Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα Υόρκη: Αναβλήθηκε η επαναλειτουργία των κλειστών χώρων στα εστιατόρια Εκτύπωση E-mail
02.07.20

«Δεν είναι τώρα η στιγμή για να ξεκινήσουμε. Παρακολουθούμε τι συμβαίνει σε άλλες περιοχές της χώρας και ανησυχούμε όλοι βλέποντας ότι το να τρως στο εσωτερικό ενός εστιατορίου έχει εξελιχθεί σε πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο, σε συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κλειστά τα σύνορα της ΕΕ για τους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
29.06.20

08s1ee27 Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για μία αρχική λίστα υγειονομικά ασφαλών τρίτων χωρών με τις οποίες μπορούν να ανοίξουν τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. από 1η Ιουλίου κατέληξαν Παρασκευη βράδυ οι μόνιμοι αντιπρόσωποι των κρατών-μελών της Ε.Ε.

Τελευταία ανανέωση ( 29.06.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Tην Τρίτη η τελική λίστα «εισόδου» τρίτων χωρών στην Ε.Ε Εκτύπωση E-mail
28.06.20

shutterstock_549461713 Σε γραπτή διαδικασία τίθεται τελικά η λίστα των τρίτων χωρών, από τις οποίες οι ταξιδιώτες θα μπορούν να εισέλθουν στην Ε.Ε. από την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με ευρωπαΪκή πηγή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτίναξη αποταμίευσης στις ΗΠΑ λόγω πανδημίας Εκτύπωση E-mail
26.06.20

«Οι τράπεζες έχουν πλημμυρίσει με μετρητά», σχολίασε ο Μπράιαν Φόραν, αναλυτής της Autonomous Research. Η Bank of America ήταν μεταξύ των τραπεζών που ωφελήθηκαν περισσότερο.

Τελευταία ανανέωση ( 26.06.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νεκρός 29χρονος ομογενής στη Νέα Υόρκη - Καταγγελίες για υπερβολική αστυνομική βία Εκτύπωση E-mail
25.06.20

zapantis Ενας 29χρονος Ελληνοαμερικανός  έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατά τη διάρκεια σύλληψής του από αστυνομικούς στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Βόμβα» από New York Times: Η ΕΕ ενδέχεται να κλείσει τα σύνορα για Αμερικανούς ταξιδιώτες Εκτύπωση E-mail
24.06.20

«Βόμβα» από New York Times: Η ΕΕ ενδέχεται να κλείσει τα σύνορα για Αμερικανούς ταξιδιώτες - Media Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ανυπομονησία να αναζωογονήσουν τις οικονομίες τους, ετοιμάζονται να εμποδίσουν Αμερικανούς να εισέλθουν στην Ένωση επειδή οι ΗΠΑ απέτυχαν να ελέγξουν την πανδημία του νέου κορωνοϊού, γράφει η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη προσχέδια καταλόγων για ταξιδιώτες που μπορούν να γίνουν δεκτοί.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παγκόσμιο ρεκόρ κρουσμάτων τη Κυριακή ανακοίνωσε ο ΠΟΥ Εκτύπωση E-mail
23.06.20

Παγκόσμιο ρεκόρ κρουσμάτων τη Κυριακή ανακοίνωσε ο ΠΟΥ Νέο ρεκόρ επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού, ανέφερε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τη Κυριακή. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΟΥ, ο παγκόσμιος αριθμός νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, μόνο για τη Κυριακή, έφτασε τα 183.020. Εξ αυτών τα περισσότερα σημειώθηκαν στην αμερικανική ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Έσκασε» η Σιβηρία: Το θερμόμετρο έδειξε 38 βαθμούς Εκτύπωση E-mail
22.06.20

«Έσκασε» η Σιβηρία: Το θερμόμετρο έδειξε 38 βαθμούς - Media Κανονικός καύσωνας σημειώθηκε σε πόλη της ανατολικής Σιβηρίας, όπου παρά τους πολύ ψυχρούς της χειμώνες, ο υδράργυρος έφτασε τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
2010 - 2020: Διπλασιάστηκαν οι πρόσφυγες μέσα σε μια δεκαετία Εκτύπωση E-mail
21.06.20

Σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού New York Times,  γύρω στα 80 εκατομμύρια άνθρωποι είναι πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο ή εσωτερικά εκτοπισμένοι στη χώρα καταγωγης τους (Iternally Displaced Person).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Apple κλείνει ξανά καταστήματα στις ΗΠΑ λόγω κορωνοϊού Εκτύπωση E-mail
20.06.20

apple-store_closures_77357jpg-f2902 H Apple θα κλείσει εκ νέου καταστήματα σε αμερικανικές πολιτείες, όπου καταγράφεται αναζωπύρωση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αγωγές κατά του YouΤube για φυλετικές διακρίσεις Εκτύπωση E-mail
19.06.20

Αγωγή κατά του YouTube κατέθεσε μία ομάδα μαύρων δημιουργών που καταγγέλλουν ότι η πλατφόρμα αποσύρει συστηματικά το περιεχόμενό τους χωρίς εξήγηση και ως απόρροια φυλετικών διαχωρισμών

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 254 - 276 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote