόγια αυτά ο αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος έσπευσε να προσφέρει τη βοήθεια της ορθόδοξης Εκκλησίας στις δοκιμαζόμενες από τον σεισμό περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ώρες αγωνίας στην Αλβανία: Δεκάδες οι νεκροί, αγώνας δρόμου για άγνωστο αριθμό παγιδευμένων Εκτύπωση E-mail
26.11.19

Ώρες αγωνίας στην Αλβανία: Δεκάδες οι νεκροί, αγώνας δρόμου για άγνωστο αριθμό παγιδευμένων - Media Τους 21 έφτασαν οι νεκροί από τον σεισμό των 6,4 βαθμών που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Αλβανία, τον ισχυρότερο που έχει σημειωθεί στη χώρα εδώ και δεκαετίες. Τα περισσότερα θύματα σκοτώθηκαν στο Δυρράχιο και στην κοινότητα Θουμάνι, στα βόρεια των Τιράνων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο και επίσημα ο Μάικλ Μπλούμπεργκ Εκτύπωση E-mail
25.11.19

Στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο και επίσημα ο Μάικλ Μπλούμπεργκ Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ ανακοίνωσε σήμερα επισήμως ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Οι άνθρωποι έμοιαζαν με φαντάσματα» - Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας που επέζησε της Χιροσίμα στον Εκτύπωση E-mail
24.11.19

Επιζώντες της πρώτης πυρηνικής επίθεσης στην ιστορία, την 6η Αυγούστου του 1945 στη Χιροσίμα, περιέγραψαν σήμερα το «σκηνικό της κόλασης» το οποίο έζησαν εκείνη την εποχή στον πάπα Φραγκίσκο, που επισκέπτεται την Ιαπωνία για να στείλει το μήνυμα υπέρ του πυρηνικού αφοπλισμού

Τελευταία ανανέωση ( 25.11.19 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίσκεψη - έκπληξη του Αμερικανού αντιπροέδρου Μάικ Πενς στο Ιράκ Εκτύπωση E-mail
24.11.19

mikepence Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς επισκέφθηκε σήμερα το Ιράκ για να καθησυχάσει τους Κούρδους του Ιράκ για την αμερικανική στήριξη, αφότου η απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αποσυρθούν τα αμερικανικά στρατεύματα από τη βόρεια Συρία προκάλεσε επικρίσεις ότι η Ουάσιγκτον πρόδωσε τους Κούρδους συμμάχους της εκεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ιατρική αποστολή της Κούβας στη Βολιβία εκδιώχθηκε από τους πραξικοπηματίες Εκτύπωση E-mail
23.11.19

Περισσότερες από ενάμιση εκατομμύριο επεμβάσεις, μικρές και μεγάλες και περισσότερες από 72 εκατομμύρια επισκέψεις, σε μια δεκαετία, ο απολογισμός της δράσης τους. Συγχαρητήρια στους πραξικοπηματίες για την απέλαση των γιατρών έδωσε ο Πομπέο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ολλανδία τερματίζει οικονομική βοήθεια 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στους Παλαιστίνιους Εκτύπωση E-mail
22.11.19

abb-thumb-large-thumb-large--2 Η Ολλανδία έθεσε τέλος στη χορήγηση οικονομικής βοήθειας προς το δικαστικό σύστημα της Παλαιστινιακής Αρχής λόγω των αποζημιώσεων που καταβάλλονταν στους φυλακισμένους και τους συγγενείς τους, οι οποίες θεωρούνται από τη Χάγη ως προτροπή στη βία, ανακοίνωσε σήμερα η ολλανδική κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 438 - 460 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote