Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ


Ο Βασίλης Λεβέντης θα επισκεφθεί την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
10.09.16

 

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης θα καλωσορίσει τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων, και βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Βασίλη Λεβέντη, στα γραφεία της Ομοσπονδίας την Δευτέρα 19, Σεπτεμβρίου 2016 στις 7:00 μ.μ.

Τελευταία ανανέωση ( 10.09.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
20.08.16

«Παρακαλείται ο κ. Panagiotis Peter Precudis, γεννηθείς στις 7 Απριλίου 1922, ο οποίος διέμενε στο Northport V A Hospital αλλά αγνοείται από το 1980 ή όποιος τυχόν έχει πληροφορίες για εκείνοn, όπως επικοινωνήσει το συντομότερο με το Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης, στο τηλέφωνο 212 988 5500 εσωτ. 550, ή με fax στο 212 734 8492, ή με email στη διεύθυνση grgencon.ny@mfa.gr».

 

 

 
Η Τουρκία απαγορεύει την τέλεση λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά Τραπεζούντας στις 15 Αυγούστου Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
10.08.16

Η Τουρκία απαγορεύει την τέλεση λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά Τραπεζούντας στις 15 Αυγούστου - Media Έπειτα από πέντε συνεχή χρόνια που επιτράπηκε από τις τουρκικές αρχές η λειτουργία ανήμερα της Παναγίας, φέτος η σχετική άδεια ανακλήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δελτίο τύπου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
10.08.16

Νέα Υόρκη

    Η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τα απαράδεκτα, προσβλητικά, ανιστόρητα και εντελώς αβάσιμα και λανθασμένα σχόλια που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της μετάδοσης της τελετής Έναρξης των ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο από το Τηλεοπτικό Δίκτυο ΝBC. Θεωρούμε ότι η περιγραφή που συνόδευσε την είσοδο των αθλητών της ΠΓΔΜ προσβάλει όχι μόνο το Ολυμπιακό Κίνημα, αλλά και την νοημοσύνη των εκατομμυρίων τηλεθεατών του Δικτύου NBC.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Eternity and History: The Cinema of Theo Angelopoulos Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
15.07.16

Greece’s most prominent film director of the post-1968 era, Theo Angelopoulos (1935–2012) was a master cinema stylist. His investigations into history and politics, tyranny and resistance, and spiritual anomie and emotional devastation place him on equal footing with filmmakers like Andrei Tarkovsky, Bernardo Bertolucci, and Wim Wenders.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιόνιος Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
24.06.16

Νέα Υόρκη 06/21/2016

Η Ιόνιος Πολιτιστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κεφαλληνών «Ο Κέφαλος», την Ομοσπονδία Κεφαλληνών & Ιθακήσιων «Οδυσσεύς» , την Κεφαλλονίτη Αδελφότητα Νέας Υόρκης, την Ομοσπονδία Κεφαλληνών Νέας Ιερσέης  «Άγιος Γεράσιμος», την Ζακυνθινή Ομοσπονδία «Διονύσιος Σολωμός, την Ομοσπονδία Ερείκουσας Αμερικής και την Ομοσπονδία Μαθρακιωτών Αμερικής, γιόρτασαν, την Κυριακή 19 Ιουνίου, την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, διοργανώνοντας συναυλία με το Φωνητικό Σύνολο του Ιονίου Πανεπιστημίου από την Κέρκυρα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Tα πιστοποιητικά γεννήσεως και οικογενειακής καταστάσεως εκδίδονται την ίδια μέρα στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
20.06.16

Νέα Υόρκη.- Του Αποστόλη Ζουπανιώτη

Στο  Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη  τα πιστοποιητικά γεννήσεως και οικογενειακής καταστάσεως εκδίδονται την ίδια μέρα! Από την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη ολοκλήρωσε την on-line σύνδεση με το υπουργείο Εσωτερικών, με αποτέλεσμα η έκδοση πιστοποιητικών, όπως γεννήσεων και οικογενειακής καταστάσεως να μπορούν πλέον να εκδίδονται την ίδια στιγμή από τη Νέα Υόρκη, με την απλή επίδειξη διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
IONIOΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
15.06.16

IONIOΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Τελευταία ανανέωση ( 14.06.16 )
Εγγραφείτε για να διαβάσετε περισσότερα...
 
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
11.06.16

Τελευταία ανανέωση ( 13.06.16 )
 
Πάνω από 400 άτομα στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Ανδριώτη “Η πορεία μου χωρίς ράσο…” Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
09.06.16

Νέα Υόρκη.- Της Ρεβέκκας Παπαδοπούλου

www.greeknewsonline.com

Πάνω από 400 άτομα στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Ανδριώτη “Η πορεία μου χωρίς ράσο…” “Εκείνο που θέλω πιο πολύ να μείνει είναι, κυρίως τα νέα παιδιά να καταλάβουν ότι η Εκκλησία μας είναι εδώ για 2.000 χρόνια. Είναι αυτή η Εκκλησία που μας κρατάει εδώ στην Αμερική. Ολο το υπόβαθρο, εκεί όπου μπορούμε να στηριχθούμε σαν Ομογένεια είναι η Εκκλησία. Γι’ αυτό και έχουμε ευθύνη να τη διατηρήσουμε, αλλά παράλληλα να μείνει ως Ελληνική Ορθόδοξος Εκκλησία”, επισήμανε ο Νίκος Ανδριώτης εξηγώντας γιατί αποφάσισε να μεταφέρει στο χαρτί την ιστορία της ζωής του.

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποχή – συρρίκνωση και στο βάθος ανανέωση … Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
07.06.16

Αποχή –

συρρίκνωση

και στο

βάθος

ανανέωση …

Τελευταία ανανέωση ( 18.06.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 70 - 92 από 1063

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων