Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ


Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
15.01.12

Η  Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, με την ευκαιρία της 73ης επετείου από την ίδρυση της, διοργανώνει εκδήλωση, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Σταθάκειο Κέντρο (22-51 29 Street, Astoria, NY 11105).

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
11.01.12

ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο σύλλογος των Αθηναίων το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιανουαρίου στο Σταθάκειο πολιτιστικό κέντρο στην Αστόρια. Ενθουσιασμός, κέφι , ζωντάνια αλλά πάνω από όλα ενότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης εφόσον μικροί και μεγάλοι φίλοι του συλλόγου έδωσαν το ισχυρό παρόν .

 

Τελευταία ανανέωση ( 14.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
MHNYMA ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2012 Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
31.12.11

Ελληνίδες και Έλληνες,

Οι φετινές γιορτές είναι σκληρές για πολλούς συμπολίτες μας που βιώνουν άδικα τις συνέπειες της κρίσης. Εκείνο που έχει αξία είναι να δεσμευθούμε όλοι όσοι συμμετέχουμε στη διαμόρφωση της κοινής μας μοίρας ότι θα κάνουμε το καλύτερο για τους πολλούς και θα το κάνουμε γρήγορα.

Τελευταία ανανέωση ( 31.12.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
24.12.11

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης προσκαλεί την Ομογένεια στη Γιορτή Αγάπης που διοργανώνει σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου «Λευκός Πύργος», κυρία Γιούλη Πανταζή και Πέτρο Πανταζή, οι οποίοι προσφέρουν τα δώρα για τα παιδιά και τα γλυκά και τους ιδιοκτήτες του «Neptune Dinner», τους αδελφούς Γεώργιο και Παναγιώτη Κατσίχτη, οι οποίοι προσφέρουν τα φαγητά.

Τελευταία ανανέωση ( 24.12.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ηχηρή απάντηση στους επικριτές της Ελλάδας από την γενική πρόξενο Νέας Υόρκης Άγη Μπαλτά Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
20.12.11

Του Σάκη Σερέτη

Εντυπωσιακή και ουσιώδη απάντηση στην “χυδαία” κριτική που ασκείτε τα τελευταία δυο χρόνια στην χώρα μας έδωσε η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη πρέσβειρα Άγη Μπαλτά, κατά την διάρκεια της ομιλίας της στο αποχαιρετιστήριο γεύμα που οργάνωσε προς τιμήν της η Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης το βράδυ της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου.

Τελευταία ανανέωση ( 21.12.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον “Μίνωα” Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
20.12.11

 

Ακολουθώντας πιστά την παράδοση από την πρώτη χρονιά ίδρυσης του συλλόγου, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τωνΚρητών “ΜΙΝΩΑΣ”, διοργάνωσαν την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή στην εορταστικά διαμορφωμένη αίθουσα του συλλόγου που βρίσκεται στην Αστόρια, όπου ο Αγιος Βασίλης έκανε την εμφάνιση του μοιράζοντας δώρα και απέραντη χαρά στα μικρά παιδιά.

Τελευταία ανανέωση ( 21.12.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Φοιτητική Νεολαία Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
20.12.11

Συνδυάζοντας την διασκέδαση με την κοινωνική προσφορά η νεολαία της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, που απαρτίζεται από Ελληνοαμερικανούς φοιτητές των Πανεπιστημίων της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποίησε την χριστουγεννιάτικη γιορτή της στο “Σταθάκειο” το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Τελευταία ανανέωση ( 20.12.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
19.12.11

 

ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

 

 

Το οικονομικό έλλειμμα της τάξεως των 155.000 δολαρίων που παρουσιάστηκε στο ημερήσιο σχολείο του Αγίου Δημητρίου Τζαμέϊκας, καλείται να αντιμετωπίσει άμεσα η ομώνυμη κοινότητα προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, το οποίο ιδρύθηκε πριν από 47 χρόνια και αποτελεί μια σημαντική Ελληνόγλωσση εκπαιδευτική κυψέλη.

Τελευταία ανανέωση ( 28.12.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανεξάρτητη επιτροπή Αλληλεγγύης Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
18.12.11

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε την Πέμπτη  15 Δεκεμβρίου στο “Σταθάκειο”  στην Αστόρια, η Ανεξάρτητη Επιτροπή Αλληλεγγύης για την οικονομική κρίση που ταλανίζει μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής  κοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέες προτάσεις σχετικά με την καλλίτερη προβολή της Ελληνικής παρέλασης στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
18.12.11

Του Σάκη Σερέτη

Στο Ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης την 3η Ιανουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου, όπου θα ανακοινώσει την αποδοχή της υποψηφιότητας του ως τελετάρχης της Ελληνικής παρέλασης, που θα πραγματοποιηθεί την 25η Μαρτίου 2012 στην Πέμπτη λεωφόρο του Μανχάταν, ο φιλέλληνας Γερουσιαστής του Δημοκρατικού κόμματος Ρόμπερτ Μενέντεζ από την Νέα Υερσέη.

Τελευταία ανανέωση ( 20.12.11 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιτυχία και μεγάλη συμετοχή στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Αθηναίων Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
16.12.11

Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησε ο σύλλογος Αθηναίων Νέας Υόρκης το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο “Λατέρνα” στο Μπέϊσαιντ και η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τα μέλη του συλλόγου την νεοεκλεγείσα διοίκηση.

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 829 - 851 από 1198

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote