Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Κορωνοϊός-εμβόλιο: «Όχι» στον εμβολιασμό από τα δύο τρίτα των Αυστριακών Εκτύπωση E-mail
23.12.20

Κορωνοϊός-εμβόλιο: «Όχι» στον εμβολιασμό από τα δύο τρίτα των Αυστριακών - Media Την ερχόμενη Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, ξεκινούν στη Αυστρία οι εμβολιασμοί κατά του νέου κορωνοϊού, αρχικά σε πέντε εθελοντές άνω των 80 ετών, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι ο ομοσπονδιακός καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς, ωστόσο σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου της Βιέννης μόνο το ένα τρίτο των ερωτηθέντων προτίθενται να εμβολιαστούν, ενώ τον περασμένο Μάιο, σε παρόμοια δημοσκόπηση, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 48%.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σήμα εκκίνησης για τους εμβολιασμούς Εκτύπωση E-mail
22.12.20

sima-ekkinisis-gia-toys-emvoliasmoys0 Το εναρκτήριο λάκτισμα του κρίσιμου, αλλά και ιδιαίτερα σύνθετου, εγχειρήματος εμβολιασμών των Ευρωπαίων πολιτών κατά του κορωνοϊού αποτέλεσε η ανακοίνωση, το βράδυ της Δευτέρας, από την πρόεδρο της Κομισιόν, της έγκρισης του εμβολίου της Pfizer στην Ευρώπη, λίγες ώρες μετά το «πράσινο φως» που είχε ανάψει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγκρίθηκε τεστ κοροναϊού στο σπίτι χωρίς ιατρική συνταγή Εκτύπωση E-mail
18.12.20

Εγκρίθηκε τεστ κοροναϊού στο σπίτι χωρίς ιατρική συνταγή | vita.gr Η Αμερικανική Υπηρεσία Φαρμάκων (FDA) ανακοίνωσε  ότι ενέκρινε την εμπορία στις ΗΠΑ του πρώτου τεστ Covid-19 στο σπίτι και χωρίς ιατρική συνταγή

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πότε θα σφίξουμε πάλι τα χέρια Εκτύπωση E-mail
17.12.20

Χαιρετισμός την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού. «Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στις χειραψίες. Ταυτόχρονα όμως θα γίνουν και πιο προσεκτικοί με την προσωπική υγιεινή τους και την προστασία τους», λέει ο δρ Αντονι Φάουτσι (φωτ. SHUTTERSTOCK). Καθώς Βρετανία, ΗΠΑ, σύντομα και η Ευρώπη, βρίσκονται ένα βήμα εγγύτερα στην αποκατάσταση της κανονικότητας με την έναρξη των εμβολιασμών, η αισιοδοξία επανέρχεται.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Τουρκία: Άρση των κυρώσεων μόνο αν αποσυρθούν οι S-400 Εκτύπωση E-mail
16.12.20

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Τουρκία: Άρση των κυρώσεων μόνο αν αποσυρθούν οι S-400 | tanea.gr Οι κυρώσεις κατά της Τουρκίας επιβλήθηκαν μετά την αποτυχία της διπλωματίας, σχολίασαν ανώτεροι διπλωμάτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε ενημέρωση δημοσιογράφων.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΠΘ: Μικροβιοκτόνος μάσκα μετατρέπει τον κορωνοϊό από θηρευτή σε θήραμα Εκτύπωση E-mail
11.12.20

Φωτογραφίες ΑΠΕ - ΜΠΕ Μία συσκευή υψηλής τεχνολογίας, με μάσκα ατομικής προστασίας συνδυαζόμενη με μικροβιοκτόνο και αντιικό σύστημα (ΜΑΠ), που αποστειρώνει όχι μόνο τον εισπνεόμενο, αλλά και τον εκπνεόμενο από τους χρήστες της αέρα, δημιουργήθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αναμένει την έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, για να αλλάξει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον SARS-CoV-2.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ντομινίκ Στρος Καν: «Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσω εγώ» (Photo) Εκτύπωση E-mail
08.12.20

Εννιά χρόνια μετά την πτώση του, ο Ντομινίκ Στρος Καν, δηλώνει αποφασισμένος να μιλήσει για πρώτη φορά για τα γεγονότα που τον οδήγησαν στην απόσυρσή του από το βάθρο του ΔΝΤ αλλά και από τη γαλλική και διεθνή πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συμβούλιο της Ευρώπης: Απαράδεκτη η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί Εκτύπωση E-mail
05.12.20

Συμβούλιο της Ευρώπης: Απαράδεκτη η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί | tanea.gr Την κίνηση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί καταδίκασε το Συμβούλιο της Ευρώπης, χαρακτηρίζοντάς την «ως απαράδεκτη και ακατανόητη».

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Σεβασμός» η απάντηση Μακρόν σε Ερντογάν Εκτύπωση E-mail
04.12.20

«Σεβασμός» η απάντηση Μακρόν σε Ερντογάν - Media Σεβασμό" ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τον χαρακτήρισε "εμπόδιο" για τη Γαλλία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
CΝN: Εσωτερικά έγγραφα «καίνε» την Κίνα για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία Εκτύπωση E-mail
02.12.20

117 σελίδες εσωτερικών εγγράφων από το Περιφερειακό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) της κινεζικής επαρχίας Χουμπέι, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Ουχάν, η πόλη από την οποία πιστεύεται ότι ξεκίνησε η πανδημία covid-19 έφερε στο φως της δημοσιότητας το δίκτυο CNN.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παγκόσμια κλινική δοκιμή τριών φαρμάκων για κορωνοϊό - «Ίσως να σώσουν ζωές» ως το εμβόλιο Εκτύπωση E-mail
01.12.20

Παγκόσμια κλινική δοκιμή τριών φαρμάκων για κορωνοϊό - «Ίσως να σώσουν ζωές» ως το εμβόλιο - Media Οι φαρμακοβιομηχανίες Amgen Inc, UCB SA και Takeda Pharmaceuticals Inc ξεκίνησαν σήμερα μια παγκόσμια κλινική δοκιμή για να διαπιστώσουν εάν κάποιο από τρία διαφορετικά φάρμακα μπορεί να μειώσει τη σοβαρότητα της Covid-19 σε νοσηλευόμενους ασθενείς, περιορίζοντας την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματός τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 185 - 207 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote