Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Τρομάζει η εκτίμηση του Χάρβαρντ: Περιοριστικά μέτρα εκ περιτροπής παγκοσμίως... ίσως μέχρι το 2022 Εκτύπωση E-mail
15.04.20

Τρομάζει η εκτίμηση του Χάρβαρντ: Περιοριστικά μέτρα εκ περιτροπής παγκοσμίως... ίσως μέχρι το 2022 Η πιθανότητα νέων εξάρσεων της πανδημίας Covid-19 είναι πιθανό να καταστήσει κατά περιόδους αναγκαία την εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης έως το 2022, ιδίως αν στο μεταξύ δεν έχουν βρεθεί αποτελεσματικά φάρμακα και εμβόλια, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις επιστημόνων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κύπρος: Αστυνομική έρευνα για τον Μητροπολίτη Μόρφου Εκτύπωση E-mail
14.04.20

 Κύπρος: Αστυνομική έρευνα για τον Μητροπολίτη Μόρφου Οδηγίες για να διερευνηθεί κατά πόσο έχουν διαπραχθεί οποιαδήποτε αδικήματα πάντα κατά παράβασης του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο και του άρθρου 370 του ποινικού κώδικα, από πλευράς του Μητροπολίτη Μόρφου Νεοφυτου, κατά  Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων, σε Ιερό Ναό της Κοινότητας Περιστερώνας, έδωσε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς νεκρό: Η χώρα που σώθηκε απ’ τον κορωνοϊό χάρη στο σχέδιο ενός κτη Εκτύπωση E-mail
13.04.20

Επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς νεκρό: Η χώρα που σώθηκε απ’ τον κορωνοϊό χάρη στο σχέδιο ενός κτηνιάτρου - Media Έως τώρα τα διεθνή Μ.Μ.Ε. είχαν αναδείξει την περίπτωση της Ισλανδίας και της Νοτίου Κορέας σε ότι αφορά την προσέγγιση τους στην καταγραφή εξάπλωσης της επιδημίας και πρόληψης μέσω των μαζικών τεστ για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ανατριχιαστική επικαιρότητα του Ζοζέ Σαραμάγκου Εκτύπωση E-mail
13.04.20

Η ανατριχιαστική επικαιρότητα του Ζοζέ Σαραμάγκου Οταν οι μολυσματικές και γεωπολιτικές επιδημίες εξαναγκάζουν την καθημερινότητα να φαντάζει με το κεφάλι προς τα κάτω ● Σε συνθήκες διπλής πανδημίας (μιας υγειονομικής, του κορονοϊού, και μιας γεωπολιτικής, του προσφυγικού-μεταναστευτικού) το «Περί τυφλότητος» παρουσιάζει μια ανατριχιαστική επικαιρότητα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελπίδες στη Νέα Υόρκη ότι έχει κορυφωθεί η επιδημία Εκτύπωση E-mail
13.04.20

Νέα Υόρκη.- Του Αποστόλη Ζουπανιώτη


Ελπίδες στη Νέα Υόρκη ότι έχει κορυφωθεί η επιδημία Η φονική πορεία του κορωνοϊού στις ΗΠΑ συνεχίζεται, ωστόσο από τη Νέα Υόρκη που είναι πλέον το παγκόσμιο κέντρο της πανδημίας, συνεχίζουν να έρχονται τα καλά νέα. Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, ο αριθμός των νέων εισαγωγών στα νοσοκομεία της πολιτείας μειώθηκε στους 53, σε όλη την πολιτεία, όπου συνολικά 18.707 νοσηλεύονται από κορωνοϊό. 189 ήταν τα άτομα που εισήχθησαν με Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σταϊνμάγερ: Η πανδημία δεν είναι πόλεμος, αλλά δοκιμασία για την ανθρωπιά μας Εκτύπωση E-mail
12.04.20

Η πανδημία Covid-19 «δεν είναι πόλεμος» αλλά συνιστά «μια δοκιμασία για την ανθρωπιά μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ σε σπάνιο τηλεοπτικό του διάγγελμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η μοναξιά πονάει Εκτύπωση E-mail
11.04.20

Η μοναξιά πονάει Κολλημένοι με τα φράγκα και τον υλικό πλούτο, οι άνθρωποι που κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη εστίασαν τα περισσότερα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονoϊού και τη μετά αυτήν εποχή σχεδόν αποκλειστικά στην επερχόμενη οικονομική ύφεση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρατείνεται το «λουκέτο» στις περισσότερες γωνιές του πλανήτη Εκτύπωση E-mail
10.04.20

Παρατείνεται το «λουκέτο» στις περισσότερες γωνιές του πλανήτη Εκατό ημέρες συμπληρώνονται από τη στιγμή που ο πλανήτης άρχισε να μάχεται με τον κορονοϊό και η καθημερινότητα δισεκατομμυρίων ανθρώπων είναι ήδη πολύ διαφορετική.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο αρνητικό ρεκόρ με 799 νεκρούς στη Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
09.04.20

int22543250 Η πολιτεία της Νέας Υόρκης, επίκεντρο της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στις ΗΠΑ, κατέγραψε νέο αρνητικό ρεκόρ θανάτων, σε μία ημέρα, με 799 νεκρούς, όμως ο αριθμός των νέων εισαγωγών στα νοσοκομεία δεν ήταν ποτέ τόσο χαμηλός, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, εκτιμώντας πως τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης λειτουργούν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: Ζουν τον έρωτά τους από... τα μπαλκόνια - Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα εν μέσω καραντίνας Εκτύπωση E-mail
08.04.20

Κορωνοϊός: Ζουν τον έρωτά τους από... τα μπαλκόνια - Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα εν μέσω καραντίνας - Media Στα μπαλκόνια της Βερόνας, την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, άνθησε ο έρωτας στις μέρες του κορωνοϊού. Η καραντίνα έφερε κοντά τον 38χρονο Μικέλε και την 39χρονη Πάολα, οι οποίοι γνωρίστηκαν από τα μπαλκόνια τους εν μέσω καραντίνας και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα, όπως λένε οι ίδιοι στους Times του Λονδίνου, περιγράφοντας τη γνωριμία τους.

Τελευταία ανανέωση ( 08.04.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μειώθηκαν οι δονήσεις στο φλοιό της γης και ο θόρυβος λόγω…παγκόσμιας καραντίνας Εκτύπωση E-mail
07.04.20

Μειώθηκαν οι δονήσεις στο φλοιό της γης και ο θόρυβος λόγω…παγκόσμιας καραντίνας - Media Πολύ πιο ήσυχη είναι, κυριολεκτικά, αυτή την περίοδο η Γη. Ερευνητές από το Βασιλικό Παρατηρητήριο του Βελγίου κατέγραψαν μαζική πτώση των δονήσεων στον φλοιό της Γης, αφού η ανθρώπινη δραστηριότητα έχει μειωθεί κατά 1/3 λόγω του κορονοϊού!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 323 - 345 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote