Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
«Κυρώσεις» για τα μάτια του κόσμου από την ΕΕ σε Τουρκία για τις προκλήσεις απέναντι στην Κύπρο Εκτύπωση E-mail
06.02.20

«Κυρώσεις» για τα μάτια του κόσμου από την ΕΕ σε Τουρκία για τις προκλήσεις απέναντι στην Κύπρο Η Ομάδα «Σύμβουλοι Εξωτερικών Σχέσεων RELEX», του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που ασχολείται με τα νομικά, οικονομικά και θεσμικά θέματα της Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και της Πολιτικής Ασφαλείας, πήρε «μέτρα» κατά των εντεινόμενων τουρκικών προκλήσεων απέναντι στην Κύπρο με την παραβίαση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της. Συγκεκριμένα, αποφάσισαν την προσθήκη δύο ατόμων στη λίστα κυρώσεων της Ένωσης για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κόπηκε στα τρία αεροσκάφος σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης Εκτύπωση E-mail
05.02.20

Κόπηκε στα τρία αεροσκάφος σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 157 τραυματίστηκαν σήμερα το απόγευμα, κατά την ανώμαλη προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen, το δεύτερο μεγαλύτερο της Κωνσταντινούπολης.

Τελευταία ανανέωση ( 02.04.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συναγερμός στο Τέξας: Επίθεση από ένοπλο σε πανεπιστήμιο - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας Εκτύπωση E-mail
04.02.20

Συναγερμός στο Τέξας: Επίθεση από ένοπλο σε πανεπιστήμιο - Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (Video) - Media Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τρίτος τραυματίστηκε σε ένα περιστατικό με ένοπλο που σημειώθηκε σε μια φοιτητική εστία στην πανεπιστημιούπολη στο Πανεπιστήμιο Texas A&M University-Commerce, ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελευταία ανανέωση ( 02.04.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σάλος στην Κύπρο για ταξίδι του Νίκου Αναστασιάδη στις Σεϋχέλλες με αεροσκάφος Σαουδάραβα σεΐχη Εκτύπωση E-mail
03.02.20

Σάλος έχει προκληθεί στην Κύπρο μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, η οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο οικογενειακό ταξίδι του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη τον Αύγουστο του 2018 στις Σεϋχέλλες για διακοπές με το τζετ Σαουδάραβα σεΐχη, ο οποίος έχει πολιτογραφηθεί Κύπριος.

Τελευταία ανανέωση ( 02.04.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απομόνωσαν τον γενετικό κώδικα του κοροναϊού, ανοίγει ο δρόμος για τη θεραπεία Εκτύπωση E-mail
03.02.20

Απομόνωσαν τον γενετικό κώδικα του κοροναϊού, ανοίγει ο δρόμος για τη θεραπεία Επιστήμονες του νοσοκομείου λοιμωδών νόσων Λάτζαρο Σπαλαντσάνι της Ρώμης, κατάφεραν να «διαβάσουν» το DNA του ιού και δηλώνουν πρόθυμοι να διαθέσουν όλα τα σχετικά στοιχεία στη διεθνή επιστημονική κοινότητα.

Τελευταία ανανέωση ( 02.04.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Βρετανία αποχώρησε από την ΕΕ – «Δεν είναι τέλος αλλά αρχή» τονίσε ο Τζόνσον Εκτύπωση E-mail
02.02.20

Η Βρετανία αποχώρησε από την ΕΕ – «Δεν είναι τέλος αλλά αρχή» τονίσε ο Τζόνσον Κάποτε θεωρούνταν ένα απίθανο όνειρο μιας ομάδας «ευρωσκεπτικιστών» στο περιθώριο της βρετανικής πολιτικής ζωής. Όμως μετά το δημοψήφισμα του Ιουνίου του 2016, στο οποίο το 52% των Βρετανών ψήφισε υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ, και έπειτα από τριάμισι χρόνια διχασμών το Brexit είναι πλέον πραγματικότητα.

Τελευταία ανανέωση ( 02.04.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Κλείνουν» τα σύνορα λόγω του κοροναϊού Εκτύπωση E-mail
01.02.20

«Κλείνουν» τα σύνορα λόγω του κοροναϊού Αυστηρά μέτρα για την προστασία των κατοίκων τους λαμβάνουν χώρες σε όλον τον κόσμο για τον ιό που ξεπέρασε τα 12.000 κρούσματα και τους 259 νεκρούς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
BBC: Τα κρούσματα του κορωνοϊού ξεπέρασαν εκείνα του Sars το 2003 Εκτύπωση E-mail
31.01.20

koronaios150--2 Tα κρούσματα του νέου κορωνοϊού ξεπέρασαν σε αριθμό ακόμη και εκείνα του ιού Σαρς (Sars) πριν από 17 χρόνια, αναφέρει σε δημοσίευμα του το BBC, επικαλούμενο τις επίσημες σχετικές αναφορές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Τελευταία ανανέωση ( 02.04.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τουρκία: Η Γαλλία είναι «ο κύριος υπεύθυνος» για τα προβλήματα στη Λιβύη Εκτύπωση E-mail
29.01.20

Τουρκία: Η Γαλλία είναι «ο κύριος υπεύθυνος» για τα προβλήματα στη Λιβύη Για ακόμα μια φορά, η Τουρκία σήκωσε το γάντι που της πέταξαν, επιχειρώντας ταυτόχρονα να τινάξει από πάνω της τις ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στη Λιβύη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για ενδεχόμενο ταξίδι Αμερικανών στην Κίνα Εκτύπωση E-mail
28.01.20

state-department--2 Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποίησε τους Αμερικανούς πολίτες  να επανεξετάσουν ενδεχόμενο ταξίδι τους στην Κίνα και ιδιαιτέρως στην επαρχία Χουμπέι, επίκεντρο του θανατηφόρα νέου κοροναϊού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στους 80 οι νεκροί από τον Κορονοϊό στην Κίνα – Τουλάχιστον 2.744 άνθρωποι έχουν προσβληθεί Εκτύπωση E-mail
28.01.20

Η κυβέρνηση της Κίνας επιβεβαιώνει ότι τουλάχιστον 80 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Κορονοϊό στην Κίνα, με τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών να προέρχονται από την πόλη Wuhan, όπου εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα τον τελευταίο μήνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 392 - 414 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote