Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ


Τιμητικό δείπνο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης στα πλαίσια εορτασμού της Εθνικής μας Παλλιγ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
25.03.15

Νέα Υόρκη –του Σάκη Σερέτη

Οι απονομές τιμητικών διακρίσεων στον γενικό πρόξενο της Κύπρου πρέσβη Βασίλειο Φιλίππου, τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Κωνσταντινίδη, τον αστυνομικό διευθυντή τροχαίας Μαικλ Αμέρι , τον αείμνηστο πρόεδρο του οργανισμού “Πλατεία Αθηνών” Ντένη Συντήλα, καθώς επίσης και η αυξημένη συμμετοχή του κοινού, αποτέλεσαν τα βασικά χαρακτηριστικά του επίσημου δείπνου που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης το Σάββατο 21 Μαρτίου στo terrace on the park .

Τελευταία ανανέωση ( 25.03.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλου, προς του απόδημους Έλληνες Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
24.03.15

«Το απαράμιλλο παράδειγμα των προγόνων μας Αγωνιστών του 1821 πρέπει να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί στο διηνεκές. Ιδίως, δε, κατά την τρέχουσα κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα» υπογραμμίζει στο μήνυμά του προς τους αποδήμους Έλληνες, με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΝΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠEMΠΤΗ 26 MΑΡΤΙΟΥ 2015 Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
24.03.15

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης προσκαλεί όλους τους Συλλόγους – Μέλη και όλη την Ομογένεια στην τελευταία Πανομογενειακή Συγκέντρωση για την διοργάνωση της Εθνικής μας Παρέλασης για την 25η Μαρτίου, η οποία θα διεξαχθεί την 29η Μαρτίου 2015 στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν.

Τελευταία ανανέωση ( 24.03.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες της παρέλασης των Ελλήνων στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
21.03.15

Νέα Υόρκη-Του Σάκη Σερέτη

Με την συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου του Ελληνοαμερικανού πολιτειακού γερουσιαστή Μιχάλη Γιάνναρη, καθώς επίσης και των προξενικών αρχών Ελλάδας και Κύπρου, ολοκληρώθηκαν προχθές το βράδυ στο “Σταθάκειο” πολιτιστικό κέντρο της Αστόριας, οι διεργασίες της τελευταίας πανομογενειακής συγκέντρωσης για την προετοιμασία της εθνικής μας παρέλασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.

Τελευταία ανανέωση ( 21.03.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
KATZ, GIANARIS, SIMOTAS AND CONSTANTINIDES HOST GREEK INDEPENDENCE DAY CELEBRATION Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
17.03.15

Queens Borough President Melinda Katz, Senator Michael Gianaris, Assemblywoman Aravella Simotas, and Councilman Costa Constantinides hosted an annual Greek Independence Day Celebration at the Archdiocesan Hellenic Cultural Center in Astoria. Nearly 200 New Yorkers came together to celebrate Queens’ Greek heritage and Greek Independence Day and honor local leaders. Public Advocate Tish James was also in attendance.

Τελευταία ανανέωση ( 18.03.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ένα αιώνα παρουσίας συμπλήρωσε ο σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
17.03.15

Νέα Υόρκη –Του Σάκη Σερέτη

Με την απονομή τιμητικών διακρίσεων σε τέσσερις πρώην προέδρους, γιόρτασε την 100η επέτειο από την ίδρυση του ο σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Νέας Υόρκης και το Σάββατο 14 Μαρτίου στην αίθουσα δεξιώσεων του terraceon the park , οι ομογενείς Ρουμελιώτες μέλη του συλλόγου καθώς επίσης και οι φίλοι τους, έδωσαν το παρών σε μια ιστορικής για τον σύλλογο σημασίας εκδήλωση.

Τελευταία ανανέωση ( 17.03.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σύλλογος Αθηναίων Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
17.03.15

Εκθεση Βιβλίου Ελλήνων Λογοτεχνών της Διασποράς απο τον Σύλλογο Αθηναίων Νέας Υόρκης

Τελευταία ανανέωση ( 22.03.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΝΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Πέμπτη 19 Mαρτίου 2015 Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
16.03.15

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης προσκαλεί όλους τους Συλλόγους – Μέλη και όλη την Ομογένεια στην δέκατη έβδομη Πανομογενειακή Συγκέντρωση για την διοργάνωση της Εθνικής μας Παρέλασης για την 25η Μαρτίου, η οποία θα διεξαχθεί την 29η Μαρτίου 2015 στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
16.03.15

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ

ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ

Τελευταία ανανέωση ( 16.03.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες της παρέλασης στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
16.03.15

Νέα Υόρκη-Του Σάκη Σερέτη

Μια εξαιρετικά ανθρώπινη και ταυτόχρονα δραματική έκκληση, συγκέντρωσης και αποστολής βοήθειας από τους Ομογενείς της Αμερικής προς την Ελλάδα, την οποία απηύθυνε η τελετάρχης της φετεινής παρέλασης Ελένη Ψαρά, φάνηκε αρκετή ώστε να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και παράλληλα αποτέλεσε την αφετηρία προβληματισμού των Ομογενών, εγείροντας ταυτόχρονα ερωτηματικά, σχετικά με την προσφορά και τον ρόλο των ομογενειακών πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργανώσεων της Αμερικής...

Τελευταία ανανέωση ( 17.03.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 392 - 414 από 1198

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote