Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Συνέβη κι αυτό! Καταστράφηκαν 15 εκατ. δόσεις του εμβολίου της Johnson & Johnson από ανθρώπινο λάθος Εκτύπωση E-mail
01.04.21

Συνέβη κι αυτό! Καταστράφηκαν 15 εκατ. δόσεις του εμβολίου της Johnson & Johnson από ανθρώπινο λάθος | tanea.gr Αστοχία στη γραμμή παραγωγής της Johnson & Johnson αχρήστευσε 15 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της εταιρείας κατά της νόσου COVID-19.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γερμανία : Stop στο εμβόλιο της AstraZeneca για τους κάτω των 60 συστήνουν οι ειδικοί Εκτύπωση E-mail
30.03.21

Γερμανία : Stop στο εμβόλιο της AstraZeneca για τους κάτω των 60 συστήνουν οι ειδικοί | tanea.gr  Η εισήγηση, που έγινε μετά τα 31 σπάνια θρομβοεμβολικά περιστατικά και τους 9 θανάτους, συζητείται στις διασκέψεις της Ανγκελα Μέρκελ και του Γενς Σπαν με τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς Υγείας των κρατιδίων

 

Τελευταία ανανέωση ( 30.03.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Kόμμα κατά τοῦ Ἐθνομηδενισμοῦ ἱδρύουν οἱ Ἕλληνες τῆς Διασπορᾶς! Εκτύπωση E-mail
27.03.21

Σέ συνεργασία μέ πυρῆνες πατριωτῶν ἀνά τήν Ἑλλάδα – Ἄρχισε ἡ συλλογή ὑπογραφῶν – Κίνησις κατά τά πρότυπα τῶν ΗΠΑ – Ὁ Ἀρχηγός θά λαμβάνει τό χρῖσμα σέ κάθε ἀναμέτρηση

Τελευταία ανανέωση ( 28.03.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπάιντεν: Το μήνυμα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 Εκτύπωση E-mail
23.03.21

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν απέστειλε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μήνυμα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, υπογραμμίζοντας η Ελλάδα είναι ένας νατοϊκός σύμμαχος καίριας σημασίας και στενός φίλος των ΗΠΑ, παρέχοντας σταθερότητα και συμβάλλοντας ενεργά στην ειρήνη και την ευημερία στις περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου, της Μαύρης Θάλασσας και των Δυτικών Βαλκανίων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεσηκώθηκαν οι Τουρκάλες με την απόφαση Ερντογάν Εκτύπωση E-mail
22.03.21

Κωνσταντινούπολη.- (GreekNewsOnline, ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP)


Ξεσηκώθηκαν οι Τουρκάλες με την απόφαση Ερντογάν Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο στην Τουρκία, ζητώντας από τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αναθεωρήσει την απόφασή του και να μην αποσύρει τη χώρα από τη διεθνή σύμβαση για την καταπολέμηση της βίας σε βάρος των γυναικών, μια ενέργεια που ήδη επικρίνεται στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ευρώπη, η πρώτη περιοχή παγκοσμίως που σπάει το «φράγμα» του 1 εκατ. θανάτων από κορωνοϊό Εκτύπωση E-mail
20.03.21

Η Ευρώπη έγινε η πρώτη περιοχή στον κόσμο που ξεπέρασε τους 1.000.000 θανάτους που συνδέονται με τον νέο κορωνοϊό, καθώς οι εκστρατείες εμβολιασμού βρίσκονται αντιμέτωπες με νέες παραλλαγές του ιού που προκαλεί ένα τρίτο κύμα λοιμώξεων το οποίο μπορεί και πάλι να κατακλύσει τα νοσοκομεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κύπριος χάκερ που εκδόθηκε στις ΗΠΑ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης Εκτύπωση E-mail
19.03.21

Νέα Υόρκη.- Του Αποστόλη Ζουπανιώτη


Κύπριος χάκερ που εκδόθηκε στις ΗΠΑ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και μίας ημέρας, καταδικάστηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο της βόρειας περιφέρειας της Τζόρτζια, ο 22χρονος Κύπριος Τζόσουα Πολόσο Επιφανίου, για ηλεκτρονικές απάτες. Ο Επιφανίου – που ήταν φυλακισμένος στην Κύπρο από το 2017 – παραδέχθηκε την ενοχή του ενώπιον του ομοσπονδιακού δικαστή Μάρκ Κόεν, σε κατηγορίες για ηλεκτρονική εξαπάτηση καταναλωτών στις πολιτείες Αριζόνα και Τζόρτζια. Ο Τζόσουα Επιφανίου είναι ο πρώτος Κύπριος πολίτης που εκδίδεται στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΠΑ: Μήνυμα Μπάιντεν προς Μεξικό – Δεν είναι ανοικτά τα σύνορά μας Εκτύπωση E-mail
18.03.21

Η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν αρνήθηκε  οποιαδήποτε επιείκεια στα σύνορα με το Μεξικό, διαβεβαιώνοντας πως θα παραμείνουν κλειστά παρά την «ιστορική» εισροή μεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ΕΕ κινείται δικαστικά κατά της Βρετανίας για το Brexit Εκτύπωση E-mail
17.03.21

Νομικές διαδικασίες εκκινεί η Ευρωπαϊκή Ένωση εναντίον της Βρετανίας, λόγω της μονομερούς απόφασης του Λονδίνου για παράταση της «περιόδου χάριτος» του Brexit, με την καθυστέρηση εφαρμογής μέρους του πρωτοκόλλου της Βόρειας Ιρλανδίας σχετικά με τους ελέγχους των εμπορευμάτων που αποστέλλονται από τη Βρετανία στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μπλόκο» στους γάμους ομοφυλόφιλων από το Βατικανό Εκτύπωση E-mail
16.03.21

«Μπλόκο» στους γάμους ομοφυλόφιλων από το Βατικανό | tanea.gr Ο Θεός «δεν μπορεί να ευλογήσει την αμαρτία», τονίζει σε δισέλιδη ανακοίνωσή της η Συνέλευση του Βατικανού για το Δόγμα της Πίστης, η οποία – αναφέρει – φέρει την έγκριση του Πάπα Φραγκίσκου.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πιστοποιητικό εμβολιασμού : Τα στοιχεία που θα περιλαμβάνει και πώς θα λειτουργεί Εκτύπωση E-mail
11.03.21

Πιστοποιητικό εμβολιασμού : Τα στοιχεία που θα περιλαμβάνει και πώς θα λειτουργεί | tanea.gr Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί διακαώς την επανεκκίνηση των ταξιδιών εντός της ΕΕ και σχεδιάζει το πιστοποιητικό αυτό, μια ιδέα πάντως που έχει υποστηρικτές, αλλά προκαλεί συνάμα αντιδράσεις, με τα εμπόδια, δε, που ίσως χρειαστεί να ξεπεράσει -προκειμένου να υλοποιηθεί- να είναι πολλά

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 139 - 161 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote