Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Οι μύθοι που κυκλοφορούν για τον νέο κορωνοϊό και ποια είναι η επιστημονική αλήθεια Εκτύπωση E-mail
30.05.20

Οι μύθοι που κυκλοφορούν για τον νέο κορωνοϊό και ποια είναι η επιστημονική αλήθεια Ο ιός SARS-CoV-2, πιο γνωστός ως COVID-19 ή νέος κορωνοϊός, έχει εξαπλωθεί πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο. Δυστυχώς, εξίσου γρήγορα –ίσως και γρηγορότερα– εξαπλώνονται θεωρίες συνωμοσίας, φήμες, ψίθυροι για «ανακαλύψεις εμβολίων» και ανυπόστατες απόψεις δήθεν «ειδικών» σχετικά με την προέλευσή του ιού, τους τρόπους μετάδοσης, προστασίας και θεραπείας από τη λοίμωξη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ρωσία παρουσίασε οκτώ υποψήφια εμβόλια κατά του κορωνοϊού Εκτύπωση E-mail
29.05.20

emvolio-thumb-large--2 Ρώσοι επιστήμονες έχουν κατοχυρώσει επίσημα οκτώ υποψήφια εμβόλια κατά του νέου κορονοϊού, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στην Ρωσία, Μελίτα Βουινόβιτς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΗΕ προς Ουάσινγκτον: Να μπει τέλος στις δολοφονίες Αφροαμερικανών Εκτύπωση E-mail
29.05.20

Η Μισέλ Μπατσελέτ, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, καταδίκασε τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικό, τονίζοντας πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να ενεργήσουν άμεσα ώστε να σταματήσουν οι δολοφονίες και να διασφαλιστεί η απονομή δικαιοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μα πού πήγαν τα… κομάντα του Facebook; Εκτύπωση E-mail
28.05.20

Μα πού πήγαν τα… κομάντα του Facebook; Τις τελευταίες μέρες υπάρχει το σημαντικό θέμα της παρουσίας τουρκικών στρατευμάτων σε ελληνική γη. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η διπλή σιωπή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: Λιγότεροι από 600 νέοι θάνατοι στις ΗΠΑ- Θλιβερό ρεκόρ θυμάτων στο Μεξικό Εκτύπωση E-mail
27.05.20

Αμερικανός με μάσκα για τον κορωνοϊό Για τρίτη σερί ημέρα, το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς κατέγραψε μικρότερο αριθμό θυμάτων στη χώρα ως τις 03:30 τα ξημερώματα για την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπαρκτός ο κίνδυνος για άμεση δεύτερη κορύφωση προειδοποιεί ο ΠΟΥ Εκτύπωση E-mail
26.05.20

2020-05-25t191625z_264261465_rc2vvg96huwt_rtrmadp_3_health-coronavirus-spain Οι χώρες όπου οι μολύνσεις από τον κορωνοϊό μειώνονται μπορεί ακόμη να αντιμετωπίσουν μια «άμεση δεύτερη κορύφωση» αν άρουν πολύ νωρίς τα μέτρα για τον περιορισμό της επιδημίας, προειδοποίησε την Δευτέρα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κινέζος ΥΠΕΞ: «Στο χείλος ενός νέου Ψυχρού Πολέμου» Πεκίνο και Ουάσιγκτον Εκτύπωση E-mail
25.05.20

int22707673 Η Κίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται «στο χείλος ενός νέου Ψυχρού Πολέμου», προειδοποίησε την Κυριακή, κατά την ετήσια συνέντευξή του στον Τύπο, ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Ουάνγκ Γι εκφράζοντας τη λύπη του για την αύξηση των εντάσεων με την Ουάσιγκτον γύρω από την επιδημία της Covid-19.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διχασμένοι οι Αμερικανοί εν μέσω πανδημίας και... διακοπών Εκτύπωση E-mail
24.05.20

Διχασμένοι οι Αμερικανοί εν μέσω πανδημίας και... διακοπών Η περίοδος των καλοκαιριών διακοπών ουσιαστικά έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ, ωστόσο πολλοί πολίτες εμφανίζονται προβληματισμένοι για τη στάση που θα κρατήσουν, με δεδομένο ότι εξακολουθούν να καταγράφονται νέα κρούσματα και θάνατοι από την πανδημία του κορονοϊού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κάθε άλλο παρά απομονωμένος ο Ερντογάν – Τούρκος ο νέος πρόεδρος της ΓΣ του ΟΗΕ Εκτύπωση E-mail
23.05.20

Κάθε άλλο παρά απομονωμένος ο Ερντογάν – Τούρκος ο νέος πρόεδρος της ΓΣ του ΟΗΕ Ο πολύπειρος Τούρκος διπλωμάτης, και βουλευτής του ερντογανικού AKP, Βολκάν Μποζκίρ ετοιμάζεται να αναλάβει την προεδρία της 75ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών με τις ευλογίες της Ευρώπης

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: Η Βραζιλία συστήνει τη χλωροκίνη για τους ελαφρά ασθενείς Εκτύπωση E-mail
21.05.20

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας συνέστησε σήμερα για τους ελαφρά ασθενείς της νόσου Covid-19 τη χρήση της χλωροκίνης και της υδροξυχλωροκίνης, που μέχρι σήμερα χορηγούνταν σε σοβαρά νοσούντες, μία ημέρα αφότου η χώρα ανακοίνωσε αριθμό ρεκόρ θανάτων, άνω των 1000.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Τραμπ αποκάλυψε ότι παίρνει υδροξυχλωροκίνη Εκτύπωση E-mail
19.05.20

trump-drug Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι παίρνει υδροξυχλωροκίνη, ένα φάρμακο κατά της ελονοσίας το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ διαφημίζει ως πιθανή «θαυματουργή θεραπεία» για την ασθένεια Covid-19, παρά τις ιατρικές προειδοποιήσεις σχετικά με τη χρήση του ως προληπτικό φάρμακο κατά του κορωνοϊού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 277 - 299 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote