Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ένας χρόνος Μπάιντεν στην εξουσία: Αφγανιστάν, πληθωρισμός, πανδημία και πόλωση Εκτύπωση E-mail
20.01.22

enas-chronos-mpainten-stin-exoysia-afganistan-plithorismos-pandimia-kai-polosi-561676720 Η αποχώρηση από το Αφγανιστάν, ο πληθωρισμός που εκτοξεύθηκε στα ύψη, η πανδημία που επιμένει, η πόλωση στο εσωτερικό και οι υψηλοί τόνοι στις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία και την Κίνα «συνθέτουν» τον πρώτο χρόνο της προεδρίας Μπάιντεν.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΠΑ: Αεροπορικές εταιρείες προειδοποιούν για «χάος» ενόψει της εφαρμογής του 5G Εκτύπωση E-mail
19.01.22

ipa-aeroporikes-etaireies-proeidopoioyn-gia-chaos-enopsei-tis-efarmogis-toy-5g-561673390 «Για να το πούμε ωμά, οι εμπορικές δραστηριότητες της χώρας θα παγώσουν», σημειώνουν οι επικεφαλής μεγάλων αεροπορικών εταιρειών

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Phishing: Οι 5 τρόποι που οι χάκερς «ψαρεύουν» τους κωδικούς σας – Τι να κάνετε Εκτύπωση E-mail
18.01.22

Οι κωδικοί πρόσβασης (passwords) είναι η αχίλλειος πτέρνα της ψηφιακής ζωής πολλών ανθρώπων, ειδικά σε μια εποχή που ο μέσος άνθρωπος πρέπει πια να θυμάται δεκάδες κωδικούς σύνδεσης, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ευρώπη «μαθαίνει να ζει» με τον κορωνοϊό: Η τάση για αλλαγή προσέγγισης και οι προειδοποιήσεις ειδ Εκτύπωση E-mail
15.01.22

i-eyropi-mathainei-na-zei-me-ton-koronoio-i-tasi-gia-allagi-proseggisis-kai-oi-proeidopoiiseis-eidikon-561670570 Προς αλλαγή της προσέγγισής τους απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού φαίνεται πως οδεύουν κυβερνήσεις σε ευρωπαϊκές χώρες, επιχειρώντας να «μάθουν να ζουν» με τον ιό. Ειδικοί, ωστόσο, προειδοποιούν ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς.

Τελευταία ανανέωση ( 15.01.22 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σύνδρομο της Αβάνας – Νέα μυστηριώδη κρούσματα σε αμερικανούς διπλωμάτες Εκτύπωση E-mail
14.01.22

Σύνδρομο της Αβάνας – Νέα μυστηριώδη κρούσματα σε αμερικανούς διπλωμάτες | tanea.gr Περίπου 200 αμερικανοί αξιωματούχοι σε όλο τον κόσμο έχουν εμφανίσει μέχρι σήμερα «ανώμαλα συμβάντα υγείας», όπως ονομάζει η αμερικανική κυβέρνηση το δυσεξήγητο φαινόμενο

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μετάλλαξη Όμικρον VS Μετάλλαξη Δέλτα: Ποιες οι επιπτώσεις σύμφωνα με το CDC Εκτύπωση E-mail
13.01.22

Σε σύγκριση των επιπτώσεων της μετάλλαξης Όμικρον  σε σχέση με την Δέλτα προχώρησε το αμερικανικό CDC  και η διευθύντρια του οργανισμού δημοσίευσε τα αποτελέσματα της σχετικής μελέτης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μάσκες KN95: Το μεγάλο πλεονέκτημα - Τα 5 βήματα για να επαναχρησιμοποιηθούν Εκτύπωση E-mail
12.01.22

«Οι N95 είναι φτιαγμένες από πολυπροπυλένιο. Ένα υλικό που περνά από μια διαδικασία που λιώνει και “σπρώχνεται” σε τρύπες μικρής διαμέτρου, ώστε μετατρέπεται σε μικροσκοπικές ίνες που δένονται μεταξύ τους».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νόβακ Τζόκοβιτς: Κινδυνεύει με τριετή απαγόρευση εισόδου στην Αυστραλία ο Σέρβος Εκτύπωση E-mail
11.01.22

Αρνητικοί στον κορωνοϊό ο Τζόκοβιτς και η σύζυγός του - Media Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο επιβολής τριετούς απαγόρευσης εισόδου στην Αυστραλία βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς καθώς αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που απορριφθεί από το τοπικό αρμόδιο δικαστήριο η έφεση επί της ανάκλησης της βίζας του.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοροναϊός – Η Όμικρον δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά της – Το καλό και το μαύρο σενάριο Εκτύπωση E-mail
08.01.22

Κοροναϊός – Η Όμικρον δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά της – Το καλό και το μαύρο σενάριο | tanea.gr Παρά το γεγονός ότι η Όμικρον φέρεται να προκαλεί ήπια συμπτωματολογία, δεν παύει να επιβαρύνει τα Συστήματα Υγείας και να ευθύνεται για τη ραγδαία άνοδο των μολύνσεων

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΟΥ: Η μετάλλαξη Όμικρον προκαλεί λιγότερο σοβαρή ασθένεια, αλλά δεν είναι ήπια Εκτύπωση E-mail
07.01.22

Η πιο μολυσματική παραλλαγή Όμικρον της COVID-19 φαίνεται να προκαλεί λιγότερο σοβαρή νόσηση σε σχέση με το κυρίαρχο παγκοσμίως στέλεχος Δέλτα, αλλά δεν πρέπει να κατηγοριοποιηθεί ως «ήπια», δήλωσε ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιταλία: Η πρώτη χώρα στην ΕΕ που κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους άνω των 50 Εκτύπωση E-mail
06.01.22

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Ντράγκι που μόλις ολοκληρώθηκε, ο εμβολιασμός των πολιτών άνω των 50 ετών, γίνεται υποχρεωτικός στην Ιταλία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 24 - 46 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote