Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ


Εισήγηση του Γ.Γ.Α.Ε. Μιχάλη Κόκκινου Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
18.11.15

http://www.ggae.gr/appdata/usertexts/images/glossa3.jpg  Εισήγηση του Επικεφαλής της Γ.Γ.Α.Ε. Μιχάλη Κόκκινου στο συνέδριο με θέμα «Η εκπαίδευση διδασκόντων στη διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης / δεύτερης γλώσσας».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελληνικό χρώμα στην εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Νέας Υόρκης Michael Faulkner Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
18.11.15

Νέα Υόρκη –Του Σάκη Σερέτη

Εκδήλωση γνωριμίας και οικονομικής στήριξης του υποψήφιου δημάρχου Νέας Υόρκης στις επερχόμενες εκλογές Michael Faulkner , πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στο γνωστό ομογενειακό εστιατόριο Telly’s Taverna στην Αστόρια και αρκετοί ομογενείς , καθώς επίσης και φίλοι του Ρεπουμπλικανικού κόμματος έδωσαν το παρών .

Τελευταία ανανέωση ( 19.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Senator Gianaris Holds High Score on Environmental Scorecard Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
17.11.15

(Queens, NY) – Senator Michael Gianaris earned a high score on this year's EPL/Environmental Advocates "Environmental Scorecard." Each year Environmental Advocates tracks the environmental voting records of the entire New York State Legislature, including bills that could help or harm our air, land and water.

Τελευταία ανανέωση ( 17.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Kρίση στο Ελληνοαμερικανικό Εθνικό συμβούλιο (HANC) ? Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
13.11.15

 

Νέα Υόρκη –Του Σάκη Σερέτη

 

Όταν η προχειρότητα ενδύεται την άσκηση εξουσίας , τα αποτελέσματα δεν είναι ευχάριστα

Η πρόσφατη εκλογική διαδικασία του Εθνικού Ελληνοαμερικανικού συμβουλίου( HANC) , καθώς επίσης και η αναιμική όπως χαρακτηρίζεται συμμετοχή της οργανωμένης Ομογένειας σε αυτή, προκάλεσε αρνητικές συζητήσεις, ενώ παράλληλα, έφερε στο προσκήνιο την μέχρι και σήμερα καταγγελλόμενη προβληματική έως ανύπαρκτη λειτουργία του , ιδιαίτερα δε, τα τελευταία χρόνια που η πατρίδα μας, βιώνει τις συνθήκες μιας πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης .

Τελευταία ανανέωση ( 14.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τιμητικές απονομές στην 84η επέτειο του συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
11.11.15

Νέα Υόρκη –Του Σάκη Σερέτη

Οι απονομές τιμητικών διακρίσεων “Αρκάς της χρονιάς” προς τον αντιπρόεδρο του ταμείου στήριξης Ελληνοπαίδων Παναγιώτη Νάνο και “ Έλληνες της χρονιάς” στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης , καθώς επίσης και η απονομή τεσσάρων υποτροφιών σε αριστούχους μαθητές, αποτέλεσαν πόλο έλξης για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης , στον εορτασμό της 84η επετείου ίδρυσης του ιστορικού συλλόγου.

Τελευταία ανανέωση ( 11.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση Μνήμης του Πολυτεχνείου. Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
10.11.15

Τελευταία ανανέωση ( 10.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαμαρτυρία των Ομογενειακών οργανώσεων σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για την γενοκτονία Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
08.11.15

Νέα Υόρκη

Έγγραφο ψήφισμα διαμαρτυρίας, που ζητά την παραίτηση ή την αποπομπή του υπουργού παιδείας Ν.Φίλη για τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού , επέδωσε στον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη πρέσβη Γεώργιο Ηλιόπουλο, αντιπροσωπεία εκλεγμένων ομογενειακών παραγόντων την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

Τελευταία ανανέωση ( 08.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναζήτηση προσώπων απο το Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
04.11.15

Νέα Υόρκη

 Α) Παρακαλείται ο κ. Ιωάννης Χριστοδουλάκης (και τυχόν συγγενείς αυτού) ή όποιος τυχόν έχει πληροφορίες για τον ανωτέρω, όπως επικοινωνήσει με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη στο τηλέφωνο 212-988-5500 (εσωτ. 550) ή με φαξ στον αριθμό 212-734-8492 ή με e-mail στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ στην Νέα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
03.11.15

Νέα Υόρκη /Του Σάκη Σερέτη

Με την μικρή παρέλαση που ξεκίνησε από τον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης στην Αστόρια και κατέληξε στο “Σταθάκειο” πολιτιστικό κέντρο , καθώς επίσης και την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων , ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 , οι οποίες διοργανώθηκαν από την πολιτιστική επιτροπή της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με τα Ηπειρωτικά σωματεία “Πύρρος”, “Αναγέννηση Ηπείρου”, “Θυγατέρες της Ηπείρου”, “ Σουλιώτισσες” , τον σύλλογο “ Ἑρείκουσα”, τον σύλλογο Ποντίων “Κομνηνοί” και τον οργανισμό “Pangregorian enteprises”.

Τελευταία ανανέωση ( 03.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ετησια Χοροεσπερίδα του Pan Gregorian Enterprises της Νεάς Ιερσέης Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
30.10.15
Τελευταία ανανέωση ( 30.10.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομοσπονδία Ελληνικων Σωματειων Μείζονος Νεας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
30.10.15

Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 απο την Ομοσπονδια Ελληνικων Σωματείων Μείζονος Νεας Υόρκης

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 300 - 322 από 1198

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote