Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Κορωνοιός: Ραγδαία η αύξηση των νεκρών στη Βραζιλία-Νέο θλιβερό ρεκόρ μέσα σε 24 ώρες Εκτύπωση E-mail
06.05.20

Στη Βραζιλία καταγράφηκε νέο θλιβερό ρεκόρ θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσαν οι αρχές χθες Τρίτη, γεγονός που δείχνει πως η μεγαλύτερη οικονομία της Λατινικής Αμερικής βρίσκεται ακόμη στη μέση της μάχης, παρότι σε ορισμένες πολιτείες η δραστηριότητα αποκαθίσταται.

Διαβάστε περισσότερα...
 
WWF-Greenpeace: «30.000 φωνές ενάντια στο νομοσχέδιο των εξορύξεων» Εκτύπωση E-mail
05.05.20

Επιστολή με το αίτημα 30.000 πολιτών για απόσυρση των δύο «προκλητικών» διατάξεων του νομοσχεδίου που αφορούν στις εξορύξεις πετρελαίου και αερίου στην Ελλάδα παρέδωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον υπουργό Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, οι γενικοί διευθυντές του WWF Ελλάς, Δημήτρης Καραβέλλας, και του ελληνικού γραφείου της Greenpeace, Νίκος Χαραλαμπίδης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η επόμενη μέρα για τους τυχερούς αμερικανούς ασθενείς με κορωνοϊό που αποσωληνώθηκαν στις Μονάδες Εν Εκτύπωση E-mail
04.05.20

Του Παύλου Δρακόπουλου/ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Είναι οι «νικητές», οι «τυχεροί», εκείνοι οι ασθενείς με σοβαρή Covid-19, που πάλεψαν διασωληνωμένοι για τη ζωή τους, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής τους, σε κάποια μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείου οπουδήποτε στον κόσμο και τελικά βγήκαν σώοι από την περιπέτεια τους. Όμως η επόμενη μέρα για ορισμένους αποσωληνωμένους ασθενείς θα είναι γεμάτη προκλήσεις, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορονοϊός: Στους 308 οι νέοι θάνατοι στον Ισημερινό Εκτύπωση E-mail
03.05.20

Ο απολογισμός των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού στον Ισημερινό αυξήθηκε κατά 308 το προηγούμενο εικοσιτετράωρο, στους 1.371, ενώ επιβεβαιώθηκαν 1.128 νέα κρούσματα μόλυνσης που ανέβασαν το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί σε 27.464 στη χώρα των Άνδεων, ανακοίνωσε το υπουργείο Δημόσιας Υγείας το Σάββατο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Αντρέα Μποτσέλι σε φορτηγό Εκτύπωση E-mail
02.05.20

Ο Αντρέα Μποτσέλι σε φορτηγό Ηταν εξαίσιο το θέαμα να βλέπεις την περιφερόμενη Αλκηστη Πρωτοψάλτη πάνω στην καρότσα του φορτηγού. Τέτοια απόλαυση είχαμε χρόνια να ζήσουμε. Ντροπή όσοι την κατακρίνουμε, εεεε, όσοι την κατακρίνουν ήθελα να πω.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο «πόλεμος» ΗΠΑ-Κίνας… παγώνει τον ΟΗΕ Εκτύπωση E-mail
01.05.20

Ο «πόλεμος» ΗΠΑ-Κίνας… παγώνει τον ΟΗΕ - Media Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα εμποδίζουν στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ένα σχέδιο ψηφίσματος που συνέταξαν η Γαλλία και η Τυνησία, το οποίο καλεί σε «ενισχυμένο συντονισμό» ενώπιον της πανδημίας του νέου κορονοϊού, αφήνοντας αμυδρές ελπίδες στους διπλωμάτες για μια γρήγορη ψηφοφορία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σάλος με τον... απείθαρχο Πενς σε κλινική των ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
30.04.20

Σάλος με τον... απείθαρχο Πενς σε κλινική των ΗΠΑ Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στον αμερικανικό κυρίως Τύπο η χθεσινή εμφάνιση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και επικεφαλής για τη διαχείρηση της πανδημίας Μάικ Πενς στη γνωστή Mayo Clinic, στην Μινεσότα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
British Airways: Στον αέρα 12.000 εργαζόμενοι Εκτύπωση E-mail
29.04.20

British Airways: Στον αέρα 12.000 εργαζόμενοι - Media Η αεροπορική εταιρεία British Airways σκοπεύει να περικόψει έως και 12.000 θέσεις εργασίας, λόγω του μακροχρόνιου αντίκτυπου του νέου κορωνοϊού στην επιχειρηματική της δραστηριότητα, ανακοίνωσε σήμερα η μητρική της εταιρεία, ο όμιλος IAG.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζευγάρι νοσηλευτών πραγματοποιεί την τελευταία επιθυμία κάθε ανθρώπου που πεθαίνει Εκτύπωση E-mail
28.04.20

Ζευγάρι νοσηλευτών πραγματοποιεί την τελευταία επιθυμία κάθε ανθρώπου που πεθαίνει (Photos) - Media Ο Kees Veldboer από την Ολλανδία και η σύζυγος του έχουν βάλει στόχο της ζωής τους να απαλύνουν τον πόνο και τον θάνατο κάθε ασθενούς που είναι έτοιμος να «φυγει» από κορωνοϊό και όχι μόνο. Μέχρι στιγμής μάλιστα έχουν ικανοποιήσει τις επιθυμίοες από 14.000 Ολλανδούς που ήταν έτοιμοι να πεθάνουν, αν και πολλοί από αυτούς τελικά τα κατάφεραν και έζησαν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έρευνα συνδέει την ατμοσφαιρική ρύπανση με τους θανάτους από Covid-19 Εκτύπωση E-mail
28.04.20

Έρευνα συνδέει

την ατμοσφαιρική

ρύπανση

με τους θανάτους

από Covid-19

Τελευταία ανανέωση ( 28.04.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Θα είναι το άγγιγμα ενοχοποιημένο στη νέα κανονικότητα; Εκτύπωση E-mail
27.04.20

«Δεν με έχει αγγίξει κάποιος εδώ και 6 εβδομάδες. Είναι σημαντικό να μην μπορείς να αγγίξεις κάποιον άνθρωπο, να τον αγκαλιάσεις»

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 300 - 322 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote