Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κρατά αποστάσεις και δεν επιβεβαιώνει διαμεσολάβηση των ΗΠΑ στα ελληνοτουρκικά Εκτύπωση E-mail
11.01.20

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κρατά αποστάσεις και δεν επιβεβαιώνει διαμεσολάβηση των ΗΠΑ στα ελληνοτουρκικά - Media Δεν επιβεβαιώνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τα δημοσιεύματα μερίδας ελληνικών ΜΜΕ περί «διαμεσολαβητικής προσπάθειας» των ΗΠΑ για την επίλυση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις το προσεχές διάστημα, με πρωταγωνιστή τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Μάικ Πομπέο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυστραλία: Καπνοί, καταστροφές και ευχαριστίες Εκτύπωση E-mail
10.01.20

Αυστραλία: Καπνοί, καταστροφές και ευχαριστίες Το γύρο του κόσμου κάνουν εδώ και μέρες φωτογραφίες από την ανείπωτη τραγωδία στην Αυστραλία. Οι πυκνοί καπνού από τον πύρινο εφιάλτη έφτασε μέχρι την Αργεντινή και τη Βραζιλία, ενώ οι καταστροφές σε περιουσίες και το περιβάλλον είναι τρομακτικές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μητσοτάκης σε Τραμπ: Καμία ανοχή σε παραβιάσεις κυριαρχικών μας δικαιωμάτων Εκτύπωση E-mail
07.01.20

 

int22098888 «Πολύ ικανοποιημένος» από τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας μετά το τέλος της, σε δημοσιογράφους στην Ουάσιγκτον.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του OHE θα συνεδριάσει με αντικείμενο τη Λιβύη - Ο Ερντογάν στέλνει στρατό στ Εκτύπωση E-mail
06.01.20

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του OHE θα συνεδριάσει με αντικείμενο τη Λιβύη - Ο Ερντογάν στέλνει στρατό στην Τρίπολη Η Ρωσία ζήτησε, το βράδυ της Κυριακής, να συγκληθεί το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Λιβύη και αυτή η συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί αύριο, κεκλεισμένων των θυρών, θα είναι η πρώτη ευκαιρία του Οργανισμού να συζητήσει τις δύο αμφιλεγόμενες συμφωνίες που σύναψε στα τέλη Νοεμβρίου η Τουρκία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση (GNA) της Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ηλεκτροκίνητα τα 6 στα 10 οχήματα στη Νορβηγία Εκτύπωση E-mail
05.01.20

gkat_28_0401_page_1_image_0002 Αν και τα νέα από τη Νορβηγία για την καλιφορνέζικη Tesla, η οποία κατασκευάζει αποκλειστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, είναι πολύ καλά, διότι η ζήτηση για τα προϊόντα της ήταν πολύ ζωηρή την περυσινή χρονιά, ο ανταγωνισμός καραδοκεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές και νέο κύμα καύσωνα στην Αυστραλία Εκτύπωση E-mail
05.01.20

Συνολικά, 18 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Αυστραλία, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και τα τουριστικά καταλύματα σε παράκτιες κοινότητες, ζώα καίγονται και το μαύρο κυριαρχεί σχεδόν σε όλη τη νοτιοανατολική ακτή

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δολοφονία Σουλεϊμανί: Σε επιφυλακή η αστυνομία στη Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
04.01.20

Δολοφονία Σουλεϊμανί: Σε επιφυλακή η αστυνομία στη Νέα Υόρκη - Media Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής έχουν τεθεί οι υπηρεσίες ασφαλείας στην πόλη της Νέας Υόρκης, για να ανταποκριθούν σε ενδεχόμενα αντίποινα του Ιράν, μετά τον φόνο του Κασέμ Σουλεϊμανί σε αεροπορικό πλήγμα στη Βαγδάτη, ανέφερε ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοινή δήλωση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη - Νετανιάχου: Απειλή για τη σταθερότητα η απόφαση της Τουρκίας Εκτύπωση E-mail
03.01.20

mitsnet «Η απόφαση της Τουρκίας να αναπτυχθούν στρατεύματά της στη Λιβύη αποτελεί επικίνδυνη απειλή για την περιφερειακή σταθερότητα», αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Ισραήλ, Κυριάκος Μητσοτάκης και Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, και προσθέτουν:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απέλυσαν 34 σωφρονιστικούς υπαλλήλους που φωτογραφήθηκαν να χαιρετούν ναζιστικά Εκτύπωση E-mail
02.01.20

Απέλυσαν 34 σωφρονιστικούς υπαλλήλους που φωτογραφήθηκαν να χαιρετούν ναζιστικά Ο κυβερνήτης της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ απέλυσε 34 εκπαιδευόμενους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και την εκπαιδεύτριά τους, Κάρι Μπερντ, διότι φωτογραφήθηκαν να τη χαιρετούν ναζιστικά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Κεραυνοί» από το Πρόεδρο της Βουλής της Λιβύης: Συνωμοσία κατά του λαού – Άκυρη η συμφωνία με τον Ε Εκτύπωση E-mail
29.12.19

«Κεραυνοί» από το Πρόεδρο της Βουλής της Λιβύης: Συνωμοσία κατά του λαού – Άκυρη η συμφωνία με τον Ερντογάν Αυτά που διαδραματίζονται στη Λιβύη «είναι συνωμοσία κατά του λιβυκού λαού», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, Aguila Saleh, ο οποίος επισκέφθηκε την Κύπρο, έπειτα από πρόσκληση του Κύπριου ομολόγου του, Δημήτρη Συλλούρη, με τον οποίο συναντήθηκε το Σάββατο το πρωί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ημέρα εθνικού πένθους το Σάββατο για το Καζακστάν Εκτύπωση E-mail
28.12.19

Ημέρα εθνικού πένθους το Σάββατο για το Καζακστάν | tanea.gr Καζακστάν: Ο πρόεδρος Κασίμ-Γιομάρτ Τοκάκεφ ανακήρυξε το Σάββατο 28η Δεκεμβρίου ημέρα εθνικού πένθους μετά το πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 415 - 437 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote