Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Κι όμως, το F-35, τυπικά δεν είναι ακόμα έτοιμο Εκτύπωση E-mail
02.11.20
Κι όμως, το F-35, τυπικά δεν είναι ακόμα έτοιμο - Media Μπορεί το F-35 να αποτελεί το καμάρι των ΗΠΑ και ήδη να έχει αρχίσει να πωλείται και σε άλλες χώρες, ωστόσο, όποιος πιστεύει ότι το ακριβότερο οπλικό σύστημα στον κόσμο είναι έτοιμο για πλήρη παραγωγή, μάλλον θα πέσει από τα σύννεφα.
 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Politico: Lockdown σε όλες τις χώρες της ΕΕ ζήτησε η Μέρκελ στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής Εκτύπωση E-mail
30.10.20

Politico: Lockdown σε όλες τις χώρες της ΕΕ ζήτησε η Μέρκελ στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής - Media Την ανάγκη επιβολής lockdown στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης διατύπωσε η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στην διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των ηγετών της ΕΕ με αντικείμενο την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αυστηρό μήνυμα ΗΠΑ σε Τουρκία για τη δοκιμή των S-400 Εκτύπωση E-mail
24.10.20

Φωτ: Reuters Οι δοκιμές του ρωσικού συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας S-400 από την Τουρκία μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για τη σχέση της Άγκυρας με την Ουάσινγκτον, προειδοποίησε απόψε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζόναθαν Ραθ Χόφμαν σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Χάγη για την ΑΟΖ Ελλάδα και Αλβανία Εκτύπωση E-mail
21.10.20

«Έχοντας εξετάσει ενδελεχώς το ζήτημα, συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε Ελλάδα και Αλβανία από κοινού στην υποβολή του ζητήματος αυτού στη διεθνή δικαιοσύνη, στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης» δήλωσε ο Δένδιας μετά τη συνάντηση στην οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Πρωθυπουργό της Αλβανία να πάει το ζήτημα των ΑΟΖ στο δικαστήριο της Χάγης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιρλανδία, η πρώτη χώρα της ΕΕ που κάνει δεύτερο lockdown Εκτύπωση E-mail
20.10.20

Ιρλανδία, η πρώτη χώρα της ΕΕ που κάνει δεύτερο lockdown - Media Ολόκληρος ο πληθυσμός της Ιρλανδίας από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη θα τεθεί εκ νέου σε περιορισμό, για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, με την Ιρλανδία να γίνεται η πρώτη χώρα της ΕΕ που προχωρά εκ νέου σε ένα τέτοιο βήμα, ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ο πρωθυπουργός της Μίχαελ Μάρτιν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γαλλία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Παρίσι από το βράδυ της Παρασκευής Εκτύπωση E-mail
16.10.20

Γαλλία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Παρίσι από το βράδυ της Παρασκευής | tanea.gr Στην προσπάθεια της να αναχαιτίσει το δεύτερο κύμα κοροναϊού η Γαλλική κυβέρνηση επιβάλλει από την Παρασκευή νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας

 

Τελευταία ανανέωση ( 16.10.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το CDC προειδοποιεί: Τα εμβόλια για κορωνοϊό ίσως δεν πρέπει να χορηγηθούν ακόμα σε παιδιά Εκτύπωση E-mail
15.10.20

Το CDC προειδοποιεί: Τα εμβόλια για κορωνοϊό ίσως δεν πρέπει να χορηγηθούν ακόμα σε παιδιά - Media Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ ανακοίνωσαν σήμερα ότι τα εμβόλια για την Covid-19, όταν καταστούν διαθέσιμα, ενδέχεται να μην συνιστώνται αρχικά για τα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δικομματική παρέμβαση γερουσιαστών προς τον Πομπέο για την ενεργοποίηση των S-400 από την Τουρκία Εκτύπωση E-mail
09.10.20

Νέα Υόρκη.- Του Αποστόλη Ζουπανιώτη


Δικομματική παρέμβαση γερουσιαστών προς τον Πομπέο για την ενεργοποίηση των S-400 από την Τουρκία Με επιστολή τους προς τον υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, ο δημοκρατικός γερουσιαστής Κρις Βαν Χόλεν κι ο ρεπουμπλικανός Τζέιμς Λάνκφορντ ζητούν εξηγήσεις για δημοσιεύματα που φέρνουν  την Τουρκία να έχει ενεργοποιήσει το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-400 και να το δοκιμάζει πάνω σε αμερικανικής κατασκευής αεροπλάνα συμμαχικών χωρών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεύτερο κύμα πανδημίας χτυπά την Ευρώπη - Φόβος για νέους και ασυμπτωματικούς Εκτύπωση E-mail
08.10.20

Δεύτερο κύμα πανδημίας χτυπά την Ευρώπη - Φόβος για νέους και ασυμπτωματικούς | tanea.gr Το δεύτερο κύμα κοροναϊού έχει χτυπήσει την Ευρώπη τον τελευταίο μήνα αλλάζοντας τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι τώρα

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχείς οι διεθνείς εκκλήσεις για άμεση και άνευ όρων εκεχειρία στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ Εκτύπωση E-mail
06.10.20

Συνεχείς οι διεθνείς εκκλήσεις για άμεση και άνευ όρων εκεχειρία στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ Συνεχή είναι το μηνύματα από τις Γαλλία, Ρωσία και Ηνωμένες Πολιτείες (οι χώρες που συμπροεδρεύουν της λεγόμενης ομάδας του Μινσκ) για τις εχθροπραξίες ανάμεσα σε Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν, με επίκεντρο την περιοχή στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που συνεχίζονται για ένατη ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε στρατιωτικό νοσοκομείο στο Μέριλαντ ο Τραμπ - Εμφάνισε πυρετό - «Προληπτικά» λέει ο Λευκός Οίκος Εκτύπωση E-mail
02.10.20

Σε στρατιωτικό νοσοκομείο στο Μέριλαντ ο Τραμπ - Εμφάνισε πυρετό - «Προληπτικά» λέει ο Λευκός Οίκος - Media Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας. Σύμφωνα με το CNN, ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ στο Μέριλαντ και θα παραμείνει εκεί για κάποιες μέρες, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 208 - 230 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote