Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Το μήνυμα του Λευκού Οίκου στον εκπρόσωπο του Ερντογάν για τις διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας Π Εκτύπωση E-mail
03.02.21

Ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν Tην ικανοποίηση της Ουάσιγκτον για την επανέναρξη των διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας εξέφρασε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζέικ Σάλιβαν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον εκπρόσωπο της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το αξεσουάρ της διετίας και πώς να το φοράμε σωστά Εκτύπωση E-mail
01.02.21

Το αξεσουάρ της διετίας και πώς να το φοράμε σωστά Η μόδα του 2020 είχε ένα σήμα κατατεθέν: τη μάσκα. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, η μάσκα έγινε απαραίτητο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας και συνεχίζει και το 2021.

 
Μαζί με την κοινωνική αποστασιοποίηση και το πλύσιμο των χεριών είναι από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να μειώσουμε τη διασπορά του ιού της πανδημίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
GameStop: Οι αντιδράσεις στις ΗΠΑ μετά την κρίση στο χρηματιστήριο της Wall Street Εκτύπωση E-mail
30.01.21

GameStop: Οι αντιδράσεις στις ΗΠΑ μετά την κρίση στο χρηματιστήριο της Wall Street - Media Από τον γενικό εισαγγελέα του Τέξας έως τις ρυθμιστικές αρχές του αμερικανικού χρηματιστηρίου, εξαπολύθηκαν χθες επιθέσεις απέναντι στα μεγάλα επενδυτικά ταμεία της Wall Street και τις πλατφόρμες συναλλαγών, με την υποψία ότι ήθελαν να χειραγωγήσουν τη χρηματιστηριακή αγορά μέσω περιορισμών σε συγκεκριμένες συναλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το εμβόλιο της AstraZeneca μάλλον δεν θα εγκριθεί για ηλικιωμένους Εκτύπωση E-mail
29.01.21

Το εμβόλιο της AstraZeneca μάλλον δεν θα εγκριθεί για ηλικιωμένους | tanea.gr Οι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι δεν συνιστούν τη χρήση του εμβολίου Covid-19 της AstraZeneca σε άτομα άνω των 65 ετών, μια ακόμα ένδειξη ότι το εμβόλιο δεν θα λάβει άδεια στην Ευρώπη για την ηλικιακή ομάδα που κινδυνεύει περισσότερο από τον κοροναϊό.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεμένει η Ευρώπη από εμβόλια: Μείωση κατά 75% στις παραδόσεις από την AstraZeneca -«Αδιέξοδο» λέει η Εκτύπωση E-mail
28.01.21

Γκράφιτι στην Ιταλία Καθώς ο «πόλεμος» της ΕΕ με τις φαρμακευτικές εταιρείες για το εμβόλιο καλά κρατεί, αποκαλύπτεται μια ακόμη πιο ζοφερή εικόνα. Η μείωση στις παραδόσεις του εμβολίου της AstraZeneca φτάνει πλέον στο 75%, ενώ το αδιέξοδο παραμένει.
 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο εμβόλιο για τις παραλλαγές του κορονοϊού αναπτύσσει η Moderna Εκτύπωση E-mail
25.01.21

 

Νέο εμβόλιο για τις παραλλαγές του κορονοϊού αναπτύσσει η Moderna Δοκιμές για ένα νέο εμβόλιο κατά της Covid-19, ανακοίνωσε ότι ξεκινά η Moderna, καθώς αυτό που έχει ήδη εγκριθεί και χορηγείται είναι λιγότερο αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του στελέχους που πρωτοεμφανίστηκε στη Νότια Αφρική.


 

 

Τελευταία ανανέωση ( 26.01.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο νέος «πόλεμος» για τις μάσκες λόγω μεταλλάξεων μπερδεύει την κοινωνία Εκτύπωση E-mail
23.01.21

Ο νέος «πόλεμος» για τις μάσκες λόγω μεταλλάξεων μπερδεύει την κοινωνία | tanea.gr Αφότου, λοιπόν, λύσαμε τον «γρίφο» του αν πρέπει να φοράμε προστατευτικές μάσκες στις αρχές του 2020, πλέον σχεδόν ένα χρόνο αργότερα «φουντώνει» νέος πόλεμος, σχετικά με τα αν οι υφασμάτινες μάσκες προστατεύουν από τις μεταλλάξεις του φονικού ιού.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Λαγκάρντ: Διατηρούνται οι κίνδυνοι λόγω της πανδημίας Εκτύπωση E-mail
22.01.21

Λαγκάρντ: Διατηρούνται οι κίνδυνοι λόγω της πανδημίας - Media «Παρούσα στις αγορές τουλάχιστον έως τον Μάρτιο του 2022 θα είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και μέχρι να διασφαλιστούν ευνοϊκές χρηματοοικονομικές συνθήκες» σημείωσε η πρόεδρός της Κριστίν Λαγκάρντ. Αυτό σημαίνει ότι η Κεντρική Τράπεζα θα εξαντλήσει το πρόγραμμα- μαμούθ αγοράς ομολόγων (στο οποίο μετέχουν και τα ελληνικά ομόλογα) ύψους 1,850 τρισ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: «Φρένο» από την Καλιφόρνια στο εμβόλιο της Moderna, λόγω παρενεργειών Εκτύπωση E-mail
20.01.21

Κορωνοϊός: «Φρένο» από την Καλιφόρνια στο εμβόλιο της Moderna, λόγω παρενεργειών - Media Την απόφαση να σταματήσει προς το παρόν τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της εταιρείας Moderna, λόγω κάποιων παρενεργειών που παρατηρήθηκαν έλαβε η Πολιτεία της Καλιφόρνια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ορκίστηκε ο Τζο Μπάιντεν ως 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ – Ισχυρά μηνύματα ενότητας και δέσμευση να είναι π Εκτύπωση E-mail
20.01.21

Νέα Υόρκη.- Του Αποστόλη Ζουπανιώτη

 

Με όλη την λαμπρότητα – παρά την απουσία λόγω  της πανδημίας των εκατοντάδων χιλιάδων θεατών – και κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή ορκωμοσίας του 46oυ προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Στην βαθιά συναισθηματική ομιλία του νέου προέδρου που ξεπέρασε τα 20 λεπτά, κυριάρχησαν τα μηνύματα ενότητας της χώρας και η δέσμευση του Τζο Μπάιντεν ότι θα είναι πρόεδρος όλων των Αμερικανών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κοροναϊός : Τα εμβόλια προστατεύουν και από τις μεταλλάξεις σύμφωνα με γερμανούς ειδικούς Εκτύπωση E-mail
15.01.21

Κοροναϊός : Τα εμβόλια προστατεύουν και από τις μεταλλάξεις σύμφωνα με γερμανούς ειδικούς | tanea.gr Τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί προστατεύουν και κατά των νέων μεταλλάξεων του κοροναϊού, εκτιμά ο Πρόεδρος του γερμανικού Ινστιτούτου «Πάουλ Έρλιχ» Κλάους Τσίχουτεκ.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 162 - 184 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote