Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα Υόρκη: Τέλος οι μάσκες για τους εμβολιασμένους πιστούς Εκτύπωση E-mail
25.05.21

Νέα Υόρκη: Τέλος οι μάσκες για τους εμβολιασμένους πιστούς | tanea.gr  Η εν λόγω απόσυρση έρχεται κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, σε συνέχεια μάλιστα των οδηγιών του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων και του Λευκού Οίκου ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της COVID19 πολίτες δεν απαιτείται πλέον να φορούν μάσκες στις περισσότερες των περιπτώσεων.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ε.Ε: «Λευκός καπνός» για το Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid Εκτύπωση E-mail
21.05.21

Βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της ΕΕ για το «Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid» (EU Digital Covid Certificate).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα πειραματική αντι-ιική θεραπεία «χτυπά» κατευθείαν στον στόχο Εκτύπωση E-mail
20.05.21

Νέα πειραματική αντι-ιική θεραπεία «χτυπά» κατευθείαν στον στόχο | tovima.gr Διεθνής ομάδα ερευνητών ανέπτυξε μια νέα πειραματική αντι-ιική θεραπεία για την COVID-19 η οποία «χτυπά» κατευθείαν στον στόχο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εν αναμονή «αυστηρού μηνύματος» στην Άγκυρα από το Ευρωκοινοβούλιο Εκτύπωση E-mail
18.05.21

Αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα αναμένεται να στείλει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ψήφισμά του σχετικά με την έκθεση προόδου της Επιτροπής για την Τουρκία το 2019 και 2020, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Johnson & Johnson: Νέες καθυστερήσεις στις παραδόσεις στην ΕΕ Εκτύπωση E-mail
17.05.21

Johnson & Johnson: Νέες καθυστερήσεις στις παραδόσεις στην ΕΕ | tanea.gr Πολύ πίσω από τον συμφωνημένο στόχο βρίσκεται η εταιρία, που μέχρι στιγμής έχει παραδώσει λιγότερα από 5 εκατομμύρια εμβόλια που μεταφρέζεται σε κάτω από το 10% τησ συμφωνημένης ποσότητας.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κορωνοϊός: Βγάλτε τη μάσκα σε ανοιχτό χώρο αν είστε εμβολιασμένοι, λέει ο Φάουτσι Εκτύπωση E-mail
13.05.21

Την μη αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας σε ανοιχτούς χώρους από άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα κατά του κορωνοϊού ενέκρινε ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπάιντεν: Οι μισοί ηγέτες του πλανήτη μου ζητούν εμβόλια Εκτύπωση E-mail
11.05.21

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι σχεδόν οι μισοί ηγέτες του πλανήτη τον παρακάλεσαν να τους βοηθήσει με τα εμβόλια για την Covid-19, επαναλαμβάνοντας την υπόσχεσή του ότι θα παράσχει σε όλους βοήθεια, αλλά παραμένοντας αόριστος όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ινδία: Ο «μαύρος μύκητας» που επιτίθεται σε ασθενείς με κοροναϊό Εκτύπωση E-mail
10.05.21

Ινδία: Ο «μαύρος μύκητας» που επιτίθεται σε ασθενείς με κοροναϊό | tanea.gr Καθώς το δεύτερο κύμα του κοροναϊού σαρώνει την Ινδία, οι γιατροί στη χώρα κάνουν λόγο πλέον και για μια έξαρση περιστατικών μιας σπάνιας μόλυνσης , η οποία είναι γνωστή και ως ο «μαύρος μύκητας»

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΠΑ: Πρώτα θετικά αποτελέσματα στις δοκιμές της Moderna για μια 3η δόση Εκτύπωση E-mail
07.05.21

ipa-prota-thetika-apotelesmata-stis-dokimes-tis-moderna-gia-mia-3i-dosi-561353470 Νέα φόρμουλα αναπτύχθηκε ειδικά κατά του νοτιοαφρικανικού παραλλαγμένου στελέχους του νέου κορωνοϊού.  Η αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Moderna έδωσε Τετάρτη στη δημοσιότητα πρώτα θετικά αποτελέσματα όσον αφορά τις δοκιμές μια τροποποιημένης εκδοχής του εμβολίου της, η οποία αναπτύχθηκε ειδικά κατά του νοτιοαφρικανικού παραλλαγμένου στελέχους του νέου κορωνοϊού, όπως και για την επίδραση μιας τρίτης δόσης του αρχικού εμβολίου της κατά της COVID-19.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στροφή Γερμανίας: Χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca σε όλους τους ενήλικες Εκτύπωση E-mail
06.05.21

Στροφή Γερμανίας: Χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca σε όλους τους ενήλικες | tanea.gr Η Γερμανία ανακοίνωσε, διά στόματος του υπουργού Υγείας της, Γενς Σπαν, ότι θα χορηγεί πλέον το εμβόλιο των AstraZeneca και Πανεπιστημίου της Οξφόρδης κατά της Covid-19 στο σύνολο των ενηλίκων πολιτών της, ανεξαρτήτως ηλικίας

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βραβεία Πούλιτζερ σε 2 δημοσιογράφους: Για τις εκτελέσεις αθώων στην Κολομβία και για το Noor 1 Εκτύπωση E-mail
30.04.21

Υπάρχουν και χώρες όπου η Δημοσιογραφία «λειτουργεί» και τιμάται όπως πρέπει. Η πρώτη διάκριση ήταν για την Κολομβιανή δημοσιογράφο Μαριάννα Παλάου, που έγραψε στην εφημερίδα Guardian για τις εκτελέσεις αθώων από τον Εθνικό Στρατό της Κολομβίας υπό τις οδηγίες του Στρατηγού Μάριο Μοντόγια κατά τη διάρκεια του πολέμου εναντίον των ανταρτών του Farc.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 116 - 138 από 5550

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote