Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Παραλήρημα Ερντογάν που αισθάνεται στριμωγμένος: Δεν θα επιτρέψουμε πειρατείες και ληστείες σε Αιγαί Εκτύπωση E-mail
01.09.20

Παραλήρημα Ερντογάν που αισθάνεται στριμωγμένος: Δεν θα επιτρέψουμε πειρατείες και ληστείες σε Αιγαίο και Μεσόγειο - Media Στο όριο του παραληρήματος βρίσκεται πλέον η ρητορική του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται στριμωγμένος καθώς βλέπει την Ευρώπη και ιδίως τη Γαλλία να δείχνει τα δόντια της μπροστά στις επεκτατικές διαθέσεις του σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο.

Τελευταία ανανέωση ( 31.08.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σκληρή δήλωση Μακρόν για Αγκυρα: Η Τουρκία καταλαβαίνει μόνο από πράξεις Εκτύπωση E-mail
29.08.20

france_turke-thumb-large-thumb-large--2 Σφοδρή επίθεση κατά της Τουρκίας εξαπέλυσε την Παρασκευή ο Εμανουέλ Μακρόν. «Αυτό το καλοκαίρι έθεσα τις κόκκινες γραμμές μας» είπε, εγκαλώντας την Αγκυρα για τις επιθέσεις στα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα εμβόλια θα είναι μέρος της λύσης, όχι η λύση Εκτύπωση E-mail
27.08.20

Τα εμβόλια θα είναι μέρος της λύσης, όχι η λύση | tovima.gr Ρώτησα ειδικούς, καθηγητές πανεπιστημίων, επιστήμονες να μου πουν τι γνωρίζουν για τα πολυαναμενόμενα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, πότε αυτά και με ποιες προϋποθέσεις θα είναι ασφαλή, εάν μπορεί ένας που έχει εμβολιαστεί να μεταδώσει τον ιό σε άλλον, εάν όσοι έχουν αντισώματα θα πρέπει να εμβολιαστούν, τι γίνεται με τα κρούσματα επαναμόλυνσης και πόσο κινδυνεύουν να μολυνθούν όσοι έχουν κολλήσει στο παρελθόν τον Covid- 19.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελπιδοφόρος στο Συνέδριο των Δημοκρατικών: Να πολεμήσουμε την αδικία, την ανισότητα και το μίσος Εκτύπωση E-mail
21.08.20

Ελπιδοφόρος στο Συνέδριο των Δημοκρατικών: Να πολεμήσουμε την αδικία, την ανισότητα και το μίσος | tanea.gr Η ομιλία του Αρχιεπίσκοπου που πραγματοποιήθηκε υπό την μορφή προσευχής είχε έντονα κοινωνικό χαρακτήρα Mε ένα ενωτικό μήνυμα που εναρμονιζόταν με το κεντρικό σύνθημα «Εμείς ο λαός» (We the People) του συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος το βράδυ της Τετάρτης.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε Τουρκία: Σταματήστε τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ Εκτύπωση E-mail
20.08.20

Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε Τουρκία: Σταματήστε τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ - Media Να σταματήσει τις γεωτρήσεις που σχεδιάζει στην Κυπριακή ΑΟΖ καλεί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την Τουρκία με αφορμή τη νέα Navtex που εξέδωσε η Άγκυρα, η οποία ισχύει από τις 18 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αύξηση κρουσμάτων και περιοριστικών μέτρων σε πολλές χώρες του πλανήτη Εκτύπωση E-mail
18.08.20

Αύξηση κρουσμάτων και περιοριστικών μέτρων σε πολλές χώρες του πλανήτη Συνεχίζεται η εξάπλωση της νόσου Covid-19 σε παγκόσμιο επίπεδο, με χιλιάδες νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις και θύματα να καταγράφονται καθημερινά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ: Αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο, αποκλιμάκωση, διάλογος Εκτύπωση E-mail
15.08.20

dendias-ype3-aystrias-intime--2dendias-ype3-aystrias-intime--2 «Οι υπουργοί  Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιβεβαίωσαν την πλήρη αλληλεγγύη της Ε.Ε. προς την Ελλάδα και την Κύπρο και επανέλαβαν ότι πρέπει να γίνουν σεβαστά τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών μελών της Ε.Ε.», αναφέρει η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης, προσθέτοντας ότι «υπενθύμισαν τις κοινές θέσεις της Ε.Ε. και τα προηγούμενα συμπεράσματα του Συμβουλίου της 22ας Μαρτίου 2018 και Ιουνίου, Ιουλίου, Οκτωβρίου, Δεκεμβρίου 2019, επιπροσθέτως της δήλωσης για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο της 15ης Μαΐου 2020».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Γαλλία ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στη Μεσόγειο Εκτύπωση E-mail
13.08.20

w30-154037macron86-thumb-large-thumb-large--2 Την ανησυχία του για τις εντάσεις που προκαλούνται από τις μονομερείς αποφάσεις της Τουρκίας σε ό,τι αφορά τις πετρελαϊκές έρευνες, οι οποίες θα πρέπει να σταματήσουν για να υπάρξει διάλογος μεταξύ των γειτονικών χωρών και συμμάχων στους κόλπους του ΝΑΤΟ, εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Προκλητικές οι τουρκικές ενέργειες Εκτύπωση E-mail
10.08.20

2020-08-05t204158z_1890815777_rc2w7i9y2ol5_rtrmadp_3_usa-pompeo Nα σταματήσει άμεσα τις ερευνητικές δραστηριότητες του «Ορούτς Ρέις» στην Ανατολική Μεσόγειο, καλεί την Άγκυρα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και εκφράζει για μια ακόμα φορά την ανησυχία της Ουάσιγκτον για τις ενέργειες της Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στην Ινδία Εκτύπωση E-mail
08.08.20

2020-08-07t172627z_417430505_rc259i9xqmi3_rtrmadp_3_india-crash-1 Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένα αεροσκάφος της Air India Express που επαναπάτριζε Ινδούς, εγκλωβισμένους λόγω της πανδημίας σε άλλες χώρες, ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης και κόπηκε στα δύο, εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης στην πόλη Κόζικοντ (πρώην Καλικούτ).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οργή στον Λίβανο για την «ξεχασμένη» πλωτή βόμβα Εκτύπωση E-mail
06.08.20

beirut-explosion-reuters Η οργή και η απογοήτευση γίνονται όλο και πιο έντονες στη Βηρυτό καθώς αξιωματούχοι παραδέχτηκαν ότι η καταστροφική έκρηξη που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι της πόλης με 135 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες, ήταν προβλέψιμη και είχε υπάρξει το αντικείμενο επανειλημμένων προειδοποιήσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 231 - 253 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote